28 Mart 2011, Pazartesi 12:20:44

FlyDubai filosunu genişletmeyi sürdürüyor

Dubai’nin ilk indirimli havayolu şirketi flydubai kuruluşunun üçüncü yıldönümünde filosunu büyütmeye devam ediyor… Kısa süre içinde 33 noktaya uçan flydubai, 16’ıncı uçağını filosuna dahil etti.
  • burada uçmaya devam etse, yabancıları kaptan yapıyolar, bizi yapmıyorlar dersiniz. adam gitmiş işte ne güzel, size de kaptanlık yolu açılır bu sayede. global dünyada kim nerede çalışmış, hangi ulkede para kazanıyorun önemi kalmadi artik. kafaların önce bunu kabul etmesi lazım ...
  • tecrube kazanmis gitmis ne var bunda
  • Türkiye de uçurduğumuz o çok sevgili çok muhteşem yabancı pilotlardan bir-kaçı fly dubai'ye gitti. Türkiyede saat doldurmaya devam. Ondan sonra ver elini arabistan. Hepsi aynı oyunu oynuyor. Ama daha bizim şirketlerimiz akıllanmasın. Bu arada bir airbuscı arkadaşda air arabia'ya gitmişti. Ben tanıdığımda yaklaşık olarak 1000 saati vardı. Gittiğinde ise toplam 3000 saate yakın uçuşu vardı ve hepsini türkiye de gerçekleştirmişti. Ahhh ahhh.... Biz de geleceğimizden endişe etmeye devam edelim...

Dubai'nin ilk indirimli havayolu şirketi olan flydubai, kuruluşunun üçüncü yıldönümünü istikrarlı büyümesinin göstergesi olarak 16’ncı uçağının filosuna katılmasıyla kutladı. Filoya katılan yeni uçak, flydubai’nin Ortadoğu, Asya, Afrika ve Avrupa'da 33 noktayı kapsayacak olan genişleyen uçuş ağında önemli bir rol oynayacak.

flydubai'nin A6-FDP numarasıyla kayıtlı 16’ncı Boeing 737-800NG uçağı üreticisinin Seattle'da Payne Field'daki üssünden yaptığı seyahati tamamlayarak Dubai'ye ulaştı. Uçak flydubai'nin Boeing'in yeni Sky Interior dekorasyonunu ve Lumexis tarafından geliştirilen devrimsel nitelikteki Fibre-To-The-Screen uçuş eğlence sistemini içeren 7’nci uçağı.

flydubai CEO'su Ghaith Al Ghaith konuyla ilgili olarak; "Bir uçakla ve iki noktaya uçarak işe başladığımızda hem eşsiz, hem de kolay ulaşılabilir bir havayolu olma amacımız vardı. Faaliyetlerimize başlamamızın üzerinden üç yıldan az bir süre geçmişken şu anda 16 uçaktan oluşan bir filomuz ve Körfez ülkeleri, Ortadoğu, Güney Asya, Afrika, Rusya ve eski Sovyet Cumhuriyetleri’nde birçok noktaya uçan, yüz binlerce yolcuya hizmet veren bir havayolumuz var. Sadece rakamlara bakarak bile flydubai'nin kalite, konfor, kolaylık ve paranın karşılığını sunan bir havayolu olarak yükselişini görmek mümkün" diye konuştu.

Dubai'nin ilk indirimli havayolu olan flydubai kimilerine göre dünyanın şimdiye kadar gördüğü en hızlı büyüyen genç havayolu ve dünyadaki en genç filolardan birine sahip. Uçuş ağı Beyrut (Lübnan), Luksor (Mısır), Lucknow (Hindistan), Bakü (Azerbaycan) ve Katmandu'nun (Nepal) da aralarında bulunduğu 33 noktaya ekonomik uçuş imkânı sağlıyor.

flydubai seyahati hem daha erişilebilir, hem de daha ekonomik bir aktivite haline getirme amacıyla maliyetleri düşürmek ve sağlanan tasarruflardan müşterilerinin yararlanabilmesini sağlamak için büyük çaba gösteriyor.

FlyDubai filosunu genişletmeyi sürdürüyor

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
burada uçmaya devam etse, yabancıları kaptan yapıyolar, bizi yapmıyorlar dersiniz. adam gitmiş işte ne güzel, size de kaptanlık yolu açılır bu sayede. global dünyada kim nerede çalışmış, hangi ulkede para kazanıyorun önemi kalmadi artik. kafaların önce bunu kabul etmesi lazım ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tecrube kazanmis gitmis ne var bunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye de uçurduğumuz o çok sevgili çok muhteşem yabancı pilotlardan bir-kaçı fly dubai'ye gitti. Türkiyede saat doldurmaya devam. Ondan sonra ver elini arabistan. Hepsi aynı oyunu oynuyor. Ama daha bizim şirketlerimiz akıllanmasın. Bu arada bir airbuscı arkadaşda air arabia'ya gitmişti. Ben tanıdığımda yaklaşık olarak 1000 saati vardı. Gittiğinde ise toplam 3000 saate yakın uçuşu vardı ve hepsini türkiye de gerçekleştirmişti. Ahhh ahhh.... Biz de geleceğimizden endişe etmeye devam edelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000