15 Kasım 2010, Pazartesi 09:57:17

Florida'da uçak düştü: 4 ölü

ABD’de Florida Teknoloji Enstitüsü Havacılık Okulu'na ait uçak düştü. Uçak içinde bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi.
  • cok cok gecmis olsun arkadaslar bu tur kazalar her zaman olur yargilamadan hemen infaz yapmayalim mutlaka bir sebebi ve aciklamasi vardir bekleyin nyetkililer aciklama yapsinlar lutfen meyva veren agaci taslamayalim
  • Ben Atlasjette gorev yapmakta olan bir pilotum.Her ne kadar Thy rakip firmamiz da olsa yaptigi isi taktir etmek gerekir.Fit gibi cok basarili bir akademiyle ortaklik yapti.Bu tur kazalar her daim olabilir.
  • Ben Turkiyede ozel ucus akademisinde egitim alan bir pilot adayiyim.Bundan birkac ay once benim okudugum ozel ucus akademisinin de bir ucagi dustu.Bu tur kazalar dunyanin her yerinde her zaman olabilir.Hepimizi adil olmaya davet ediyorum.
  • Ben Fita dan 1998 yilinda mezun olup su anda American Airlines da 777-300 ucaklarinda 1.kaptan olarak gorev yapan bir pilotum.Havacilik konusunda dunya capinda ekol olan Florida Institute of Technology (FIT) universitesinin dunyada bircok prestijli havayollarinda pilotluk yapan ogrencileri yetistirdigi bilinmektedir.Dunyanin her yerinderindeki ucus okulunda bu tarz uzucu kazalar yasanabilmektedir.Zaten gunumuz medyasinda da ara ara sikca tercih edilen havayollarinda bile bu tur kazalara rastlanabilmektedir.Ama bu kazanin nedeninin FAA raporundan alinan bilgilere gore amerikan basininin aciklamasi kazanin nedeninin FIT ye ait olmadigidir.Yani kaza herhangi bir ihmalden kaynaklanmamistir.
  • Ben Florida da oturan biriyim.Fit hakkinda kisa bilgi vermek istiyorum.Fit 1958 de ucus akademisini kurmus bir kurumdur.Bu yila kadar da sadece 1996 yilinda pilotaj hatasindan bir ucagi dustu onun disinda da bu dusen ucak o gun okudugum kadariyla 3 ucusunu tamamlayip 4.ucusunda dustu.Okulun bir ihmali olsa 3 ucusun ilkinde dusmesi gerekirdi.Ayrica bu kurum Nasayi kuran kurum.Ve ayrica Thy gibi bir kurum bugune kadar dunyada belirli bir siralamaya gelmis bir kurumdur.Boyle bir kurumun calimayi goze aldigi bir kurum bu kadar cabuk assagilanamaz.
  • Su cemaatlerden apmullerden bahsedip duranlara birkac cift lafim var. Florida'da okuyan insanlarin hicbiri oralara torpille gelmedi, hepsi onlarca eleme ve sinavlara girdiler. Sizde o sinavlari gecebilecek yetenek ve zeka olmadigi icin camur at izi kalsin mantigi devam ediyor. Biraz arastirma yapin, ucuyorum forumda insanlarin bu surecte neler cektigine bir bakin. Tutturmussunuz bir cemaat, bence yorum yapmadan once online bir IQ testi yapin. Sizin gibilerle ayni oksijeni soludugum icin havadan bile nefret eder oldum.
  • Hay başına cemaat kadar taş düşsün!! Florida tayfasında arkadaşlarım var ve hepsi gayet laik, demokrat ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı insanlar. Hepsi uzun elemelerden geçerek seçildiler. Kıskançlığın bu kadarı!!!! Ancak çamur atın! Yunan kanı var sizin gibilerde!!!
  • arkadaş amerikada bile ampül-cem muhabbeti varya:)
  • Ben Florya'da oturuyorum herhangi bir kazaya denk gelmedim ama? Anıl Bey'e selam..
  • Kalkış sonrası pilot, ATC'ye sol motorun çalışmadığını bildirmiş. Tek motorla devam için gerekli düzeltmeleri çok çabuk uygulamaya koyamadığı için malesef bu üzücü durum oluşmuş. "Human Factor".
Florida Teknoloji Enstitüsü Havacılık Okulu’nun (FIT AVIATION) 4 kişilik Piper PA-44 model uçağı, Palm Beach Uluslararası Havalimanı’ndan havalandıktan kısa bir süre sonra sol motorunun durması sonucu yere çakıldı.

Kurtarma görevlileri, aralık ayında mezun olması planlanan Jordyn Leigh Agostini (21) ve erkek arkadaşı Kristopher Joy Henegar (22), Henegar’ın mezun olan ağabeyi ve enstitünün bilgi teknolojileri ve teknik servis uzmanı olan Kyle Henegar (26) ile eğitmen Jenny Teresa’nın (26) yanmış bedenleriyle karşılaştılar.

Enstitünün ölümle sonuçlanan en son uçak kazasının 1996’da olduğu öğrenildi.

(Milliyet)

Florida'da uçak düştü: 4 ölü

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
cok cok gecmis olsun arkadaslar bu tur kazalar her zaman olur yargilamadan hemen infaz yapmayalim mutlaka bir sebebi ve aciklamasi vardir bekleyin nyetkililer aciklama yapsinlar lutfen meyva veren agaci taslamayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Atlasjette gorev yapmakta olan bir pilotum.Her ne kadar Thy rakip firmamiz da olsa yaptigi isi taktir etmek gerekir.Fit gibi cok basarili bir akademiyle ortaklik yapti.Bu tur kazalar her daim olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Turkiyede ozel ucus akademisinde egitim alan bir pilot adayiyim.Bundan birkac ay once benim okudugum ozel ucus akademisinin de bir ucagi dustu.Bu tur kazalar dunyanin her yerinde her zaman olabilir.Hepimizi adil olmaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Fita dan 1998 yilinda mezun olup su anda American Airlines da 777-300 ucaklarinda 1.kaptan olarak gorev yapan bir pilotum.Havacilik konusunda dunya capinda ekol olan Florida Institute of Technology (FIT) universitesinin dunyada bircok prestijli havayollarinda pilotluk yapan ogrencileri yetistirdigi bilinmektedir.Dunyanin her yerinderindeki ucus okulunda bu tarz uzucu kazalar yasanabilmektedir.Zaten gunumuz medyasinda da ara ara sikca tercih edilen havayollarinda bile bu tur kazalara rastlanabilmektedir.Ama bu kazanin nedeninin FAA raporundan alinan bilgilere gore amerikan basininin aciklamasi kazanin nedeninin FIT ye ait olmadigidir.Yani kaza herhangi bir ihmalden kaynaklanmamistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Florida da oturan biriyim.Fit hakkinda kisa bilgi vermek istiyorum.Fit 1958 de ucus akademisini kurmus bir kurumdur.Bu yila kadar da sadece 1996 yilinda pilotaj hatasindan bir ucagi dustu onun disinda da bu dusen ucak o gun okudugum kadariyla 3 ucusunu tamamlayip 4.ucusunda dustu.Okulun bir ihmali olsa 3 ucusun ilkinde dusmesi gerekirdi.Ayrica bu kurum Nasayi kuran kurum.Ve ayrica Thy gibi bir kurum bugune kadar dunyada belirli bir siralamaya gelmis bir kurumdur.Boyle bir kurumun calimayi goze aldigi bir kurum bu kadar cabuk assagilanamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Su cemaatlerden apmullerden bahsedip duranlara birkac cift lafim var. Florida'da okuyan insanlarin hicbiri oralara torpille gelmedi, hepsi onlarca eleme ve sinavlara girdiler. Sizde o sinavlari gecebilecek yetenek ve zeka olmadigi icin camur at izi kalsin mantigi devam ediyor. Biraz arastirma yapin, ucuyorum forumda insanlarin bu surecte neler cektigine bir bakin. Tutturmussunuz bir cemaat, bence yorum yapmadan once online bir IQ testi yapin. Sizin gibilerle ayni oksijeni soludugum icin havadan bile nefret eder oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hay başına cemaat kadar taş düşsün!! Florida tayfasında arkadaşlarım var ve hepsi gayet laik, demokrat ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı insanlar. Hepsi uzun elemelerden geçerek seçildiler. Kıskançlığın bu kadarı!!!! Ancak çamur atın! Yunan kanı var sizin gibilerde!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş amerikada bile ampül-cem muhabbeti varya:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Florya'da oturuyorum herhangi bir kazaya denk gelmedim ama? Anıl Bey'e selam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kalkış sonrası pilot, ATC'ye sol motorun çalışmadığını bildirmiş. Tek motorla devam için gerekli düzeltmeleri çok çabuk uygulamaya koyamadığı için malesef bu üzücü durum oluşmuş. "Human Factor".

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000