27 Aralık 2012, Perşembe 09:50:28

FİGEN VE DOKTORU BÖYLE EVLENDİ

AirportHaber, Amsterdam’da düşen THY uçağında bacağını kaybeden Kabin Amiri Figen Eren’in Hollandalı doktoruyla dünyaevine girdiği düğüne ait fotoğrafa ulaştı.
  • ''GF 27 Aralık 2012, Perşembe 22:31:25 THY'nin yiktigi bir hayati bir Hollanda'li kurtariyor. Onemli bir ders.''. Ne kadar sacma bir yorum. Boeing firmasi %80, Hollanda kulesi de yetersiz direktif verdigi icin %20 kusurlu bulundu. THY'nin ne sucu var?
  • Figen hanima mutluluklar dilerim. Ben de tayini çıkmadı hatta çok mağdur oldu, üzüldü diye biliyorum. Ona bunu yaşatanlar elbet vebalini ödeyeceklerdir.
  • THY'nin yiktigi bir hayati bir Hollanda'li kurtariyor. Onemli bir ders.
  • çok büyük badirelerden sonra yeni hayatında çok uzun ve mutlulukla dolu nice senelere herşey güzel olsun sizin için cenk saysel
  • amsterdamda calismiyorki, sallamayin.. tayin mayinda cikmadi
  • Tekrar mutluluklar dilerim , ( konu benzediği için aklıma geldi ) , yanlış hatırlamıyorsam geçen kış idi AHL de de-icing esnasında bir bayan arkadaş yaralanmış idi akibeti ne oldu acaba , unutuldu galiba.
  • Darısı bize , Hürrem Sultanla.... ama bir problem var? evdeki !!!
  • mutluluklar dilerim; yüzünüz hep böyle gülsün...
  • Hayatta herşey güldürsün sizi bundan sonra..Mutluluklar dilerim.
  • yazık..zavallı oda globally fosss maduru

Türk Hava Yolları’nın Boeing 737-800 uçağı 25 Şubat 2009’da Amsterdam Schiphol Havalimanı’na inişte düşmüştü. Olayda 5’i yolcu, 4’ü mürettebat 9 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 50 kişi arasında kabin amiri Figen Eren de vardı… Önde, acil çıkış kapısının yanında oturan Eren ağır yaralandı. Uçağın ön iniş takımı kokpiti ve mutfağı parçalarken genç kadının sol ayağına büyük zarar vermişti. Kurtarma ekipleri onu hastaneye yetiştirdi. Ameliyata alındı. Sol bacağı diz altından kesildi. Figen Eren pes etmedi. Hayata tutundu. Protez takılması ile yürümeye başladı. Amsterdam’da özel bir klinikte aylarca tedavi gördü. Nasıl hareket edeceğini, bundan sonraki yaşamını kolaylaştırmak için neler yapması gerektiğini öğrendi. Kazanın üzerinden 9 ay geçtikten sonra tedavisi tamamlandı ve Türkiye’ye döndü.


Figen Eren çalışmak istiyordu. Ancak ayağını kaybetmesi nedeniyle tekrar uçamayacaktı. THY, Figen Hanım’a yer görevi verdi. Birkaç ay sonra da geçen yıl isteği doğrultusunda onu Amsterdam’a tayin etti. Yeni görevi Schiphol Havalimanı’ndaki THY İstasyonuydu. Eren, kötü günler yaşadığı sırada protez bacağını takarak yeniden hayata tutunmasını sağlayan Hollandalı doktoruyla tanıştı.

Bir süre sonra ikili arasında aşk başladı. Kaza sonrasında tam olarak iyileşemediği için işbaşı yapamayan Figen Eren, geçtiğimiz günlerde Hollandalı protezcisiyle dünyaevine girdi.

Basından saklanan o düğüne ait ilk fotoğraf karesine Airporthaber ulaştı. Figen Eren’in protez bacağını takarak hayata tutunmasını sağlayan Hollandalı doktoruyla düğününden işte ilk fotoğraf:

FİGEN VE DOKTORU BÖYLE EVLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

kaan ~ 11 yıl önce
''GF 27 Aralık 2012, Perşembe 22:31:25 THY'nin yiktigi bir hayati bir Hollanda'li kurtariyor. Onemli bir ders.''. Ne kadar sacma bir yorum. Boeing firmasi %80, Hollanda kulesi de yetersiz direktif verdigi icin %20 kusurlu bulundu. THY'nin ne sucu var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vebal ~ 11 yıl önce
Figen hanima mutluluklar dilerim. Ben de tayini çıkmadı hatta çok mağdur oldu, üzüldü diye biliyorum. Ona bunu yaşatanlar elbet vebalini ödeyeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GF ~ 11 yıl önce
THY'nin yiktigi bir hayati bir Hollanda'li kurtariyor. Onemli bir ders.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevgili figen ~ 11 yıl önce
çok büyük badirelerden sonra yeni hayatında çok uzun ve mutlulukla dolu nice senelere herşey güzel olsun sizin için cenk saysel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy figen ~ 11 yıl önce
amsterdamda calismiyorki, sallamayin.. tayin mayinda cikmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçen kış ! ~ 11 yıl önce
Tekrar mutluluklar dilerim , ( konu benzediği için aklıma geldi ) , yanlış hatırlamıyorsam geçen kış idi AHL de de-icing esnasında bir bayan arkadaş yaralanmış idi akibeti ne oldu acaba , unutuldu galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dr muzaffer ~ 11 yıl önce
Darısı bize , Hürrem Sultanla.... ama bir problem var? evdeki !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt. ~ 11 yıl önce
mutluluklar dilerim; yüzünüz hep böyle gülsün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutluluklar, ~ 11 yıl önce
Hayatta herşey güldürsün sizi bundan sonra..Mutluluklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz cikalim ~ 11 yıl önce
kerevetine.
dc3 ~ 11 yıl önce
yazık..zavallı oda globally fosss maduru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece o mu? ~ 11 yıl önce
Sadece Sn.Figen Hanim mi magdur?Galiba sen de magdursun zira ruh sagligin bozulmus THY dusmanligindan midir nedir? Bu arada asil konudan uzaklasmayalim, yeni cifte mutluluklar.
sadece o mu? yazana ~ 11 yıl önce
sende balatayı sıyırmışsın...istersen gel bir ayar çakayim sana

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000