24 Ağustos 2010, Salı 19:32:51

FLAŞ...ÇİN'DE YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ(GÜNCELLENDİ)

Çin'de 96 yolcunun bulunduğu yolcu uçağı düştü.
  • Allah korusun ama ben büyük bir depremden korkuyorum..
  • İniş yaptıktan sonra alev almış.
  • İngilizcerapora göre uçak düşmemiş, indikten sonra aniden alev almış... Brake units mi acep ?
  • In het noordoosten van China is een verkeersvliegtuig neergestort. Daarbij kwamen 42 van de 96 inzittenden om het leven. Zeker 49 mensen zijn levend uit het toestel gehaald. Ze zijn met ambulances naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. Drie van hen zijn zwaar gewond. Aan boord van het vliegtuig waren 91 passagiers en vijf bemanningsleden. Landing Het toestel is van Hainan Airlines, een regionale Chinese luchtvaartmaatschappij. Het vliegtuig maakte een binnenlandse vlucht en kwam bij de landing op het vliegveld van Yichun door nog onbekende oorzaak in problemen. Het kwam naast de baan terecht, brak in stukken en vloog in brand. Het is nog onduidelijk of er ook buitenlanders in het Chinese vliegtuig zaten.
  • Bu takip ettiğim tek havacılık sitesi ancak editörler bazen çok yavaş kalabiliyor. Bakın misafir okuyucu daha erken yazmış detayları.
  • A Henan Airlines (former Kunpeng Airlines) Embraer ERJ-190, registration B-3130 performing flight VD-8387 from Harbin to Yichun [ZYYC] (China) with 91 passengers and 5 crew, burst into flames after landing in Yichun. 20 people received injuries and were taken to local hospitals.

Çin'in Henan havayollarına ait içinde 91 kişinin bulunduğu bir yolcu uçağının havalimanı yakınında düştüğü ve 49 kişinin kurtulduğu bildirildi. Çin devlet televizyonu, kazada 42 kişinin öldüğünü açıkladı.

Şinhua haber ajansının bildirdiğine göre, uçak yerel saatle 10.10'da (TSİ 17.10) Yichun şehrinin Lindu havalimanı yakınında düştü.

Uçağın Heilongjiang'ın başkenti Harbin'den kalktığı bildirildi. Ajans, uçakta 91 kişinin bulunduğunu duyurdu.

Haberi veren resmi Şinhua haber ajansı, kurtarma ekiplerinin Heilongjiang vilayetindeki kaza yerine sevkedildiğini duyurdu.

Yeni Çin Haber ajansı ise kaza yerindeki yetkililere dayanak verdiği haberde, Brezilya yapısı, Ebmraer 190 tipi yolcu uçağının, Yichun Havalimanına yaklaşma noktasını kaçırdığını ve uçağın Rus sınırına yakın kentteki havalimanının pistinden çıkarak, alev aldığını belirtti.

Çin devlet televizyonu, pisti kaçıran uçaktaki 42 kişinin cesedine ulaşıldığını duyurdu.

Kurtarılan 49 kişinin hastaneye kaldırıldığı bunlardan üçünün durumunun ağır olduğu belirtilmişti.

Gelen ilk haberlerde uçakta 96 kişinin bulunduğu bildirilmişti.
 

FLAŞ...ÇİN'DE YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ(GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Allah korusun ama ben büyük bir depremden korkuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İniş yaptıktan sonra alev almış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İngilizcerapora göre uçak düşmemiş, indikten sonra aniden alev almış... Brake units mi acep ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
In het noordoosten van China is een verkeersvliegtuig neergestort. Daarbij kwamen 42 van de 96 inzittenden om het leven. Zeker 49 mensen zijn levend uit het toestel gehaald. Ze zijn met ambulances naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. Drie van hen zijn zwaar gewond. Aan boord van het vliegtuig waren 91 passagiers en vijf bemanningsleden. Landing Het toestel is van Hainan Airlines, een regionale Chinese luchtvaartmaatschappij. Het vliegtuig maakte een binnenlandse vlucht en kwam bij de landing op het vliegveld van Yichun door nog onbekende oorzaak in problemen. Het kwam naast de baan terecht, brak in stukken en vloog in brand. Het is nog onduidelijk of er ook buitenlanders in het Chinese vliegtuig zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu takip ettiğim tek havacılık sitesi ancak editörler bazen çok yavaş kalabiliyor. Bakın misafir okuyucu daha erken yazmış detayları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A Henan Airlines (former Kunpeng Airlines) Embraer ERJ-190, registration B-3130 performing flight VD-8387 from Harbin to Yichun [ZYYC] (China) with 91 passengers and 5 crew, burst into flames after landing in Yichun. 20 people received injuries and were taken to local hospitals.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000