05 Temmuz 2017, Çarşamba 12:50:01

FAA'den AMAC Aerospace Turkey'e tam yetki

AMAC Aerospace Turkey, Amerika Birleşik Devletleri Federal Sivil Havacılık Kuruluşu (FAA)’nun yapmış olduğu denetlemeden başarıyla geçti
  • Bütün AMAC çalışanlarıni kutluyorum cok gurur duydum
  • Teknisyen alımı yok mu ?
  • Başarılarınızın devamını dileriz
  • adamlar türkiyede 1 numara hatta türkiye liginin üstünde bir iş yapıyorlar!

AMAC Aerospace Turkey, Amerika Birleşik Devletleri Federal Sivil Havacılık Kuruluşu (FAA)’nun yapmış olduğu denetlemeden başarıyla geçti. Haziran ayı içindeki denetleme sonrası FAA, Dassault Falcon 2000/F2000EX EASy C bakımı ve Falcon 7X’in 48 aylık bakımlarını da içerecek şekilde, AMAC Aerospace Turkey’in Part-145 Bakım Kuruluşu sertifikası yetkilerini genişleterek yeniledi.

Türkiye’nin önde gelen VIP uçak modifikasyon ve bakım merkezi AMAC Aerospace Turkey, yetkilerini genişletmeye son sürat devam ediyor. Türkiye’de iş jeti bakım sektöründeki FAA’den yetki sertifikası alan ilk firma olan AMAC Aerospace Turkey, bu kez yetki sertifikasını yenilemekle kalmayıp aynı zamanda genişletti.

ABD Federal Sivil Havacılık Kuruluşu’nun, Part-145 Bakım Kuruluşu yetki sertifikasının yenilenmesi için Haziran ayında denetlediği AMAC Aerospace Turkey, denetlemeden başarıyla geçerek yetki sertifikasını yeniledi. FAA’in denetlemesiyle AMAC Aerospace Turkey, Dassault Falcon 2000/F2000EX EASy C bakımı ve Falcon 7X 48 aylık bakımlarını da içerecek şekilde yetkilerini genişletti.

AMAC Aerospace Turkey’in aldığı bu yetkiyle Ortadoğu bölgesinde uçan Dassault Falcon iş jetlerine Türk teknisyen ve mühendisleri bakım hizmeti verebilecek. Bölgede çok sayıdaki Dassault Falcon iş jetine Üretici Yetkili Servis Merkezi AMAC Aerospace Turkey’in İstanbul Atatürk Havalimanı ve yakın zamanda inşaatı tamamlanacak olan Bodrum Havalimanı’ndaki tesislerinde de hat ve üs bakım işlemi yapılabilecek.

FAA'den AMAC Aerospace Turkey'e tam yetki

Yorumlar

Dincer Pilgir ~ 7 yıl önce
Bütün AMAC çalışanlarıni kutluyorum cok gurur duydum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eleman ~ 7 yıl önce
Teknisyen alımı yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılarınızın devamını dileriz ~ 7 yıl önce
Başarılarınızın devamını dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No1 ~ 7 yıl önce
adamlar türkiyede 1 numara hatta türkiye liginin üstünde bir iş yapıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000