25 Nisan 2017, Salı 12:38:31

Ferit Melen Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

Van Ferit Melen Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda 6 kilo 340 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
  • Tekerleme: 6 kilo toz; bir Airbus!
  • Vanda kacakcılıgın haddi hesabı yoktur. Yıllar once oradaydım ve hıc zannetmıyorumkı sımdı duzelsın. çarşı pazarda luks cipten gecilmez. ıstanbulda 500e alacagın telefonu orada 150ye alırsın. kacak sigara olayına gırmedım bıle. kartonu 10 liraydı. yani paket 1.
  • Previously on breaking bad...
  • Bekle beni IATA Sana itiraza geliyorum.:)
  • hep aynı yerler hep aynı olaylar yazınca da faşist oluyoruz. neden uyuşturucu,silah,kaçakçılık,haraç,çek,senet,terör vs gibi rezillikleri çoğunlukla doğulu ve güneydoğulular yapıyor? ben de doğuluyum ve insanımın böyle anılmasından büyük utanç duyuyorum. bir toplum aç,cahil,işten,eğitimden mahrum bıraktırılmış olabilir ama bu onlara bu pis işleri yapma hakkını vermez,veremez. bunlar hem kendilerine hem toplumumuza hem de ülkemize zararlı mahluklar.bunda en büyük sorumlu olan devlet taa 60-65 yıldır oraları bilerek mahrum bıraktı,insanlar cahil kalsın,sorgulamasın,sahtekar ve çıkarcı ağanın,şeyhin,politikacıların,emperyalistlerin uşakları olsunlar diye zaten adalet,kanun da yok. ne acı ki sözüm ona müslüman olan afganistan ve iran en büyük uyuşturucu üreten ülkeler,ikisi de satıcı,içeri satış yok cezası direk idam peki ya burada ? devlet, acilen kanunlarını reforme etmeli, bunların yedi sülalesinin mal varlığına el koyup en ağır cezaları vermeli diyeceğim ama yine hayal olacak maalesef

Van Ferit Melen Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda 6 kilo 340 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Van’dan İstanbul’a gitmek üzere Ferit Melen Havalimanı'na gelen İran uyruklu N.H. isimli şahsın X-Ray cihazına bıraktığı valizden şüphelenilmesi üzerine arama yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Aramada, valizin içerisine zula yapılmış vaziyette toplam 6 kilo 340 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. N.H. ile birlikte hareket ettiği H.T. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor” denildi.



Ferit Melen Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Volvo ~ 7 yıl önce
Tekerleme: 6 kilo toz; bir Airbus!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vangolucanavari ~ 7 yıl önce
Vanda kacakcılıgın haddi hesabı yoktur. Yıllar once oradaydım ve hıc zannetmıyorumkı sımdı duzelsın. çarşı pazarda luks cipten gecilmez. ıstanbulda 500e alacagın telefonu orada 150ye alırsın. kacak sigara olayına gırmedım bıle. kartonu 10 liraydı. yani paket 1.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mokoko ~ 7 yıl önce
Previously on breaking bad...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal çarkçıoğlu ~ 7 yıl önce
Bekle beni IATA Sana itiraza geliyorum.:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W BİG 5 ~ 7 yıl önce
Beter avrupayıda nimet sandıkları vizesinide istemiyoruz. Bir ref da bunlar için olsun.Girneden selamlar.
doğulu ~ 7 yıl önce
hep aynı yerler hep aynı olaylar yazınca da faşist oluyoruz. neden uyuşturucu,silah,kaçakçılık,haraç,çek,senet,terör vs gibi rezillikleri çoğunlukla doğulu ve güneydoğulular yapıyor? ben de doğuluyum ve insanımın böyle anılmasından büyük utanç duyuyorum. bir toplum aç,cahil,işten,eğitimden mahrum bıraktırılmış olabilir ama bu onlara bu pis işleri yapma hakkını vermez,veremez. bunlar hem kendilerine hem toplumumuza hem de ülkemize zararlı mahluklar.bunda en büyük sorumlu olan devlet taa 60-65 yıldır oraları bilerek mahrum bıraktı,insanlar cahil kalsın,sorgulamasın,sahtekar ve çıkarcı ağanın,şeyhin,politikacıların,emperyalistlerin uşakları olsunlar diye zaten adalet,kanun da yok. ne acı ki sözüm ona müslüman olan afganistan ve iran en büyük uyuşturucu üreten ülkeler,ikisi de satıcı,içeri satış yok cezası direk idam peki ya burada ? devlet, acilen kanunlarını reforme etmeli, bunların yedi sülalesinin mal varlığına el koyup en ağır cezaları vermeli diyeceğim ama yine hayal olacak maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000