14 Mayıs 2010, Cuma 15:30:37

FLYDUBAİ YOLCULARINA M-VİZESİ BEDAVA

FlyDubai ve DNRD ilk kez Dubai'ye Mobil ve E-posta girişi getiriyor.3 aylık deneme süresi boyunca Flydubai yolcularına M-vizesi bedava...
  • Ne yazık ki dubai modası bitti. Türkiyede herşey var hem de daha ucuz ve kaliteli. Ne yazık ki araplar boş gidip gelecek. Artık kimse araba para kaptırmaz. Geçmiş olsun.
  • Dubai bolkeseden görkem ve lükse yatırım yaparak neredeyse iflasın eşiğine gelmişti. Batmadan, diğer emirliklerin yardımıyla kurtuldu. Daha önce önemsemediği 'normal' turistlerin vize sorununu cözerek ülkesine daha fazla turist gelmesine çalışıyor.

Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olan Flydubai ve Dubai Vatandaşlık ve İskan Dairesi (DNRD), yolcuların e-posta veya cep telefonuyla vizelerini almalarını sağlamak amacıyla hızlı, kolay ve zahmetsiz bir servisi devreye sokmak için ortak hareket etme kararı aldılar.

Yeni servis, vize işlemlerinden kaynaklanan zorlukların çoğunu ortadan kaldıracak ve Flydubai, üç aylık deneme süresi boyunca, bu işi müşterilerinin adına yürütecek. Şirket, yolcularından hiçbir ek ücret talep etmeden M-vize işlemlerini yapacak. Deneme süresi ise 19 Mayıs tarihinde başlıyor.

DNRD’nin genel direktörü Tümgeneral Mohammed Ahmed Al Mari bu konuda şu açıklamalarda bulundu: “Elekronik vize servisini Flydubai ile başlatmamız, halk için vize işlemlerini mümkün olduğunca kolaylaştırma hedefimizin bir parçası. Bu yeni gelişme, DNRD’nin topluma ve kamuya hizmet misyonunu yürütmesini sağlayan Başkan Yardımcısı, Başbakan ve Dubai’nin yöneticisi Şeyh Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un direktifleri doğrultusunda hayata geçirilmiştir.

DNRD’nin yönetimi en son teknolojileri izlemek, prosedürleri hızlandırmak için bu teknolojileri kullanarak DNRD’nin şubelerindeki tıkanıklıkları azaltmaya çalışıyor. Yeni servis, DNRD’nin internet ve mobil araçlar gibi en gelişmiş teknolojilerin kullanımı yoluyla ülke içinde ve dışarda tüm müşterilere en iyi hizmetleri sağlama stratejisi ile parallel hareket ederek, insanların işlemleri basit ve kolayca tamamlamalarını sağlayacaktır. Vizeler hazır olduğunda, müşterilerin e-posta ve SMS yoluyla hemen bilgilendirilmesi için M-vize kullanılacaktır.”

Yeni servis konusundaki açıklamalarına Tümgeneral Mohammed Ahmed Al Mari şöyle devam ediyor: “B.A.E.’de yürürlükte olan yasaları bilmemekten kaynaklanan bazı problemleri ortadan kaldırmak için yurt dışındaki seyahat ajans personelinin vize prosedürü ile ilgili son gelişmeleri öğrenmelerini sağlamak amacıyla da DNRD ve Flydubai birlikte çalışacaklardır.”

Flydubai’nin CEO’su Ghaith Al Ghaith ise bu konuda şu açıklamalarda bulundu: “Dubai’de daha önce görülmemiş bu servisi sunmak için DNRD ile ortak çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Vize işlemi, seyahat etmek için uzun olabilmekte ve gerçek bir engel teşkil edebilmektedir. Sistemi daha kolay, daha çabuk ve daha güvenilir bir hale getirmek için Flydubai ve DNRD bu ortaklığı kurdu.

Bu tip bir servis, seyahat etmeyi biraz daha az karmaşık, biraz daha az stresli ve biraz daha ucuz yapma vaadimizi ön plana çıkardığı için, DNRD tarafından işi ilk organize eden müşteri olarak seçilmiş olmaktan memnunuz. Bu işin yolcularımız tarafından tutulacağından eminim.”

Giriş permilerine başvururken müşteriler ya DNRD ofislerini ziyaret ederek ya da www.dnrd.ae’den online başvuruları yaparak, SMS ve e-posta ile gönderilen DNRD e-logo’lu ve e-imzalı güvenli bir giriş vizesi alacaklar.

Varışta, Dubai havalimanındaki göçmen bürosu görevlileri, ziyaretçinin cep telefonu barkodunu okutarak veya PDF print out’undan original vizeye ulaşabilecekler.
 

FLYDUBAİ YOLCULARINA M-VİZESİ BEDAVA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yazık ki dubai modası bitti. Türkiyede herşey var hem de daha ucuz ve kaliteli. Ne yazık ki araplar boş gidip gelecek. Artık kimse araba para kaptırmaz. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dubai bolkeseden görkem ve lükse yatırım yaparak neredeyse iflasın eşiğine gelmişti. Batmadan, diğer emirliklerin yardımıyla kurtuldu. Daha önce önemsemediği 'normal' turistlerin vize sorununu cözerek ülkesine daha fazla turist gelmesine çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000