16 Nisan 2012, Pazartesi 16:22:00

FLYDUBAI İLE FARKLI ŞEHİRLER KEŞFEDİN

2012 yılını, bütçenizi şişirmeyecek şekilde yeni şehirler keşfetme, yeni kültürler deneyimleme ve enteresan güzergâhlar konusunda kendinize bütünüyle yeni bir perspektif kazandırma yılı yapın.
  • Anlamadığım bu 3 şehre İstanbul'dan direkt olarak daha kısa sürede belki daha ucuza uçmak dururken neden FlyDubai ile aktarmalı olarak uçmayı tercih edeyim?
Dubai’nin önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketi olan flydubai, kayaktan şnorkelli su dalışına kadar her detayı sunan geniş ve çok çeşitli bir dizi güzergâha sahip.

Dolayısıyla kendinize keşif yapma hedefi koyun ve bu seneyi gelmiş geçmiş en maceralı sene haline getirmek için hazırladığımız görülmesi ve yapılması gereken şeyler rehberimizi takip edin…

Amman, Ürdün

1. Ölü Deniz’in hiper-tuzlu yüzeyi üzerinde süzülürken kendinizi kaybedin. Deniz’in kıyıları dünyanın en kuru noktaları olup, Amman’a yalnızca bir saatlik otomobil yolculuğu mesafesindedir. Hareketli bir şehir hayatı için olabilecek en mükemmel panzehirdir.

2. Farklı bir stadyum görmek isterseniz, Roma meydanını ve Roma tiyatrosunu keşfe çıkın. M.S. 138 ile 161 arasında Roma İmparatoru Antoninus Pius tarafından dağ yamacının içine doğru inşa ettirilen ve 6000 kişilik izleyici alanına sahip stadyum, bugün halen spor müsabakaları ve kültürel etkinlikler için kullanılmakta olan Ürdün’ün en büyük stadyumudur.

Bakü, Azerbaycan

1. Kozmopolit, kimi zaman da kaotik olan Bakü’de her şeyden az da olsa vardır. Bakü Uluslararası Caz Festivali, farklı şeyler tatmak isteyen herkesin denemesi gereken bir deneyimdir. Her yıl düzenlenen bu etkinlikte dünyanın dört bir yanından gelen müzisyenlere ve caz severlere siz de katılın.

2. Bütünüyle eşsiz bir şey görmek ister misiniz? Yeraltı kaynaklarından gelen doğal gaz dolayısıyla hiç durmaksızın üzeri alevli olan Yanardağ Dağı’na veya bilinen diğer adıyla Yanan Dağ’a gidin.

Belgrad, Sırbistan

1. Eğer Avrupa elektronik müzik dünyasının hayranıysanız, Novi Sad’ın Exit Festival’inin tadı kesinlikle damağınızda kalacaktır. Bu dört günlük etkinlik, Güney Doğu Avrupa’nın en büyük müzik festivali olup, dünyanın dört bir yanından gençleri bir araya getirmektedir.

2. Ayaklarınız dayanabilirse, dans ayakkabılarınızı giyin ve Belgrat’ın, ünlü splav’ları da dahil, sayısız gece kulüplerinden birinde gece boyunca eğlenin. Bu gece kulüplerinde Sırp folk müziğinden pop dansa, son zamanların Euro peyniri ile canlı müzik gruplarına kadar pek çok şey bulabilirsiniz. Bu, kaçırılmaması gereken bir gecedir.
FLYDUBAI İLE FARKLI ŞEHİRLER KEŞFEDİN

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Anlamadığım bu 3 şehre İstanbul'dan direkt olarak daha kısa sürede belki daha ucuza uçmak dururken neden FlyDubai ile aktarmalı olarak uçmayı tercih edeyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000