14 Ekim 2011, Cuma 08:54:17

FLYDUBAI'DEN RENT A CAR HİZMETİ

Flydubai yolcuları artık karada da rahat seyahat edecekler...
Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi Flydubai, Cartrawler işbirliğiyle yolcularına uygun fiyata araba kiralama hizmeti sunarak, seyahatlerini daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.

Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi flydubai, “araba kiralama hizmetini” başlatarak yolcularına dünyanın her yerinde daha uygun fiyata araba kiralama imkanı yarattı. Yalnızca flydubai.com üzerinden online hizmet olarak sunulan bu imkan, 185 ülkede 35 bin şehir ve havaalanında, 650’den fazla araba kiralama şirketinin en uygun fiyatlarını kapsıyor.

Flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith bu hizmetle ilgili olarak şunları belirtti: “Araba kiralama hizmetimiz, yolculara her seyahatlerinde daha çok seçenek sunma gayretimizin bir örneği. Bu yeni hizmetimiz, insanların nereye uçarlarsa uçsunlar, en uygun fiyatları bulmasını kolaylaştırıyor, dolayısıyla onları fiyat arama stresinden kurtarıyor.”

Flydubai’nin başlattığı bu hizmet, CarTrawler ile işbirliği halinde sunuluyor. Car Trawler’ın satış müdürü Robin White, “Flydubai gibi daima ilerleyen bir havayolu şirketiyle çalışmaktan onur duyuyoruz. Önemli sayıda havayolu şirketi, şimdi, çoklu tedarikçi araba kiralama modelinin tek bir tedarikçi modelinden daha çok gelir sağladığını fark etti. Flydubai, CarTrawler ile çalışarak kar-zarar tablosuna önemli bir gelir kalemi eklemiş oldu. Güçlü bir rota ağı var ve araba kiralama hizmetinin de önümüzdeki yıllarda önemli bir rezervasyon tercihi olacağına eminiz” dedi.

Seyahat etmeyi kolaylaştıran ve uygun hale getiren hizmet, müşterilerin tasarruf etmesi için gereken her koşulu yerine getirmiş bulunuyor.
Araba kiralama hizmetine flydubai’nin web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz (www.flydubai.com)


FLYDUBAI'DEN RENT A CAR HİZMETİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000