20 Nisan 2010, Salı 14:02:31

Flydubai iki lokasyona daha uçuyor

17 Haziran’da İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştirecek olan Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi Flydubai, Mayısa ayında uçacağı yeni lokasyonlarını açıkladı.
  • Ucuzcular ucuz meydana, kaliteliler AHL ye
  • Aslında AHL değil Low Coast lar tercih etmiyor AHL yi.
  • Low costların cenneti SAW. AHL ucuzculara müsaade etmiyor.
  • Flydubai zaten Sabiha Gökçene gelecek AHL ile bir ilgisi yok.
  • 06-24 pisttinden dolayı charter ve low costlara ahl için izin verilmeyecekti. e bu ne şimdi.
17 Mayıs’tan itibaren Flydubai ağını, Kabil-Afganistan’a, 19 Mayıs’ta ise antik Mısır kenti Luxor’a yapılacak uçuşlarla genişletiyor.

Afganistan’ın başkentine yapılacak uçuşlar, 725 Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi’nden başlayan fiyatlarla haftada beş defa yapılacak; haftada üç defa yapılacak Luxor seferleriyse, 350 Birleşik Arap Emirlikleri Dinarı olacak.

Flydubai CEO’su Ghaith al Ghaith, yeni uçuşlar hakkında şunları açıklıyor: “İki yeni rotamızı duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Yeni rotalarımızla, ağımızı 17 destinasyona çıkararak, seyahat etmeyi daha az karmaşık, stressiz ve uygun fiyatlı bir hale getirme ve insanların daha fazla destinasyona daha sık seyahat etmesini sağlama taahhüdümüzü yerine getirmeye devam ediyor. Bu rotalar, hizmet vermeye hazırlandığımız iki farklı destinasyon türünün bir kombinasyonu – BAE ile çok az sayıda doğrudan bağlantısı olan şehirler ve zaten popüler olan, ancak ekstra düşük maliyet seçeneğinden faydalanabilecek destinasyonlar. Kabil ve Luxor büyüleyici şehirler. Luxor, Kral Vadisi ve Karnak Tapınağı gibi dünyada görülebilecek en inanılmaz tarihi alanları barındırıyor. Kabil ise, oldukça çalkantılı bir dönemden geçse de, endüstrinin en yeni ve en güvenli uçaklarıyla hizmet veren kaliteli bir havayolunun sunduğu bağlantılar, ülkeyi emniyete almak ve geliştirmek için çalışan cesur insanların, güvenli, rahat ve uygun fiyatlı bir seyahat seçeneğine sahip olmasını sağlayacak.”

Flydubai haftada beş defa uçarak, saat 02.00’de Dubai’den hareket edip, yerel saatle 05.20’de Kabil’e inecek. Dönüş uçuşu saat 06.20’de Kabil’den hareket ederek, yerel saatle 08.45’te Dubai’ye varacak.

Haftada üç defa yapılacak Luxor seferlerindeyse, saat 22.55’te Dubai Uluslararası Havaalanı 2. Terminal’den hareket ederek, ertesi gün yerel saatle 01.35’te Luxor’a inecek. Dönüş uçuşu saat 02.20’de Luxor’dan hareket ederek, yerel saatle 06.45’te Dubai’ye varacak.

Bu uçuşlar için rezervasyonlar açılmış bulunuyor; uçuşlar, Flydubai web sitesi (flydubai.com), çağrı merkezi (04 301 0800) ve seyahat acentelerinden satın alınabilir.

Müşterilerin sadece almak istediği hizmetler için para ödediği Flydubai modeli, oldukça basit; tüm vergiler ve her yolcu için 10 kg’ye kadar bir parça el bagajı, bilet fiyatına dahil.

Yolcular, 32 kg’ye kadar bir parça bagaj için sadece 60 BAE Dirhemi, ikinci parça içinse 150 BAE Dirhemi ödeyerek, check-in yapılacak bagajları kontenjana bağlı olmak kaydıyla önceden satın alma seçeneğine sahip. Havaalanında check-in işlemi yapılan bagajlar da kontenjana bağlı ve önceden satın alınan sadece bir bagaj için yer garantisi verilmesinden ötürü, yolcuların yerlerini emniyete almak için erkenden çevrimiçi rezervasyon yapmaları tavsiye ediliyor.

Yolcular, 5 BAE Dirhemi gibi küçük bir ücret karşılığında, koltuklarını seçebiliyor, 100 BAE dirhemi ödeyerek ekstra bacak boşluğu sunan koltukları satın alabiliyorlar. Rezervasyonlar küçük bir ücret ve uçuş ücretindeki farkları ödeyerek değiştirilebiliyor.

Flydubai, Dubai Uluslararası Havaalanı’nın kuzey kanadında, modernize edilerek genişletilen 2. Terminal’de hizmet veriyor.
Flydubai iki lokasyona daha uçuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ucuzcular ucuz meydana, kaliteliler AHL ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında AHL değil Low Coast lar tercih etmiyor AHL yi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Low costların cenneti SAW. AHL ucuzculara müsaade etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Flydubai zaten Sabiha Gökçene gelecek AHL ile bir ilgisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
06-24 pisttinden dolayı charter ve low costlara ahl için izin verilmeyecekti. e bu ne şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000