27 Ocak 2009, Salı 08:06:16

Flight Simulator tarih mi oluyor?

Türkiye'de de büyük ilgi gören ve çok sayıda kullanıcısı olan "Microsoft Flight Simulator" ekonomik kriz nedeniyle tarihe karışmak üzere...
  • FS 2004, Windows XP, Renault FlashS,Doğan görünümlü şahin, troleybüs, Heidi ve TopGun..bunların yerini dolduramazsınız.FS 2004 forever
  • Hayatın anlamı FS mi.Oyun mu Uçakmı Bilgisayarmı.Nediyon senyaw
  • Tarig olacağına inanmıyorum.Bu kadar kullanıcısı varken illaki ilerleyen senelerde başka firmayla anlaşıp devam edecektir.O kadar gereksiz oyununa son vermediğine göre bunada vermez ki bu çok kullanılan bir simulasyon.Zaten onlar düzeltene kadar şuan var olanlarla idare edeceğiz.Bu hatayı yapacağını sanmıyorum microsoft firmasının.
  • FS2004 bize senelerce yetecektir
  • Microsoft, Aces software ile ilişkisini sonlandırıyor, adamlar isterse gidip bir Z firması tarafından finanse edilip Flight Simulator 2010 u çıkartabilirler. İş paraya bakar yani, ismi de kolay kolay tarih olmaz.
  • size katılıyorum efendim o kadar anlamsız ilgi çekmeyen oyun varken microsoftun en ilgi çekici oyunu olduğunu düşündüğüm fs serisi(özellikle 9 ve x)kaldırılmamalı belki oyun çok maliyetli ama binlerce onbinlerce fanı olduğuda unutulmamalıdır...yani o adar ilgi görmeyen oyun varken bu hareketi çok yanlış buluyorum...
  • Flight Simulatoru kaldirma karari en son olmaliydi. Bir sürü sacma oyunlar dururken, gercek bir hayati yok ediyorlar, yazik. Bizler Simulatorcü olarak mutlaka bununda cözümünü bulacagiz. Yazik gercekten yazik. Saygilar
  • Korsan oyun kullanmak kul hakkıdır. Ve kul hakkının doğal sonucu olarakda bakmak lazımdır.
  • ARKADAŞLAR BU FLIGHT SIMULATOR SİZCE SADECE BİR OYUN MU?SİZCE BU OYUNDA BAZI GERÇEKLER,BAZI ŞEYLERİN SIRLARI HATTA TAMAMIYLE HAYATIN ANLAMI VE İNSANOĞLUNUN YAŞAMA ÇABASI SÜRECİNDE KENDİNE BULDUĞU YER VE İNSANLIK TARİHİ YOK MU?

Microsoft’un milyonlarca kullanıcısı bulunan, İnternet üzerinde faaliyet gösteren sanal havayolları, sanal biletli yolcusu, sanal pilotlarıyla onbinlerce kişilik bir komünite haline gelmiş olan, gerçek uçuş deneyimi uçuş simülatörü ”Microsoft Flight Simulator“, küresel ekonomik krizin kurbanı oldu.

Geçtiğimiz hafta Microsoft’un 5000 çalışanını işten çıkarması operasyonuyla birlikte, firmanın sahip olduğu, Flight Simulator’un geliştiricisi Aces Studio’nun tüm çalışanlarının işten çıkarılması ve faaliyetlerinin durdurulmasıyla havacılık dünyasının İnternet yansısı olan oyun tarihe gömülüyor.

İlk olarak 1976 ve 79 yılları arasında Apple bilgisayarlar için geliştirilen uçuş simülasyonu, 1982 yılında Microsoft’a lisanslandı ve Flight Simulator 1 adıyla satışa sunuldu. Oyun en son 2006 yılında Flight Simulator x adıyla güncellendi ve oyun 12 oyunluk dev bir seriye dönüştü.

Geçtiğimiz hafta yaklaşık 30 yıllık bir tarihi olan oyunun devam ettirilmeyeceği kararını alan Microsoft, yaptığı açıklamaya göre bundan böyle Flight Simulator için harcadığı kaynağı çevrimiçi Live servisleri ve çevrimiçi oyunlar için kullanacak.

Uçuş simülasyonu pazarının tartışmasız lideri olan Microsoft Flight Simulator’un yerini hangi oyunun dolduracağı ise merak konusu.

Flight Simulator tarih mi oluyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Wicky ~ 15 yıl önce
FS 2004, Windows XP, Renault FlashS,Doğan görünümlü şahin, troleybüs, Heidi ve TopGun..bunların yerini dolduramazsınız.FS 2004 forever

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEYY ~ 15 yıl önce
Hayatın anlamı FS mi.Oyun mu Uçakmı Bilgisayarmı.Nediyon senyaw

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pltfurkan ~ 15 yıl önce
Tarig olacağına inanmıyorum.Bu kadar kullanıcısı varken illaki ilerleyen senelerde başka firmayla anlaşıp devam edecektir.O kadar gereksiz oyununa son vermediğine göre bunada vermez ki bu çok kullanılan bir simulasyon.Zaten onlar düzeltene kadar şuan var olanlarla idare edeceğiz.Bu hatayı yapacağını sanmıyorum microsoft firmasının.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iceberg ~ 15 yıl önce
FS2004 bize senelerce yetecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 15 yıl önce
Microsoft, Aces software ile ilişkisini sonlandırıyor, adamlar isterse gidip bir Z firması tarafından finanse edilip Flight Simulator 2010 u çıkartabilirler. İş paraya bakar yani, ismi de kolay kolay tarih olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzgün adam ~ 15 yıl önce
size katılıyorum efendim o kadar anlamsız ilgi çekmeyen oyun varken microsoftun en ilgi çekici oyunu olduğunu düşündüğüm fs serisi(özellikle 9 ve x)kaldırılmamalı belki oyun çok maliyetli ama binlerce onbinlerce fanı olduğuda unutulmamalıdır...yani o adar ilgi görmeyen oyun varken bu hareketi çok yanlış buluyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF - LTFH ~ 15 yıl önce
Flight Simulatoru kaldirma karari en son olmaliydi. Bir sürü sacma oyunlar dururken, gercek bir hayati yok ediyorlar, yazik. Bizler Simulatorcü olarak mutlaka bununda cözümünü bulacagiz. Yazik gercekten yazik. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kgnkr ~ 15 yıl önce
Korsan oyun kullanmak kul hakkıdır. Ve kul hakkının doğal sonucu olarakda bakmak lazımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR BU FLIGHT SIMULATOR SİZCE SADECE BİR OYUN MU?SİZCE BU OYUNDA BAZI GERÇEKLER,BAZI ŞEYLERİN SIRLARI HATTA TAMAMIYLE HAYATIN ANLAMI VE İNSANOĞLUNUN YAŞAMA ÇABASI SÜRECİNDE KENDİNE BULDUĞU YER VE İNSANLIK TARİHİ YOK MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000