21 Mart 2016, Pazartesi 15:17:38

Flydubai uçağı böyle düşmüş

Önceki gün Dubai'den Rusya'nın Rostov kentine giden ancak havalimanına inişi sırasında düşen Flydubai uçağının düşüş anı 3D canlandırmayla yayınlandı.
  • Aynı THY 1951 sayılı uçuş gibi düşüyor.Önce stall sonra pistin hemen arkasına çakılma.Ama CCTV'lerin gösterdiğine göre uçak burundan dalıyor.Tuhaf..
  • ilginizi çeker mi bilmem.. buyrun https://www.youtube.com/watch?v=CRUVDZjBAAs
  • Uçağın düştüğü anı izleyenler uçağın alçalma hızından çok daha hızlı gittiğini görebilir. O yüzden bu uçakta başka sorunlar olduğu çok bariz bir gerçek. Ayrıca kanat temasıyla direk çarpıp paramparca olması da mantıklı gelmiyor. Kanadı çarpmıştır doğru ama zaten çok hızlı olduğu için kanadı üzerine çarparak direk düştüğü kanısındayım ben.
  • Canlandırmayı pek zayıf buldum, kazanın dönüm ve en önemli kısmının stall'a girmeye başladığı zaman olduğunu düşünmekteyim. Kazada stall olayı olduğunu bilmek, kaza şeklini az çok tahmin etmemize yardımcı olabilir ama uçağın stll'a giriş şeklini görebiliyor olsaydık, nedeni daha net canlanabilirdi zihinlerimizde. Havacılık sektörü gelişimini kazalardan ders çıkartarak da sürdürmekte, hatta pilot adaylarına geçmişe yönelik kazaların izletildiği ve bunlardan çıkarımların yapıldığı bir ders verilmekte (THKÜ). Bu nedenle kazaların şeklini tüm berraklığı ve mümkün ayrıntısıyla görmek ve öğrenmek her havacı için kazanımdır.
  • dubai overrated tam. eyyyyyy fransa sana ne oluyor rusya'daki görüntüleri yayınlıyorsun? sen kimsin yA?
  • Flydubai pilotlari da Emirates tarafindan egitiliyor. A380 ni kullanan pilotlar bu kadar cesur degildir umarim
  • her bulduğunuz videoyu haber diye yayınlayın aferim size
  • globalyy foss almış başına belayı inmeyi denemiş yemiş microbrustu halbuki gaz kolunu azcık itse ya biz simde bile bu kadar tehlikeli inmiyosss askermiş demi??? neyse ya tgs alımm varmıı ayrıca otobüs candır yeaa
  • Kim yayinladi?? Simci gencler mi??
  • ya pazar 2 şehit bugun 5 şehit!!!! biraz ağla türkiye ağla!!

Önceki gün Dubai'den Rusya'nın Rostov kentine giden ancak havalimanına inişi sırasında düşen Flydubai uçağının düşüş anı 3D canlandırmayla yayınlandı. 

Canlandırmada uçağın piste inişi sırasında sol tarafa yattığı ve önce kuyruk kısmıyla sol kanadını yere vurduğu görülüyor.

FZ981 sefer sayısıyla Dubai-Rostov seferini yapan Flydubai Havayolları'na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı inişi sırasında düşmüş ve uçaktaki 62 kişiden kurtulan olmamıştı.

 

Flydubai uçağı böyle düşmüş

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Tuhaf ~ 8 yıl önce
Aynı THY 1951 sayılı uçuş gibi düşüyor.Önce stall sonra pistin hemen arkasına çakılma.Ama CCTV'lerin gösterdiğine göre uçak burundan dalıyor.Tuhaf..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
ilginizi çeker mi bilmem.. buyrun https://www.youtube.com/watch?v=CRUVDZjBAAs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanmam ~ 8 yıl önce
Uçağın düştüğü anı izleyenler uçağın alçalma hızından çok daha hızlı gittiğini görebilir. O yüzden bu uçakta başka sorunlar olduğu çok bariz bir gerçek. Ayrıca kanat temasıyla direk çarpıp paramparca olması da mantıklı gelmiyor. Kanadı çarpmıştır doğru ama zaten çok hızlı olduğu için kanadı üzerine çarparak direk düştüğü kanısındayım ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mgb ~ 8 yıl önce
Canlandırmayı pek zayıf buldum, kazanın dönüm ve en önemli kısmının stall'a girmeye başladığı zaman olduğunu düşünmekteyim. Kazada stall olayı olduğunu bilmek, kaza şeklini az çok tahmin etmemize yardımcı olabilir ama uçağın stll'a giriş şeklini görebiliyor olsaydık, nedeni daha net canlanabilirdi zihinlerimizde. Havacılık sektörü gelişimini kazalardan ders çıkartarak da sürdürmekte, hatta pilot adaylarına geçmişe yönelik kazaların izletildiği ve bunlardan çıkarımların yapıldığı bir ders verilmekte (THKÜ). Bu nedenle kazaların şeklini tüm berraklığı ve mümkün ayrıntısıyla görmek ve öğrenmek her havacı için kazanımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dubai ~ 8 yıl önce
dubai overrated tam. eyyyyyy fransa sana ne oluyor rusya'daki görüntüleri yayınlıyorsun? sen kimsin yA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 8 yıl önce
Flydubai pilotlari da Emirates tarafindan egitiliyor. A380 ni kullanan pilotlar bu kadar cesur degildir umarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ddd ~ 8 yıl önce
her bulduğunuz videoyu haber diye yayınlayın aferim size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mcsibop ~ 8 yıl önce
globalyy foss almış başına belayı inmeyi denemiş yemiş microbrustu halbuki gaz kolunu azcık itse ya biz simde bile bu kadar tehlikeli inmiyosss askermiş demi??? neyse ya tgs alımm varmıı ayrıca otobüs candır yeaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THKuvvetleri ~ 8 yıl önce
akıl yaşın kaç -4 falan mı?
Ruh hastası ~ 8 yıl önce
Afferin sana bu güzel yorumu Bakırköy civarından attığını tahmin edebiliyorum
Kim? ~ 8 yıl önce
Kim yayinladi?? Simci gencler mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
banane ~ 8 yıl önce
ya pazar 2 şehit bugun 5 şehit!!!! biraz ağla türkiye ağla!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Neresinden tutsan elinde kalıyo. Yorumlar iç acısı. Banane demiş. Yarın bi gün hepimizin başına gelebilir o zaman bize de banane demezler umarım
World ~ 8 yıl önce
Dunyaya bir butun olarak bakmayi ogren o ölenlerde masum sucsuz insanlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000