27 Eylül 2017, Çarşamba 03:39:03

FLAŞ... Irak; Erbil ve Süleymaniye uçuşlarını durdurdu

Kuzey Irak'ta yapılan sözde bağımsızlık referandumun ardından Irak Sivil Havacılığı önemli bir karara imza attı. Kuzey Irak'ın Erbil ve Süleymaniye şehirlerine yapılan tüm uluslararası uçuşlar askıya alındı. işte detaylar.
  • Bu türkiye politikasi fiyasko arkadas türkiyenin yarisi kürt baska ülkelerdeki kürtlerde ayniyiz o zaman kibrisa ucak ucmazsin türkiyeden
  • Ne zaman bizde posta koycaz !!kapatalım hava sahasını sınırlarını yarın öbür gün Suriye'de kuzeyde bir devlet kurulursa İsrail'le kucaklaşmadan yapalım ne yapacaksak bıktık artık.

Irak Sivil Havacılığı, Kuzey Irak'ta yapılan sözde bağımsızlık referandumunun ardından bölgeye yönelik yaptırımlara başladı. Irak Sivil Havacılığı'ndan az önce Erbil ve Süleymaniye'ye uçan şirketlere gönderilen yazı ile 29 Eylül Cuma gününden itibaren uluslararası tüm uçuşların askıya alındığını duyurdu.

Duyuruda "Tüm havayolu operatörlerine. Irak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olarak Erbil ve Süleymaniye Havalimanları'ndan yapılacak olan uluslararası uçuşlar 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 17.00'den itibaren ikinci bir duyuruya kadar askıya alınmıştır. Irak iç hatlar uçuşları bu kapsam dışındadır" denildi.

Bu duyuru ile birlikte Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye yapılan uçuşlar da askıya alınmış oldu. Türk Havayolları, Atlasjet ve Pegasus Havayolları da Cuma gününden itibaren Kuzey Irak uçuşlarını durdurmak zorunda kalacak.

Airporthaber.com/Özel

FLAŞ... Irak; Erbil ve Süleymaniye uçuşlarını durdurdu

Yorumlar

Mardinli ~ 7 yıl önce
Bu türkiye politikasi fiyasko arkadas türkiyenin yarisi kürt baska ülkelerdeki kürtlerde ayniyiz o zaman kibrisa ucak ucmazsin türkiyeden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarısı mı? ~ 7 yıl önce
Yok %70'i kürt. Ne alakası var kardeşim kurtlukle turklukle. Sonra diyorsunuzki ırkçılık yapıyorsunuz. Irak kontrolündeki havalimanina uçuşlar durdurulacak diye duyuru gelmiş ırak ülkesinden. Buna bütün dünya ülkeleri uymak zorunda. Sen neyin kafasini yaşıyorsun?
Nezaman ~ 7 yıl önce
Ne zaman bizde posta koycaz !!kapatalım hava sahasını sınırlarını yarın öbür gün Suriye'de kuzeyde bir devlet kurulursa İsrail'le kucaklaşmadan yapalım ne yapacaksak bıktık artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000