20 Eylül 2017, Çarşamba 09:01:08

Flydubai Türkiye'de pilot arıyor

Flydubai Türkiye'de pilot alımı yapmak istiyor.
  • Seminer nerede olacak bilgisi olan var mı acaba
  • 40 çeşit milletten ve çoğu ikinci sınıf yabancı pilotlara kucak açan, maaşları düşmesin diye yerlilerden kimi zaman 50% fazla ve pazar mesaili uçuran, filolar arası dengeyi hiç tutturamayan, pilotlarınin çoğunu memnun edemeyen THY bununla kalmayıp bileğinin hakkıyla şirkete giren yerli pilotlarıni feto yalanıyla işinden etmeye devam ediyor.torpilliler hariç tabi. Tepeden inme yönetim sınıfta kalmıştır. Şirkette kalite , standart çok düşük. Malesef gerçekler böyle.
  • Gidin gidin 2019'a doğru...
  • Buradaki yorumları okuyunca bir tane TC vatandaşını şirketten içeri sokmam bu ne yaaa burda yorum yapanlarla ayni kokpitimi paylaşıyorum bu ne seviyesizlik bu ne sığlık mahalle karilari gibi doğru dürüst yorum yok kitlenin kalitesi bu olunca onun bir standart sapması var onunda yansıması THY yönetimi EMNİYETLİ UCUSLAR DİLİYORUM umarım buradakiler gerçekten pilot değildir yoksa vahki nedesem
  • tk da donen torpil adam kayirmalari bu isin icinde olup da bilmeyen yok. o dlr lar vs hepsi hikaye..belki arada hakki ile giren, yuruyen insanlar da vardir. onlari tenzih ederim. burada ilginc bir durus var, bu arkadas adamcilik yuzunden isinden olmus belli ki bir sikinti icerisinde ve onun gibi eminin niceleri vardir. ilginc olan ise bu durumun yanlis oldugunu, boyle bir gercegin oldugunu soyleyememeniz ve o arkadasa saldirmaniz. meslektaslariniza saygili olmanizi temenni ederim. dusmez kalkmaz bir allah vardir.. hepinize saygilar iyi gunler olsun.
  • Korkularınız neden satılmış hainler. Adam burda işinden oluyor durup dururken yada köle gibi calışıyor veya mutsuz niye gitmesin böyle fırsat cıkmış ne haset kıskanç organik canlılarsunız. Biri yok türkçen şöyle yok imla sen kinsin ki eminim matematik fizik sıfırdır kuskanmayın hainler giden gitsin sizin gibi arkası olanlar burası sizin gibilere layık.
  • Nereye mail yolladıniz acaba.. Tanıtım nerde olacak THY kıymet bilmiyor
  • Habere bakıyorum konu: gökyüzü Yazdığınız yorumlara bakıyorum: yerlerde
  • Araplar köle arıyor. Arapla çalışacağıma gidip zirai donatımda ilaçlama yaparım
  • Bizimkiler gibi Üniversite mezunu şartı varmı?

Flydubai Türkiye'de pilot alımı yapmak istiyor.

Dubai merkezli şirket Türk pilotlarla buluşmak için İstanbul’a geliyor. 27-29 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de seminer düzenleyecek olan Flydubai, pilotları ikna etmeye çalışacak.

Flydubai'nin alım yapacağı tipin de Boeing 737 olduğu öğrenildi.



 

Flydubai Türkiye'de pilot arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

F/O ~ 6 yıl önce
Seminer nerede olacak bilgisi olan var mı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık olsun thy ~ 6 yıl önce
40 çeşit milletten ve çoğu ikinci sınıf yabancı pilotlara kucak açan, maaşları düşmesin diye yerlilerden kimi zaman 50% fazla ve pazar mesaili uçuran, filolar arası dengeyi hiç tutturamayan, pilotlarınin çoğunu memnun edemeyen THY bununla kalmayıp bileğinin hakkıyla şirkete giren yerli pilotlarıni feto yalanıyla işinden etmeye devam ediyor.torpilliler hariç tabi. Tepeden inme yönetim sınıfta kalmıştır. Şirkette kalite , standart çok düşük. Malesef gerçekler böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VYLEUH ~ 6 yıl önce
Gidin gidin 2019'a doğru...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne yaaa ~ 6 yıl önce
Buradaki yorumları okuyunca bir tane TC vatandaşını şirketten içeri sokmam bu ne yaaa burda yorum yapanlarla ayni kokpitimi paylaşıyorum bu ne seviyesizlik bu ne sığlık mahalle karilari gibi doğru dürüst yorum yok kitlenin kalitesi bu olunca onun bir standart sapması var onunda yansıması THY yönetimi EMNİYETLİ UCUSLAR DİLİYORUM umarım buradakiler gerçekten pilot değildir yoksa vahki nedesem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy yorumu yapan arkadasa saldiranlar icin ~ 6 yıl önce
tk da donen torpil adam kayirmalari bu isin icinde olup da bilmeyen yok. o dlr lar vs hepsi hikaye..belki arada hakki ile giren, yuruyen insanlar da vardir. onlari tenzih ederim. burada ilginc bir durus var, bu arkadas adamcilik yuzunden isinden olmus belli ki bir sikinti icerisinde ve onun gibi eminin niceleri vardir. ilginc olan ise bu durumun yanlis oldugunu, boyle bir gercegin oldugunu soyleyememeniz ve o arkadasa saldirmaniz. meslektaslariniza saygili olmanizi temenni ederim. dusmez kalkmaz bir allah vardir.. hepinize saygilar iyi gunler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korku ~ 6 yıl önce
Korkularınız neden satılmış hainler. Adam burda işinden oluyor durup dururken yada köle gibi calışıyor veya mutsuz niye gitmesin böyle fırsat cıkmış ne haset kıskanç organik canlılarsunız. Biri yok türkçen şöyle yok imla sen kinsin ki eminim matematik fizik sıfırdır kuskanmayın hainler giden gitsin sizin gibi arkası olanlar burası sizin gibilere layık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 6 yıl önce
Nereye mail yolladıniz acaba.. Tanıtım nerde olacak THY kıymet bilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekteknik ~ 6 yıl önce
Habere bakıyorum konu: gökyüzü Yazdığınız yorumlara bakıyorum: yerlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esefle kiniyorum sahsinizi ~ 6 yıl önce
Ne kadar muteber bir gozlem yapmissiniz. Peki bu camianin icinde bulunmak sahsinizi rahatsiz etmiyor mu? Pekala cekip gidebilirsinizde. Ancak hayatinizin bildigimiz ve bilmedigimiz taraflarinda insana merak verecek bir cihet olmadigi muhakkak. Halbuki sebepten burdasiniz. Tamda hic birimizden farkiniz olmadigi icin.
Arap ~ 6 yıl önce
Araplar köle arıyor. Arapla çalışacağıma gidip zirai donatımda ilaçlama yaparım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten belliki ~ 6 yıl önce
İstesende çalışamazsın kapasite ve tecrübe meselesi.
Zaten belli ki ~ 6 yıl önce
Türkçeniz de müthişmiş hani... Önce dil dersleri alın sonra arap sevginizi gösterirsiniz.
... ~ 6 yıl önce
Bizimkiler gibi Üniversite mezunu şartı varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000