11 Mayıs 2014, Pazar 08:50:13

FACİAYA RAMAK KALA...

ABD'de sivil bir insansız hava aracının (İHA) bir yolcu uçağını teğet geçtiği bildirildi.
  • Saolun,aslında gerekli mesafenin oldugunu öğrendim bundan sonra böyle bi durumda rahat olacağım :)) ayrıca ilk pist başında beklemem değildi,ilk defa iniş yapan bir uçağa bu kadar yakın olmamdı :)
  • Normaldir.Pist başındaki bekleme noktası inen uçaklara yakın gözükse bile aslında yeterince uzaktır.Aksi halde Borajet pass geçer inmezdi.
  • Gectigimiz ay pegasus ile saw'dan adanaya uçacaktım pist başına geldik ve yaklaşık 5-10 dk bekledik neyi bekledigimizi anlamaya çalışırken,sağ tarafımızdan borajetin uçağının iniş için geldigini gördüm o kadar alçak ve o kadar yakınımızdan bir iniş yaptı ki korkudan inanın kelimeyi şahadet getirdim ve bildiğim tüm duaları okudum,resmen hayatım bir film şeridi gözlerimin önünden geçti gitti.bu durum normalmidir hep böyle olur mu yoksa bir kaza mı atlattık anlayamadım.

ABD'de sivil bir insansız hava aracının (İHA) bir yolcu uçağını teğet geçtiği bildirildi. Ucuz atlatılan olay, yetkililerin İHA'ların yarattığı güvenlik tehditi uyarılarını tekrar gündeme getirdi.

ABD'nin Florida eyaletinde iç hat uçuşu yapan bir yolcu uçağı, havaalanına 8 km kala 700 m irtifada uçarken, insansız bir hava aracına yaklaştığını bildirdi. Pilotun tuttuğu resmi raporda anlatılan olayı havayolu şirketi US Airways'in araştırdığını belirtti.

Eylül 2011'den bu yana benzer sebepten ucuz atlatılmış 6 kaza riski yaşandı. ABD'de Federal Havacılık Bürosu, hobby uçakları dışında, lisanssız İHA'ların uçuşuna izin vermiyor.

FACİAYA RAMAK KALA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saolun,aslında gerekli mesafenin oldugunu öğrendim bundan sonra böyle bi durumda rahat olacağım :)) ayrıca ilk pist başında beklemem değildi,ilk defa iniş yapan bir uçağa bu kadar yakın olmamdı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Normaldir.Pist başındaki bekleme noktası inen uçaklara yakın gözükse bile aslında yeterince uzaktır.Aksi halde Borajet pass geçer inmezdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gectigimiz ay pegasus ile saw'dan adanaya uçacaktım pist başına geldik ve yaklaşık 5-10 dk bekledik neyi bekledigimizi anlamaya çalışırken,sağ tarafımızdan borajetin uçağının iniş için geldigini gördüm o kadar alçak ve o kadar yakınımızdan bir iniş yaptı ki korkudan inanın kelimeyi şahadet getirdim ve bildiğim tüm duaları okudum,resmen hayatım bir film şeridi gözlerimin önünden geçti gitti.bu durum normalmidir hep böyle olur mu yoksa bir kaza mı atlattık anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 10 yıl önce
Endişe etmenize gerek yok , gayet normal ve kurallara uygun bir durumdur ...
normaldir ~ 10 yıl önce
ilk uçuşunuz ya da pist başında ilk beklemenizdi sanırım :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000