03 Ağustos 2012, Cuma 09:16:59

FACİAYA RAMAK KALA

ABD’deki Reagan Ulusal Havaalanı’nda hava kontrolörlerinin kafası karışınca US Airways'in üç uçağı saniyeler içinde çarpışma noktasına geldi...
  • US Air Amerika da Useless Air diye bilinir.Binenler cesurmus
  • TCAS yokmuymuş bunlarda yahu
  • kesin 305 ahıdır bu da... amerikalara kadar uzanır bizim ahhhhhhhlar.
  • kesin thy nin suçudur çok maaş fazla sosyal haktan dolayıdır kesin thy dir ah thy ah seni ne yapalım bak entel dantel amcaların ne diyor uçaklar çarpışmak üzereydi diyorlar yine thy nin suçuymuş vah vah bu olau bizde olsa vay vah neler yazılırdır şimdi şuralarda..
  • beter ol us airways .sen misin çalışanına konforlu bir hayat sunan,sosyal haklarını veren.. göreceğin budur işte senin us airways.komiksiniz thy çalışanı. çok komikk :))))))))))))
  • ee hadi arkadaşlar yazalım ama..us airways hangi ahın bedelini ödüyoki acep şu anda. hani ne zaman thy hakkında bir emergency olsa 305 in ahı diyoruss ya.us airwayse geçsek azcıkta:) o neyş ödüyo olabilir ki şu anda

Salı günü, Washington'daki havaalanında hava trafiği kontrolörlerinin yaptığı hatalı anonsla, Reagan Havaalanı’ndan havalanan iki uçak, iniş yapmaya çalışan başka bir uçağın çarpışma rotasına girdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, inmeye hazırlanan uçak, kalkan uçaklardan birinin sadece 2.2 kilometre uzağındaydı. Bu mesafe, büyük bir faciadan 12 saniye farkla kurtulunduğunu anlamına geliyor.

Kalkışa geçen uçaklardan bu daha yakın mesafedekinin durumu görüp acilen yönünü değiştirmesiyle olası bir çarpışmanın önüne geçilmiş oldu.

US Airways'in üç uçağında da 192 yolcu ve mürettebat bulunduğu belirtildi.

Kuleden yapılan anonslar yüzünden yaşanan bu tehlikeli aksama, son yıllarda kaydedilen binlerce hatalı anonstan sadece biri.

FACİAYA RAMAK KALA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Washington ~ 12 yıl önce
US Air Amerika da Useless Air diye bilinir.Binenler cesurmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heheğ ~ 12 yıl önce
TCAS yokmuymuş bunlarda yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha:)) ~ 12 yıl önce
kesin 305 ahıdır bu da... amerikalara kadar uzanır bizim ahhhhhhhlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
facia ramak kaldı ~ 12 yıl önce
kesin thy nin suçudur çok maaş fazla sosyal haktan dolayıdır kesin thy dir ah thy ah seni ne yapalım bak entel dantel amcaların ne diyor uçaklar çarpışmak üzereydi diyorlar yine thy nin suçuymuş vah vah bu olau bizde olsa vay vah neler yazılırdır şimdi şuralarda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m ~ 12 yıl önce
beter ol us airways .sen misin çalışanına konforlu bir hayat sunan,sosyal haklarını veren.. göreceğin budur işte senin us airways.komiksiniz thy çalışanı. çok komikk :))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ee hadi arkadaşlar yazalım ama..us airways hangi ahın bedelini ödüyoki acep şu anda. hani ne zaman thy hakkında bir emergency olsa 305 in ahı diyoruss ya.us airwayse geçsek azcıkta:) o neyş ödüyo olabilir ki şu anda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000