02 Mayıs 2013, Perşembe 15:32:50

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Amerika'nın New Jersey kentindeki Newark Havalimanı'nda yürekleri ağıza getiren bir kaza yaşandı...
  • sana iyi bir doktor tavsiye edeyim mi?
  • kırmızı ruja yorum yapanlar hadi bakalım ne dersiniz buna bunun da sorumlusu obamadır kesin öyle değil mi..çok merak ediyorum chp li ve onun uzantıları ne oyrum yapacaklar bu olay thy nin başına gelseydi şimdi kimse kalmazdı başlarlardı.. ne oldu hadi konuşun demek ki bu havayolu işi kolay değildir sizin zannettiğiniz gib kuzey amerika gibi bir ülkede de oluyor geçen sene de airfrance 380 yine bu küçük uçağın kanadına çarpmıştı you tube bakın görürsünüz..
  • paranoyak amerikalılar ve fbi kesin bunun da terörist eylem olduğunu araştırmışlardır.
  • Kanadımı kırdılar uçamadım anne :/

Dün yaşanan şok kaza ucuz atlatılırken, kazada yaralanan olmadığı kaydedildi.

SAS Havayolları'nın A330 ve ExpressJet'in Embraer 145 tipi uçakları kalkışa hazırlandıkları sırada çarpıştı. Kalkış için son hazırlıklarını yapan SAS uçağı sağa doğru manevra yaptığı sırada sol kanadını taksi yolundaki ExpressJet uçağının kuyruğuna çarptı.

Çarpışma üzerine hemen bakıma alınan uçakların yolcuları da terminale götürüldü. Yapılan kontrollerde SAS uçağının kanadının kırıldığı ve ExpressJet uçağının kuyruğunda ise ciddi hasar olduğu tespit edildi.

Seferden çekilen uçakların bakımlarının sürdüğü öğrenildi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

camaroth a cvp ~ 11 yıl önce
sana iyi bir doktor tavsiye edeyim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
kırmızı ruja yorum yapanlar hadi bakalım ne dersiniz buna bunun da sorumlusu obamadır kesin öyle değil mi..çok merak ediyorum chp li ve onun uzantıları ne oyrum yapacaklar bu olay thy nin başına gelseydi şimdi kimse kalmazdı başlarlardı.. ne oldu hadi konuşun demek ki bu havayolu işi kolay değildir sizin zannettiğiniz gib kuzey amerika gibi bir ülkede de oluyor geçen sene de airfrance 380 yine bu küçük uçağın kanadına çarpmıştı you tube bakın görürsünüz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamsız ~ 11 yıl önce
anlam veremediğim kazayla kırmızı rujun muhalefetin obanın başbakanın ne alakası var.sadece yazmak için yazmamak gerekiyor thy hangarındaki kargodaki patlamadan haberin yok herhalde. onu kim yaptı iktidarmı muhalefetmi ?
paranoya ~ 11 yıl önce
paranoyak amerikalılar ve fbi kesin bunun da terörist eylem olduğunu araştırmışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAS ~ 11 yıl önce
Kanadımı kırdılar uçamadım anne :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000