17 Ağustos 2012, Cuma 08:45:28

FİRMA YENİSİNİ GÖNDERDİ...

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli iken 5 kişilik mürettebatı ile birlikte Köyceğiz'deki yangına müdahale ettiği sırada düşen helikopterin yerine, Fethiye'de yeni bir helikopter görevlendirildi.
  • Yazdıklarını acıytarak okudum.... Evet taş üstüne çok taş koydum. Ama senin zihniyetin belli!
  • Halen takatukacıdan alınmış şu takatukaları savunuyorlar ya. Arkadaş bu aletler çok iyide neden sapır sapır düşüyor? Kaç kazası var bu aletin kaç kişinin canına mal oldu. Halen savunuyorsunuz ya. Madem çok matah bir alet benim ülkemin görevlisi vatandaşı binmesin. Denetimler sıkılaştırılsın kazlar araştırılsın. Memlekette bilir kişi mi var sanki. Salla pati uçmaya devam. Birileride işkembeden sallıyor bu aletleri savunuyor. Sen binde sen uç o helikopterle hemde yangına git. Gider misin?
  • Hatırlıyorum da bu K32 lerden biri de yaz başında göreve gelirken yolda düşüp 5 mürettebat kaybedilmişti. Birkaç sene önce de bir tanesi görev sırasında Muğla taraflarında göle düşmüştü. Bu K32 ler düşe düşe bitecek ve herkes rahata erecek sonunda herhalde.
  • hiç birşeyi beğenmeyen,herşeye mualefet olan arkadaşlar.yok hurda uçakları doldurunnnn,yok giden pilotlar gelecek mi pekiii.ne aptal yorumlar bunlar.bunlara hurda ama daha ekonomik,yeni nesil helikopterler kiralanmış olsaydı bu kez de,bakım şunlara paramızı çar çur ediyorlar diyecektiniz.yazıklar olsunn sizlere.şu memlekette iki taşı üst üste koymuşmusun sen önce sor bunu kendine.
  • Ölenlerde geri gelecekmi?
  • aman ucmasin bu baska canlar gitmesin. Kovayla sondururuz biz yangini.
  • Aferin doldurun bu hurdaları memlekete.....

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan ihale sonrasında Mayıs ayında Fethiye'de konuşlandırılan KA-32T tipi Rus yapımı söndürme helikopteri, geçtiğimiz hafta Köyceğiz İlçesi'ne bağlı Otmanlar Köyü yakınlarında orman yangınına müdahale ederken düşmüştü. İçinde bulunan 5 kişilik mürettebatı ile birlikte düşen helikopterden kurtulan olmamıştı.

Kazanın üzerinden 1 hafta gibi bir süre geçtikten sonra yüklenici firma düşen helikopterin yerine yenisini gönderdi.

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Yangın Söndürme İstasyonu'na konuşlandırılan helikopterle birlikte 4 yeni personelde göreve başladı. Fethiye Orman işletme müdürlüğü yetkilileri yeni helikopterin Bakanlığın yaptığı ihale sözleşmesinde yer alan şartname çerçevesinde gönderildiğini belirterek, helikopterle birlikte 4 teknik elemanın da Fethiye'ye geldiğini söylediler. Yetkililer "Düşen helikopterin bağlı olduğu şirket yenisini gönderdi. Sözleşmede 5 aylık olarak görevlendirilen helikopterin Ekim ayı başlarında görevini tamamlaması bekleniyor. Yeni helikopterimizle bölgedeki orman yangınlarına müdahale etmeye devam edeceğiz" diye konuştular.

FİRMA YENİSİNİ GÖNDERDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

the nadloos hl'ye ~ 12 yıl önce
Yazdıklarını acıytarak okudum.... Evet taş üstüne çok taş koydum. Ama senin zihniyetin belli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aklın yolu bir ~ 12 yıl önce
Halen takatukacıdan alınmış şu takatukaları savunuyorlar ya. Arkadaş bu aletler çok iyide neden sapır sapır düşüyor? Kaç kazası var bu aletin kaç kişinin canına mal oldu. Halen savunuyorsunuz ya. Madem çok matah bir alet benim ülkemin görevlisi vatandaşı binmesin. Denetimler sıkılaştırılsın kazlar araştırılsın. Memlekette bilir kişi mi var sanki. Salla pati uçmaya devam. Birileride işkembeden sallıyor bu aletleri savunuyor. Sen binde sen uç o helikopterle hemde yangına git. Gider misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu da düşmez inşallah ~ 12 yıl önce
Hatırlıyorum da bu K32 lerden biri de yaz başında göreve gelirken yolda düşüp 5 mürettebat kaybedilmişti. Birkaç sene önce de bir tanesi görev sırasında Muğla taraflarında göle düşmüştü. Bu K32 ler düşe düşe bitecek ve herkes rahata erecek sonunda herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thenadlooshi ~ 12 yıl önce
hiç birşeyi beğenmeyen,herşeye mualefet olan arkadaşlar.yok hurda uçakları doldurunnnn,yok giden pilotlar gelecek mi pekiii.ne aptal yorumlar bunlar.bunlara hurda ama daha ekonomik,yeni nesil helikopterler kiralanmış olsaydı bu kez de,bakım şunlara paramızı çar çur ediyorlar diyecektiniz.yazıklar olsunn sizlere.şu memlekette iki taşı üst üste koymuşmusun sen önce sor bunu kendine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helikopterin yeri doldu iyide, ~ 12 yıl önce
Ölenlerde geri gelecekmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dokuntu ~ 12 yıl önce
aman ucmasin bu baska canlar gitmesin. Kovayla sondururuz biz yangini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruski ~ 12 yıl önce
Aferin doldurun bu hurdaları memlekete.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000