13 Nisan 2010, Salı 10:17:45

FlyDubai, Türkiye'ye geliyor

Dubai'nin ilk düşük maliyetli hava yolu şirketi olan Flydubai, Dubai-İstanbul uçuşlarına başlıyor.
  • Arkadasim, her Havalimanina Sehir ismi mi koyulmasi gerekiyor bu ülkede ? Yeterince yok mu zaten ülkemizde? Sabiha Gökcen, Ülkemiz'in in Türk kadin pilotudur, bunun önemi havacilik icin cok büyüktür. Ama Sabiha Gökcen Hanim'dan sonrada bircok tayyareci var, ama isimleri kullanilmiyor. Bakiniz Nuri Demirag, girin bakin ucuyorum.com'a..bu sadece bir isim, belki bircok isim daha kullanabilirdi...
  • Çorlu artık kesinlikle açılmalı. Ve AHL trafiği rahat "connectionlar" için buraya aktarılmalı. SAW ın şehire olan mesafesinin çok uzak olmasından dolayı ne yazık ki yolcular tarafından tercih edilmiyor. Bağlantı verilme şansı yok. Ancak lowcostlar tarafından ucuz meydan diye tercih ediliyor. Çorlu yükün büyük bir bölümünü kaldırabilir.
  • ATATÜRK HAVALİMANI İYİCE KÜÇÜLDÜ BİZDE YERDE ÇOK,GELİN AKILLI OLUN GÜN OLUR DEVRAN DÖNER KESER DÖNER SAP DÖNER HESAP DÖNER.SİZLERDE SAW'A KARGO DİYENLER HESAP DÖNMEYE BAŞLADI GÖZÜNÜZÜ AÇIN.
  • SAW IST diye geçiyor ama İzmite daha yakın. Neden İzmit havalimanı demiyorlar ?
  • Bu tip haberlerin acısı AHL'cilerden daha yıllarca çıkmaz. Yerleri de dar. Zor işiniz zor. Hadi çalışın, pistinizi düzeltin. Yakında Orly gibi bir yer olup kös kös kafa kaçımayın. :D
  • SAW kargo terminali olabilir ama aslında teknik bakımların yapıldığı bir bakım meydanı olması daha iyi. AHL de bulunan hangarlar buraya gider. Hem AHL rahatlar hem de SAW para kazanır.
  • Yakında Atatürk'e ek barakalar inşa edilir, kargo terminali olur. Sabiha karşısında tutunamazlar. Zaten çalışanları da tüm gün oturup burda yorum yazıyor, ek para alıyorlarmış duyuma göre :)
  • sen sabiha gökçene kargo havalimanı gözüyle bakıyorsun ama bu çok yanlış görüyorsun hızla büyüyen bir havalimanı ama halen bu kargo inadınızdan bir türlü vazgeçemediniz ne inadınız var ya size inat sabiha gökçen büyüyecek bunu eninde sonunda kabul edeceksiniz...
  • biri dev havalimani demek digeride kargo :)) demek 10 milyon yolcu kargo ile geliyormusta bizim habermiz yokmuş:)Ya da pegasus galbia istanbuldan 5 milyon toplamdada 7 milyon yolcuyu hepsini yani charter ucuruyor demek :)) vay vay :)).. komplekse gerek yok sabiha gokcen yeni terminali daha bir yil olmadi hizmete gireli 10 milyon yolcu olacak bu yıl. ataturku 3 te 1 i...biri dev digeri de kargo :)..vay kompleksliler vayy :) ataturkun kapatilması lazim sehrin icinde noise kriterlerine uyulmuyor.. kapatilmali..
  • Yarışmak mı ? Elma ile armut kıyaslanır mı hiç arkadaşlar ? Yapmayın ya. Biri charter ve kargo terminali biri uluslararası tarifelilerin uçtuğu bir dev havalimanı...

Flydubai'den yapılan açıklamaya göre, biletlerinin internet üzerinden satışı çıktığı şirket, ilk uçuşunu 17 Haziran'da gerçekleştirecek. Dubai-İstanbul hattındaki uçuşlar Flydubai ile 17 Haziran'dan itibaren artık daha kolay daha ucuz hale gelecek . İstanbul'dan uçuşlar Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan haftada beş gün yapılacak ve fiyatlar tek yön 90 Euro olacak.

 Flydubai CEO'su Ghaith Al Ghaith konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İstanbul hattının eklenmesiyle bölgedeki kilit noktalara seyahatin daha kolay ve daha ucuz yapılacağı yolundaki taahhütlerini de gerçekleştirdiklerini ifade etti. İstanbul'un birçok kişi tarafından tanınan bir yer olduğunu ve Körfez ülkelerinden İstanbul'a kısa tatiller için çok talep olduğunu belirten Al Ghaith, kalite ve düşük hizmet ücretlerinin çok tutulacağını tahmin ettiklerini söyledi. Al Ghaith, bu yeni servisin aynı zamanda Türkiye'deki yolcular için de Birleşik Arap Emirlikleri'nin kısa tatiller seçenekleri arasına girmesine yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.

İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı'ndan saat 23.35'de kalkan Fly Dubai uçağı Dubai Uluslararası Hava Limanı'na ertesi sabah saat 05.00'de varıyor. Dubai'den ise saat 18.55'de kalkan uçak ise saat 22.50'de İstanbul'a ulaşıyor. Uçuşlar Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada beş kez icra edilecek.

FlyDubai, Türkiye'ye geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadasim, her Havalimanina Sehir ismi mi koyulmasi gerekiyor bu ülkede ? Yeterince yok mu zaten ülkemizde? Sabiha Gökcen, Ülkemiz'in in Türk kadin pilotudur, bunun önemi havacilik icin cok büyüktür. Ama Sabiha Gökcen Hanim'dan sonrada bircok tayyareci var, ama isimleri kullanilmiyor. Bakiniz Nuri Demirag, girin bakin ucuyorum.com'a..bu sadece bir isim, belki bircok isim daha kullanabilirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çorlu artık kesinlikle açılmalı. Ve AHL trafiği rahat "connectionlar" için buraya aktarılmalı. SAW ın şehire olan mesafesinin çok uzak olmasından dolayı ne yazık ki yolcular tarafından tercih edilmiyor. Bağlantı verilme şansı yok. Ancak lowcostlar tarafından ucuz meydan diye tercih ediliyor. Çorlu yükün büyük bir bölümünü kaldırabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATATÜRK HAVALİMANI İYİCE KÜÇÜLDÜ BİZDE YERDE ÇOK,GELİN AKILLI OLUN GÜN OLUR DEVRAN DÖNER KESER DÖNER SAP DÖNER HESAP DÖNER.SİZLERDE SAW'A KARGO DİYENLER HESAP DÖNMEYE BAŞLADI GÖZÜNÜZÜ AÇIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW IST diye geçiyor ama İzmite daha yakın. Neden İzmit havalimanı demiyorlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tip haberlerin acısı AHL'cilerden daha yıllarca çıkmaz. Yerleri de dar. Zor işiniz zor. Hadi çalışın, pistinizi düzeltin. Yakında Orly gibi bir yer olup kös kös kafa kaçımayın. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW kargo terminali olabilir ama aslında teknik bakımların yapıldığı bir bakım meydanı olması daha iyi. AHL de bulunan hangarlar buraya gider. Hem AHL rahatlar hem de SAW para kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakında Atatürk'e ek barakalar inşa edilir, kargo terminali olur. Sabiha karşısında tutunamazlar. Zaten çalışanları da tüm gün oturup burda yorum yazıyor, ek para alıyorlarmış duyuma göre :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen sabiha gökçene kargo havalimanı gözüyle bakıyorsun ama bu çok yanlış görüyorsun hızla büyüyen bir havalimanı ama halen bu kargo inadınızdan bir türlü vazgeçemediniz ne inadınız var ya size inat sabiha gökçen büyüyecek bunu eninde sonunda kabul edeceksiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biri dev havalimani demek digeride kargo :)) demek 10 milyon yolcu kargo ile geliyormusta bizim habermiz yokmuş:)Ya da pegasus galbia istanbuldan 5 milyon toplamdada 7 milyon yolcuyu hepsini yani charter ucuruyor demek :)) vay vay :)).. komplekse gerek yok sabiha gokcen yeni terminali daha bir yil olmadi hizmete gireli 10 milyon yolcu olacak bu yıl. ataturku 3 te 1 i...biri dev digeri de kargo :)..vay kompleksliler vayy :) ataturkun kapatilması lazim sehrin icinde noise kriterlerine uyulmuyor.. kapatilmali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yarışmak mı ? Elma ile armut kıyaslanır mı hiç arkadaşlar ? Yapmayın ya. Biri charter ve kargo terminali biri uluslararası tarifelilerin uçtuğu bir dev havalimanı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000