10 Eylül 2016, Cumartesi 09:03:39

FAA de yolculara 'batarya' uyarısı yaptı

Amerikan Federal Havacılık Dairesi (FAA) Dünya genelinde yaşadığı patlama haberleriyle gündeme gelen Galaxy Note 7 ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu.
  • Airbus ve boeing ikisinde de cfm motor var.
  • Dün hepsinin, nedenini açıklayarak, uçağa binmeden kapatılması gerektiğini yazdığım yorumumu yayınlamamışsınız. Umarım, teknik cahillerin baskılarıyla ve müşteri memnuniyeti adı altında uçuş emniyetini azaltan hava yolu baronları ve şirket ve SHGM yöneticilerinin tetiklediği bir kaza kırım olmaz. Bir canın fiyatı kaç liradır acaba? Mesela sizinki?
  • Ben bugune kadar Samsung Dan uzun sure memnun olan kimseyi gormedim. Ilk alindiginda performans super. Bir sure sonra kullanilmaz hale gelmesi ayri ve satmak istediginde yasanan deger kaybi ayri bir problem.
  • Isırılmış elma da Samsunda aynı pili kullanıyor demek airbus ile boeing aynı demek gibi Bi şey sanırım
  • Lityum iyon batarya kullanan hic bir cihaz bagaja verilmez yasaktır. Apple da aynı bataryayı kullanıyor.
  • Büyük resmi görün elma lobisinin işleri bunlar, yine birileri düğmeye bastı anlaşılan..
  • yasak elma ya aynen katılıyorum
  • Algı operasyonu ,olay şöyle oldu adamlar bir tane note 7 yi alıp dandik bir jipte voltajı ve amperi yüksek bir şarj cihazına takıp yanmasına sebep oluyorlar ve ne tesadüftür ki aynı gün samsungun en büyük rakibinin yeni ki bence eskisyle aynı telefonunu tanıtıyor ve olaydan birkaç saat sonra faa samsung tehlikelidir diye yayın yapıyor, arkadaş içerik olarak samsunda appleda diğerleride aynı pili ve sistemleri kullanırlar olay başkaaaaaaaaaa

Amerikan Federal Havacılık Dairesi (FAA) Dünya genelinde yaşadığı patlama haberleriyle gündeme gelen Galaxy Note 7 ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu.

FAA'de yapılan açıklamada Samsung Galaxy Note 7 telefonu olan yolcuların uçaklarda telefonlarını açmamaları ya da şarj etmemelerini istedi.

Galaxy Note 7’lerin patlamasıyla ilgili resmi bir açıklamada bulunan Samsung’un ardından bir açıklama da Türk Telekom’dan gelmişti. Türk Telekom yaptığı açıklamada Galaxy Note 7 kampanyasını durdurduğunu belirtmişti.

SHGM DE UYARMIŞTI
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) de dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Samsung Galaxy Note 7'lerin uçakta kapatılması, şarj edilmemesi ve uçak altı bağajına verilmemesi gerektiği konusunda yolcuları uyarmıştı.

FAA de yolculara 'batarya' uyarısı yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Combustee ~ 8 yıl önce
Airbus ve boeing ikisinde de cfm motor var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40 yıl ~ 8 yıl önce
Dün hepsinin, nedenini açıklayarak, uçağa binmeden kapatılması gerektiğini yazdığım yorumumu yayınlamamışsınız. Umarım, teknik cahillerin baskılarıyla ve müşteri memnuniyeti adı altında uçuş emniyetini azaltan hava yolu baronları ve şirket ve SHGM yöneticilerinin tetiklediği bir kaza kırım olmaz. Bir canın fiyatı kaç liradır acaba? Mesela sizinki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccc ~ 8 yıl önce
Ben bugune kadar Samsung Dan uzun sure memnun olan kimseyi gormedim. Ilk alindiginda performans super. Bir sure sonra kullanilmaz hale gelmesi ayri ve satmak istediginde yasanan deger kaybi ayri bir problem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIGHTY ~ 8 yıl önce
Isırılmış elma da Samsunda aynı pili kullanıyor demek airbus ile boeing aynı demek gibi Bi şey sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İğrenç ~ 8 yıl önce
Isıtılmış elma ben hayatta almam bir de torerist sayılır sahipleri hele hiç almam
lakin ~ 8 yıl önce
ama ikiside aynı motoru kullanıyor
UZMAN ~ 8 yıl önce
Lityum iyon batarya kullanan hic bir cihaz bagaja verilmez yasaktır. Apple da aynı bataryayı kullanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasak elma ~ 8 yıl önce
Büyük resmi görün elma lobisinin işleri bunlar, yine birileri düğmeye bastı anlaşılan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasak elma +1 ~ 8 yıl önce
yasak elma ya aynen katılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasak elma ~ 8 yıl önce
Algı operasyonu ,olay şöyle oldu adamlar bir tane note 7 yi alıp dandik bir jipte voltajı ve amperi yüksek bir şarj cihazına takıp yanmasına sebep oluyorlar ve ne tesadüftür ki aynı gün samsungun en büyük rakibinin yeni ki bence eskisyle aynı telefonunu tanıtıyor ve olaydan birkaç saat sonra faa samsung tehlikelidir diye yayın yapıyor, arkadaş içerik olarak samsunda appleda diğerleride aynı pili ve sistemleri kullanırlar olay başkaaaaaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000