15 Kasım 2011, Salı 07:35:37

FİLDİŞİ KIYISINDA UÇAK KAZASI: 4 ÖLÜ

Fildişi Kıyısı'nda küçük bir uçağın düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
  • 4 kişi hayatını kaybetmiş, gerzekliğin lüzumu yok.
  • Resimden anladığım kadarıyla pilotaj hatası var gibi gözüküyor maalesef.Benim resimden yorumladığım kadarıyla: Pilot gaz kollarını itip pas geçmeye çalışmış ama uçak lövye ye tepki vermemiş ve buna kızan F/O da koltuğunun yanındaki levyeyle kaptana vurmuş ,kaptan inkapasite olunca F/O da levye yerine lövyeyi sökünce pas geçmeye çalışmak için gaz kollarını itmiş ancak lövyesi olmadığı için uçağı kontrol edememiş gibi geldi bana.''Fildişi TSB'' açıklamayı yapacaktır, belki farklı bir neden de olabilir ancak benimki resimden çıkardığım bir yorum sadece.Emniyetli uçuşlar dilerim..
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ülkenin batısındaki Daloa kasabası yakınlarında düşen uçakta 1'i Fildişi Kıyısı vatandaşı 3'ü yabancı turist olmak üzere 4 kişinin bulunduğu, 3 kişinin kazada yaşamını yitirdiği, 1'inin ise getirildiği hastanede öldüğü belirtildi.

Turistlerin milliyet ve isimlerinin henüz tespit edilemediği kaydedildi. Uçağın, başkent Abidjan'a gitmek üzere havalandıktan sonra düştüğü sanılıyor.
FİLDİŞİ KIYISINDA UÇAK KAZASI: 4 ÖLÜ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
4 kişi hayatını kaybetmiş, gerzekliğin lüzumu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Resimden anladığım kadarıyla pilotaj hatası var gibi gözüküyor maalesef.Benim resimden yorumladığım kadarıyla: Pilot gaz kollarını itip pas geçmeye çalışmış ama uçak lövye ye tepki vermemiş ve buna kızan F/O da koltuğunun yanındaki levyeyle kaptana vurmuş ,kaptan inkapasite olunca F/O da levye yerine lövyeyi sökünce pas geçmeye çalışmak için gaz kollarını itmiş ancak lövyesi olmadığı için uçağı kontrol edememiş gibi geldi bana.''Fildişi TSB'' açıklamayı yapacaktır, belki farklı bir neden de olabilir ancak benimki resimden çıkardığım bir yorum sadece.Emniyetli uçuşlar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000