25 Kasım 2010, Perşembe 08:19:59

FLYDUBAI'NİN YENİ ROTASI BELLİ OLDU

flyDubai'nin 25. uçuş noktası Erivan oldu.
  • erivan tarihi yapısıyla,kültürü ve ucuzluğu ile ucuz seyahatler için çok cazip şehir tatili yapabileceğiniz yerlendendir....buda low cost şirketlerin iştahını kabartmaktadır..
  • ordakı ınsanların fakırlık düzeylerini bilmeden yenı rota acıyolar... dunyanın en fakır ulkelerınden biridir..son kurtuluşları ermenı meselesınden turkıyeden tazmınat koparma... inşallah açlık ve sefalet senın kaderın olur...
Gulf News'in haberine göre ilk uçuşunu 22 Kasım'da yapan şirket düzenli olarak uçuşlara başlıyor.

FlyDubai'nin 25. uçuş noktası olan Erivan gelişen ve gizemli bir kent...
 
flyDubai CEO'su Gate Al Gheit, Erivan’ın cezbedici bir rota olduğunu belirterek, flyDubai’nin coğrafyasını genilşetme ve yolcularına daima yeni hizmetler sunmak amacında olduğunu söyledi.

Şu an itibariyle haftada iki gün yapılan Dubai- Erivan seferinin, 15 Aralık’tan itibaren haftada 3 kere gerçekleştirileceği ifade edildi.
FLYDUBAI'NİN YENİ ROTASI BELLİ OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
erivan tarihi yapısıyla,kültürü ve ucuzluğu ile ucuz seyahatler için çok cazip şehir tatili yapabileceğiniz yerlendendir....buda low cost şirketlerin iştahını kabartmaktadır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ordakı ınsanların fakırlık düzeylerini bilmeden yenı rota acıyolar... dunyanın en fakır ulkelerınden biridir..son kurtuluşları ermenı meselesınden turkıyeden tazmınat koparma... inşallah açlık ve sefalet senın kaderın olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000