30 Mart 2015, Pazartesi 18:27:25

FAS'A İNEN THY UÇAĞINDAKİ YOLCULAR BÖYLE ARANDI

Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirdiği İstanbul-Sao Paulo seferinde bulunan bomba yazılı not nedeniyle Kazablanka'ya inen uçağın yolcuları apronda böyle arandı.
  • Bulun ve en ağır cezayı verin
  • Vallahi bu milletten adam olmaz. Sanki çocuk oyuncağı. Birisine beddua edeceksen Türkiye' de yaşa diyeceksin. Daha geçen gün C4 yazılı diye de Tokyo yolcuları 20 saat işkence çekmişti. Devletin başındakiler birbiri ile uğraşmayı bırakıp hayatı daha nasıl kolaylaştırırız diye kafa yormazlar ise daha çok yaşarız biz bunları.
  • Havaalanı yerine tarlaya inmiş sanırım yanlışlıkla.
  • Ekibe ne kadar eziyet olmuştur. Doluymuşta uçak yolda çook uzun. Yolcu dediğin nedir uyur yol boyu 8-9 saat kafi. Dilleri dışarda inmişlerdir artık. Kendini bilmezin biri oyun oynayacak diye cümle alem güneşin altında rezil rüsva oldu. Akıl fukarası bazıları.
  • gerçekten güçlü bir ülke olsak istihbarat birimi o yazıyı yazanın kendisini değil tüm sülalesini bulur. ama her işimiz tırt. yapan şerefsizin yanında kalır.
  • sonuçta aynaya yazıldıysa bu bir ıslak imza gibi bir şeydir,bizim Adli tıp ıslak imza konusunda çok iyidir diye biliyorum,isterlerse bulurlar bunu yapanı,
  • Önce TK52 NRT seferi sonrasın TK15 GRU yazık günahtır bunca insana eziyet. Dünyaya kafa tutan bir havayolu şirketine. Bu kadar da olmaz. Anlaşılan birileri birşeylerin sinyalini veriyor. Dikkat etmemiz gerek. Sorunsuz operasyon ve uçuşlar diliyorum. Allah tüm çalışanlara kolaylık versin.
  • en yakın meydan casablanca ise büyük şanşızlık bu ilkel görüntülerin çıkması normal yok değilse niye burası tercih edildi
  • adam salakmı? kendi uçtuğu uçağın tuvaletine not bıraksın.rezillik ceksin.2 gün içinde iki er uçuşu???.geri dönüş acil iniş binlerce dolar zarar.Bence bu olayın sorumlularını yerde arayın????.
  • THY'na sanki bir karalama, iyi gidişatını sabote etme girişimleri gibi geliyor bana ama hayırlısı.

Türk Hava Yolları'nın TK15 sefer sayılı İstanbul-Sao Paulo uçuşu gerçekleştiren uçağı, tuvalette üzerinde bomba yazan bir kağıt nedeniyle Kazablanka'daki Mohammed V. Havalimanı'na acil iniş yapmıştı.

Yapılan aramalar sonucunda ihbarın asılsız olduğu ve uçakta herhangi bir tehlike unsuruna rastlanılmamıştı.

Kazablanka'ya inen THY uçağının yolcuları, o anları fotoğraflayarak sosyal medya aracılığı ile paylaştı.

Açık bir alana çekilen THY yolcularının, bağaj araması için sıra oluşturduğu görülüyor.











FAS'A İNEN THY UÇAĞINDAKİ YOLCULAR BÖYLE ARANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bulun ve en ağır cezayı verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Psikopat ~ 9 yıl önce
Vallahi bu milletten adam olmaz. Sanki çocuk oyuncağı. Birisine beddua edeceksen Türkiye' de yaşa diyeceksin. Daha geçen gün C4 yazılı diye de Tokyo yolcuları 20 saat işkence çekmişti. Devletin başındakiler birbiri ile uğraşmayı bırakıp hayatı daha nasıl kolaylaştırırız diye kafa yormazlar ise daha çok yaşarız biz bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vecihi ~ 9 yıl önce
Havaalanı yerine tarlaya inmiş sanırım yanlışlıkla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ekibe ne kadar eziyet olmuştur. Doluymuşta uçak yolda çook uzun. Yolcu dediğin nedir uyur yol boyu 8-9 saat kafi. Dilleri dışarda inmişlerdir artık. Kendini bilmezin biri oyun oynayacak diye cümle alem güneşin altında rezil rüsva oldu. Akıl fukarası bazıları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mit göreve ~ 9 yıl önce
gerçekten güçlü bir ülke olsak istihbarat birimi o yazıyı yazanın kendisini değil tüm sülalesini bulur. ama her işimiz tırt. yapan şerefsizin yanında kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıslak imza ~ 9 yıl önce
sonuçta aynaya yazıldıysa bu bir ıslak imza gibi bir şeydir,bizim Adli tıp ıslak imza konusunda çok iyidir diye biliyorum,isterlerse bulurlar bunu yapanı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Önce TK52 NRT seferi sonrasın TK15 GRU yazık günahtır bunca insana eziyet. Dünyaya kafa tutan bir havayolu şirketine. Bu kadar da olmaz. Anlaşılan birileri birşeylerin sinyalini veriyor. Dikkat etmemiz gerek. Sorunsuz operasyon ve uçuşlar diliyorum. Allah tüm çalışanlara kolaylık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oscar ~ 9 yıl önce
en yakın meydan casablanca ise büyük şanşızlık bu ilkel görüntülerin çıkması normal yok değilse niye burası tercih edildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alcopon ~ 9 yıl önce
adam salakmı? kendi uçtuğu uçağın tuvaletine not bıraksın.rezillik ceksin.2 gün içinde iki er uçuşu???.geri dönüş acil iniş binlerce dolar zarar.Bence bu olayın sorumlularını yerde arayın????.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY'na sanki bir karalama, iyi gidişatını sabote etme girişimleri gibi geliyor bana ama hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000