18 Ekim 2018, Perşembe 13:38:51

F-35'te yine sorun çıktı!

Birleşik Krallık, F-35B Lightning II uçaklarında yapılan araştırmalarda sorun tespit edildiğini açıkladı.
  • Bu hurda ucak ilenmi türkiyeye baski yapiyor

F-35 Birleşik Program Ofisi (Joint Program Office) Kraliyet Hava Kuvvetleri’ne ait F-35B Lightning II uçaklarında detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Bu denetleme sonucunda beş adet F-35B Lightning II’nin yakıt tüpü değişimi gerektirdiği tespit edildi. Sorun bulunmayan uçakların uçuşlarının devamına karar verilirken problemli uçakların uçuşları ise durduruldu.

Birleşik Krallık, F-35B Lightning II uçaklarında yapılan araştırmalarda sorun tespit edildiğini açıkladı. F-35 Birleşik Program Ofisi (Joint Program Office) Kraliyet Hava Kuvvetleri’ne ait F-35B Lightning II uçaklarında detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Bu denetleme sonucunda beş adet F-35B Lightning II’nin yakıt tüpü değişimi gerektirdiği tespit edildi. Sorun bulunmayan uçakların uçuşlarının devamına karar verilirken problemli uçakların uçuşları ise durduruldu.

Hâlihazırda Kraliyet Hava Kuvvetleri envanterinde 16 adet F-35B Lightning II bulunuyor. Bu uçaklardan bir kısmı HMS Queen Elizabeth (R 08) uçak gemisinde denemelere katılırken bir kısmı da RAF Marham Üssü’nde ve ABD’de konuşlu bulunuyor. 

F-35'te yine sorun çıktı!

Yorumlar

Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Bu hurda ucak ilenmi türkiyeye baski yapiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000