28 Haziran 2016, Salı 14:39:30

Farnborough'da Boeing'den 'Yüzyıl Pavyonu'

Boeing birinci yüzyılını, ileri ticari ve savunma platformlarını göstermek ve geleceğe bakmak amacıyla Farnborough Uluslararası Hava Fuarı’nda eşsiz bir sergi ile kutlayacak.
  • "Japonya'nın en büyük havalimanı ANA'ya" şeklinde bir yazım hatası mevcut. Düzeltilirse iyi olur.
  • Bizim tur737, tur747, tur787 ve tur1903 te o sergide olacak herkesi reyona bekleriz

Boeing birinci yüzyılını, ileri ticari ve savunma platformlarını göstermek ve geleceğe bakmak amacıyla Farnborough Uluslararası Hava Fuarı’nda eşsiz bir sergi ile kutlayacak. 

Boeing’in ikinci yüzyılının ilk ticari jet uçağı olan 737 MAX, 11–14 Temmuz tarihlerinde uçuş gösterileri ile bir havacılık fuarında ilk kez boy gösterecek. Boeing planlanan programdan önce, 2017 yılının ilk yarısında, ilk 737 MAX 8 teslimini gerçekleştirmeyi planlıyor.

Japonya’nın en büyük havalimanı ANA’ya teslim edilecek olan 787–9 Dreamliner da 11–13 Temmuz tarihlerinde uçuş gösterilerinde yer alacak. Bu model, Japon havayolunu temsilen Farnborough Havacılık Fuarı’na katılan ilk uçak olacak.

11–13 Temmuz tarihlerinde, Boeing’e ait sergilenecek diğer ticari uçaklar arasında, yeni Volga-Dnepr 747–8 kargo uçağı da yer alıyor.

Fuarda günlük uçuş gösterilerinde ileri seviye anti-denizaltı ve anti-yüzey savaş kabiliyetlerine sahip, Gelecek Nesil 737-800’ün askeri türevi olan çok-işlevli P-8A, Boeing’in çok görevli uçağı olan F/A-18F Super Hornet’e katılarak çok yönlü yeteneklerini gösterecek. Aynı zamanda P-8A uçağı, F/A-18E Super Hornet ve F-15E Strike Eagle ile birlikte statik olarak teşhir edilecek.

Boeing yenilikteki yüzüncü yılına, Fuar boyunca açık olacak özel bir pavyon ile damga vuracak. Şirketin geçmiş, mevcut ve gelecek teknolojilerinin sergileneceği interaktif gösteriler gerçekleştirilecek. Aynı şekilde yüzüncü yılını kutlayan “Aviation Week & Space Technology” dergisinin de tüm sayılarının yer aldığı dijital arşive erişim sağlanabilecek kiosklar Boeing Yüzüncü Yıl Deneyiminin göze çarpan etkinliklerinden biri olacak.

İlgili pavyon (OE5), Boeing’e ait ana şalenin (B1–6) ters yönünde, Bofors Hill’in karşısında, Hall 2’nin bitişiğinde olacak.

Farnborough'da Boeing'den 'Yüzyıl Pavyonu'

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Editör ~ 8 yıl önce
"Japonya'nın en büyük havalimanı ANA'ya" şeklinde bir yazım hatası mevcut. Düzeltilirse iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Bizim tur737, tur747, tur787 ve tur1903 te o sergide olacak herkesi reyona bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gamlı baykuş ~ 8 yıl önce
Bu ne şimdi,neyi anlatmaya çalışıyorsunuz !
TUR ~ 8 yıl önce
Sana bir TUR attırmak lazım
Anlayan. ~ 8 yıl önce
Anladı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000