31 Ocak 2011, Pazartesi 08:51:09

FACİANIN SORUMLULARI GÖREVDEN ALINIYOR!

Moskova Domodedovo Havaalanı'nda yaşanan bombalı saldırı sonrası ortaya çıkan 'Güvenlik Zaafiyeti'ne yol açanların görevlerine son veriliyor.

Terör olayı sonrası dün ilk istifa ve görevden alınmalar başladı ve Ulaşım Güvenliği Polis Dairesi’nde görevli 4 üst düzey polis yetkililerinin görevlerine son verildi.

Olayın akşamı İçişleri Bakanı Raşid Nurgaliyev Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev’e görevden alınmaya aday kişilerin listesinin sunarken, ertesi gün Medvedev’in yayınladığı bir yazı ile ilk istifalar geldi. Medvedev yaptığı açıklamada, sorumlu kişilerin görevlerine son verildiğini belirtti.

Moskova Domodedovo Havaalanı’nda meydana gelen terör olayı ve bu olay sonrası ortaya çıkan güvenlik zaafiyetinin ardından, Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev tarafından sorumluların cezalandırılacağı açıklanmıştı. Medvedev ayrıca İçişleri Bakanı Raşid Nurgaliyev ve Federal Güvenlik ve İstihbarat Teşkilatı Başkanı Aleksandr Bortnikov’a sorumluların bulunması ve bu kişilerin görevlerine son verilmesini istemişti.

FACİANIN SORUMLULARI GÖREVDEN ALINIYOR!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000