24 Kasım 2011, Perşembe 08:05:58

FLYDUBAI'NİN YENİ ROTASI RUSYA

Dubai’nin ilk hesaplı havayolu şirketi flydubai, rotasını bu kez de Gürcistan ve Rusya’ya çevirdi.
  • CHECK SHARABY SEV ARRABBY
Flydubai Gürcistan ve Rusya’yı da rotasına katarak uygun uçuşlarının kapsamını genişletti. Dubai'den bu destinasyonlara kaliteli, düşük maliyetli, direkt uçuşlara başladı.

Bu sayede havayolu, Orta Asya ve Doğu Avrupa ağını 11 destinasyona çıkardı. Bu ağ, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Ermenistan ve Türkmenistan'ı da kapsamakta.

Dubai Odası'ndan Nassib, “Dubai'nin en önemli avantajlarından biri de tüm dünya ile olan yüksek iletişim gücüdür ve şehrin yabancı yatırımları kendine çekmesindeki sebeplerden biri de budur. flydubai, gelişmekte olan önemli pazarları içine alan hızlı ağ genişlemesiyle Dubai'nin bir uluslararası işletmeler limanı olarak statüsünün yükselmesinde önemli bir role sahiptir ve bu başarılarından dolayı onları kutluyoruz’’ dedi.

BAE'nin, Rus işletmelerinin yeni pazarlara ulaşmaları adına ideal bir platform olarak görülmesi fikrinin yaygınlaşması ile birlikte, mevcut BAE/Rusya ticaret ve turizm ilişkilerinin incelenmesi ve ikili ilişkilerini güçlendirilebilecek yolların tartışılması için bu yuvarlak masa toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, flydubai'nin Rusya'daki varlığı, iki ülke arasındaki yatırım ve ekonomik ilişkilerinin büyümesine katkıda bulunan en önemli faktörlerden biri olarak vurgulandı.

Dubai'nin önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketi yakın bir zamanda Rusya'daki uçuş ağını, dört yeni noktanın eklenmesi ve Kazan ile Ufa'ya ek uçuşların konması ile ikiye katladı.

Mevcut destinasyonlar olan Yekaterinburg ve Samara yanında faaliyete giren bu yeni güzergahlar, daha önce hiç veya çok az sayıda direkt uçuşun yapıldığı bu dört şehre direkt, ekonomik ve uygun uçuşlar sağlıyor.

Rusya’nın yanı sıra Gürcistan’a da direk uçuş başlatan Dubai'nin lider düşük maliyetli havayolu şirketi flydubai, geçtiğimiz günlerde Tiflis’e ilk direk uçuşunu gerçekleştirdi.

Açılış niteliğindeki bu uçuş, flydubai'nin BAE ve Gürcistan arasında direkt uçuş sunan ilk BAE havayolu olmasıyla birlikte iki ulus arasındaki ilişkilerin gelişmesinde önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.

flydubai'nin FZ713 no'lu uçuşu dün Dubai Terminal 2'den saat 23:45'te kalkarak, Tiflis Havalimanı'na bu sabah saat 03:15'te iniş yaptı.

Bu sayede havayolu, Orta Asya ve Doğu Avrupa ağını 11 destinasyona çıkardı. Bu ağ, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Ermenistan ve Türkmenistan'ı da kapsıyor.
FLYDUBAI'NİN YENİ ROTASI RUSYA

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
CHECK SHARABY SEV ARRABBY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000