04 Nisan 2016, Pazartesi 09:02:39

Facebook uçak bileti satacak

Facebook, anında mesajlaşma yazılımı Messenger’a şimdi de uçuş planlaması uygulaması ekledi.
  • Thy de netflix hizmeti verebilir
  • royal dutch airlines ve klm'nin ne farkı var?
  • KLM ve Royal Dutch Airlines aynı şey zaten.

Facebook, anında mesajlaşma yazılımı Messenger’a şimdi de uçuş planlaması uygulaması ekledi. Böylelikle kullanıcılar, Messenger yardımıyla uçak bileti alabilecek, uçuş için check-in yapabilecek, uçuşa dair duyurulara Messenger üzerinden ulaşabilecek.

Facebook’un, Messenger’ı farklı uygulamalarla zenginleştirme ve para kazanma politikası yeni değil. Daha önce de ABD’de taksi servislerini Messenger’a entegre eden Facebook, şimdi de havayolu şirketlerini Messenger’a sokuyor. Şimdilik sadece Royal Dutch Airlines ve KLM yolcuları için çalışan servis sayesinde yolcular tüm uçuş planlarını Messenger üzerinden yapabiliyor.

Messenger’a daha önce Hyatt otelleri entegre olmuş ve otel dileyen misafirleri için rezervasyon, oda servisi, uyandırma servisi gibi hizmetleri Messenger üzerinden vermeye başlamıştı. Facebook’un bu yeni uygulamaları Messenger’a para kazandırmaya başladığı taktirde diğer mesajlaşma uygulamalarının da benzer ortaklıklara gitmesi bekleniyor. Diğer bir deyişle, mesajlaşma uygulamaları yakın gelecekte, farklı hizmetleri satın almak için bir portala dönüşecek.

Facebook uçak bileti satacak

Yorumlar

Thy ~ 8 yıl önce
Thy de netflix hizmeti verebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bolonez ~ 8 yıl önce
royal dutch airlines ve klm'nin ne farkı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Editor ~ 8 yıl önce
KLM ve Royal Dutch Airlines aynı şey zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000