30 Eylül 2016, Cuma 11:12:51

Flynas Umre ücretlerini açıkladı

Suudi Arabistan merkezli havayolu şirketi Flynas, 2016-2017 Kış Umre Grup fiyatlarını açıkladı.
  • Son gelişmelerden sonra birçok Cidde'de uçan kaptan Flynas'a geçecek. Kalbimizi kırdınız, bir daha güvenmeyiz size. 330 kaptanı bulursanız bu şartlar altında aferin size. Hatta bulursanız 40 dolara düşürün harcırahı. Basit bir restoran'da kalmış yemeğe 50 riyal harcıyoruz. Evimizden Ailemizden çocuklarımızdan uzağız. Babanızın hayrına mı çalışıyoruz.
  • Sevgili nas lütfen Katar Hatay direkt ucuslarini başlatın haftada bir olmasına da razıyız
  • Hem Allah her yerde de, hemde sabit bir yerlerde ibadete git. Bir karar verin arkadaş.
  • Yazık valla o kadar paraya, onun yerine Samsung galaxy note 7 al hem dunya hem kendin icin daha hayirli.
  • Suudi Arabistan hava yollarında çalışan birisi olarak söylüyorum. Flynas müthiş bir büyüme içinde. Daha önce freebirdin 2 uçağını kiralamışlardı. Şu anda hali hazırda lion ve euroatlanticden 330 ve 747 kiralıyorlar ve sayıları oldukça fazla. Aynı zamanda hac sezonundan sonra Pegasus'un 6 uçağını da kiralayacakları söyleniyor. Müthiş bir büyüme içindeler
  • Henüz kral imzalamadı ama 2. defa hac ve umreye gideceklerden 530 $ ek vergi almayı tasarlayan kanun tasarısı otelcilerden tepki görmesine rağmen yasalaşırsa F.nas Saw/Cidde'yi tekrar 5'e belki 4'e düşürür.
  • Araplar yine din ticaretine başlamış

Suudi Arabistan Merkezli Havayolu Flynas 2016-2017 sezonunda uygulayacağı Umre ücretlerini açıkladı.

Flynas Türkiye Başkanı Cem Tanyeri yaptığı açıklamada; ' 2016 Kasım ayı itibari ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanın’dan Cidde ve Riyad’a olan seferlerimizi  haftada 7 güne çıkardık, mevcut Riyad-Hatay hattında haftalık 5 uçuşumuzu koruduğumuz gibi artık Cidde-Adana hattında haftalık 4 ve Cidde-Hatay hattında haftalık 5 uçuş tarifesiyle hizmet vereceğiz' ifadelerini kullandı.

'BİRÇOK YENİLİK GETİRDİK' 

Yeni fırsatlar sunmaya başladıklarını sözlerine ekleyen Tanyeri; '2016- 2017 sezonu ile beraber acentelerimize grup rezervasyonları için Türkiye’nin hemen hemen her havalimanından  uygun fiyatlarla Sabiha Gökçen havalimanı'na iç hat bağlantısı verebiliyoruz. Yayınladığımız ücret tarifesinde, erken rezervasyon teşvik tablosu gibi birçok yenilik getirdik.  Acentelerimize daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına Türkiyede'ki ekibimizi genişlettik. Konularında her biri deneyimli 2  acenta sorumlusu ve  Satış Müdürümüz görevlerine başladılar.

Yolcularımıza ve acentelerimize üst düzey hizmet verebilmek en önemli görevimiz .Bunun adına daha birçok yeniliği kısa zaman içinde acentelerimizle paylaşıyor olacağız' dedi.

Flynas Umre fiyatları:

,

Flynas Umre ücretlerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ONUR ~ 8 yıl önce
Son gelişmelerden sonra birçok Cidde'de uçan kaptan Flynas'a geçecek. Kalbimizi kırdınız, bir daha güvenmeyiz size. 330 kaptanı bulursanız bu şartlar altında aferin size. Hatta bulursanız 40 dolara düşürün harcırahı. Basit bir restoran'da kalmış yemeğe 50 riyal harcıyoruz. Evimizden Ailemizden çocuklarımızdan uzağız. Babanızın hayrına mı çalışıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nas ~ 8 yıl önce
Sevgili nas lütfen Katar Hatay direkt ucuslarini başlatın haftada bir olmasına da razıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çözemedim ~ 8 yıl önce
Hem Allah her yerde de, hemde sabit bir yerlerde ibadete git. Bir karar verin arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BKurt ~ 8 yıl önce
Bilmediğin işe kafa yorma istersen. Insanların inancına, yaşayışına, hayat tarzına saygı duymak, hoşgörmek gerek. Bu her kesim için geçerli.
Çözmeye çalışma ~ 8 yıl önce
Arkadaşım, çözmeye de çalışma. İnanmıyorsan, aklın ermez. Her inanç sisteminin kuralı kaidesi vardır. Burada manen yakınlaşmaya yönelik bir maddi yakınlaşma söz konusudur. Evdeki ibadet ile camideki ibadet mükafatı nasıl farklıysa, oraya gidilerek yapılan, meşakkat çekilen, birikiminizden feda edilerek yapılanın da değeri ona göredir. Herkesin mükafatı, maddi ve sağlık gücüne göre değişir. Sağlıklı birinin umredeki ibadeti, sağlığı olmayan veya engelli birinin evindeki ibadeti kadar değerli olmayabilir. Önemli olan, sizin bu işi yapmak için nelere katlandığınız, rahatınızdan ne kadar feragat ettiğinizdir... Bir gün Hintli bir arkadaşa, "hiç ineğe maymuna tapılır mı yaa?" demiştim, "çok rica ediyorum, kalbimi kırıyorsun, inancımla dalga geçme" demişti. Farklı bir şeye inandığımız için her ne kadar onlarınki yanlış veya boş gelse de bize, saygı duymak gerek. Eleştirmek ve beğenmemek, felsefi olarak anlamsız kalıyor.
nasip ~ 8 yıl önce
Bana gitmek henüz nasip olmadı ama gidenlerin söylediği oranın maneviyatı bi' farklıymış.
Ömer ~ 8 yıl önce
Biz kararimizi verdik. Asil sen kara kara düsün.
Yazık ~ 8 yıl önce
Yazık valla o kadar paraya, onun yerine Samsung galaxy note 7 al hem dunya hem kendin icin daha hayirli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonra ~ 8 yıl önce
bi tarafında patlasın dimi ?
Flynas ~ 8 yıl önce
Suudi Arabistan hava yollarında çalışan birisi olarak söylüyorum. Flynas müthiş bir büyüme içinde. Daha önce freebirdin 2 uçağını kiralamışlardı. Şu anda hali hazırda lion ve euroatlanticden 330 ve 747 kiralıyorlar ve sayıları oldukça fazla. Aynı zamanda hac sezonundan sonra Pegasus'un 6 uçağını da kiralayacakları söyleniyor. Müthiş bir büyüme içindeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Tabi ki buyuyecek hocam din ticareti yapıyor
Bekle bizi ~ 8 yıl önce
Bekle bizi FlyNas geliyoruz...Hatta bekleme biz geliriz yinede:)
KSA ~ 8 yıl önce
Henüz kral imzalamadı ama 2. defa hac ve umreye gideceklerden 530 $ ek vergi almayı tasarlayan kanun tasarısı otelcilerden tepki görmesine rağmen yasalaşırsa F.nas Saw/Cidde'yi tekrar 5'e belki 4'e düşürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Bankalar Hac kredisi verir o zamanda
. ~ 8 yıl önce
Bankalar Hac kredisi verir o zamanda
Kredi ~ 8 yıl önce
Borçla hac olmaz
Para ~ 8 yıl önce
Araplar yine din ticaretine başlamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000