14 Temmuz 2010, Çarşamba 10:47:10

Flydubai'nin yeni rotası Erbil

Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi Flydubai, 22’inci destinasyonu olan Irak, Erbil’e uçuşlarını başlattı.
  • demekki senin gözlerin bozuk haftada 4 uçuyor.Her gün uçacak diyen kim ??? Lafları çarpıtmak kadar üstünüze yok .. akşam 22:55 te git inişini izlersin ...
  • RENKELERE TASARIMA DEĞİL HİZMETE BAKMAK LAZIM!!! HANİ SAW DAN SÜREKLİ UÇACAKTI BU HAVAYOLLARI??? BENMİ GÖREMİYORUM YOKSA BİŞEYLERMİ OLDU??
  • Ben ilk defa bu şirketin uçaklarını görüyorum.Diyebilirim ki, dünya'da gördüğüm en güzel boya tasarımı ve renk seçimi.Kesinlikle albenisi ve görüntüsü mükemmel...Baktıkca bakası geliyor insanın, uçakların da 800 seçilmesi çok mantıklı bi seçim...Yeni tasaım düşünen şirketlere örnek olabilir...

Irak’ın üçüncü en büyük kenti ve Kuzey Irak Kürt Bölgesi’nin başkentine olan uçuşlar, 16 Temmuz Cuma günü başlayacak. Tek gidiş bilet fiyatı 1.225 AED olarak belirlendi.

Flydubai Yönetim Kurulu Başkanı Ghaith Al Ghaith konuyla ilgili olarak şunları aktardı: “Erbil, kendini yeniden keşfediyor ve yeni oteller, eğlence ve sağlık tesisleri, ticaret kuleleri ve iş merkezleri ile ekonomik patlama yaşıyor. Kentin hızlı gelişimini Dubai ile karşılaştırdığımızda, ülkenin geri kalanı için bir ilerleme umudu doğuyor. 2009 yılında, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak’taki en büyük yabancı yatırımcıydı ve raporlara bakıldığında, BAE’nin gelecek 3 yıl içinde, Irak Kürt kesiminde, yatırımlarını ikiye katlayarak, 22 milyon AED civarına ulaşması bekleniyor. Flydubai’nin yeni hizmeti sadece iki ulus arasındaki ilişkileri güçlendirmekle kalmayacak aynı zamanda BAE’de yaşayan birçok Iraklı gurbetçiye, memleketlerindeki aile ve arkadaşlarını ziyaretlerinde daha makul fiyatlarda, kaliteli hava yolculuğu alternatifi sunacaktır.”

Kent, 6 bin yıldan fazla tarihi ve bölgenin doğal güzellikleri sayesinde yüzyıllardır önemli bir durak olmuştur. Ülkenin daha istikrarlı bir döneme girmesi ve direkt uçuşların artmasıyla kent kapılarını yeni gezginlere ve turistlere açıyor.

Erbil uçuşları, Cuma ve Pazartesi olmak üzere haftada iki kere gerçekleşecek. Cuma günleri, FZ201 sefer sayılı uçak, Dubai’den 18.30’da kalkıp, 3 saatlik bir uçuştan sonra, yerel saat ile 20.30’da Erbil’e inecek. 21.15’de Erbil’den havalanan FZ202 sefer sayılı uçak, yerel saat ile 00.55’de Dubai’de olacak. Pazartesileri, FZ201 sefer sayılı uçak, 11.30’da Dubai’den kalacak yerel saat ile 13.30’da Erbil’e inecek, dönüş uçuşu olan FZ202 sefer sayılı uçak ise, 14.15’de kalkıp yerel saat ile 18.00’de Dubai’de olacak.

Uçak biletleri, www.flydubai.com, +9714 301 0800 nolu çağrı merkezinden ve seyahat acentelerinden alınabilir.
 

Flydubai'nin yeni rotası Erbil

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
demekki senin gözlerin bozuk haftada 4 uçuyor.Her gün uçacak diyen kim ??? Lafları çarpıtmak kadar üstünüze yok .. akşam 22:55 te git inişini izlersin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
RENKELERE TASARIMA DEĞİL HİZMETE BAKMAK LAZIM!!! HANİ SAW DAN SÜREKLİ UÇACAKTI BU HAVAYOLLARI??? BENMİ GÖREMİYORUM YOKSA BİŞEYLERMİ OLDU??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben ilk defa bu şirketin uçaklarını görüyorum.Diyebilirim ki, dünya'da gördüğüm en güzel boya tasarımı ve renk seçimi.Kesinlikle albenisi ve görüntüsü mükemmel...Baktıkca bakası geliyor insanın, uçakların da 800 seçilmesi çok mantıklı bi seçim...Yeni tasaım düşünen şirketlere örnek olabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000