26 Ekim 2017, Perşembe 08:35:43

F-18'ler UFO'larla it dalaşına girdi!

ABD donanmasının bir UFO ile karşılaştığı iddia edildi. Eski ABD ulusal güvenlik şefi Chris Mellon, UFO’nun fizik kurallarına aykırı manevralarla kendisine yaklaşan F-18’leri alt ettiğini söyledi.
  • Yalan bunlarda,katliam bunlarda,sömürücülük bunlarda... Ne ruya,ne amerika!
  • Yaw he he. Bende marsliyim zaten. Buranin cayi cok güzel ondan uzun kaldim.
  • Pilot egitimlerde ufo tanimlama, alt etme, sairtma manevra egitimi dahil edilsin.
  • Kedidir o kediii...
  • Bu UFO'ları Anadolu Kartalına davet edelim, hem bir şeyler öğreniriz, hem bir şeyler öğretiriz. Cebimize de bir avuç taş koyduk mu hazırlıklar tamamdır.
  • Ben ve yardımcı pilot arkadaşım bi ara böyle bir olaya şahit olmuştuk. Yunanistan üzerinde uçarken durumu kuleye anlattık. Kule radar da tespit edemedi ve bize verdiği cevap .it is most probably Ufo. Yorumu size bırakıyorum
  • Ufoların varlığına inanmayan biriyim, insanları oyalamak için uydurulan senaryolar bunlar. Hollywood bu konuda 1numara...
  • Ortadoguda terorist(!)lere 20 mm ile saydirirken paylastiginiz hud goruntulerini bu olayda da paylasir misiniz mr john?
  • Fizik kurallarına aykırı demiş. Sesten hızlı varyo ile alçalmış. Bu fizik kurallarına aykırı değil. Belki bizim uygulamaya koyabildiğimiz fiziki şartların çok üzerinde ama aykırı değil. Evrende hiç bir şey fiziğe aykırı değildir. Sadece bizim henüz keşfedemediğimiz, ve keşfedilmeyi bekleyen fizik kuralları vardır. Yoksa yüzyıllar önce, 300 tonluk araçların gökyüzünde uçmasına da fiziğe aykırı demişlerdir.
  • Adam görevden ayrılmış, hala gündemde kalmanın derdinde. Bizim Haktan’a da ekmek çıktı, damlar birazdan... ;)

ABD donanmasının bir UFO ile karşılaştığı iddia edildi. Eski ABD ulusal güvenlik şefi Chris Mellon, UFO’nun fizik kurallarına aykırı manevralarla kendisine yaklaşan F-18’leri alt ettiğini söyledi.

ABD'nin eski ulusal güvenlik şefi Chris Mellon, uzaylıların varlığını kanıtlayacak açıklamalarda bulundu. Uzaylılara dair komplo teorileriyle gündeme gelen 51'inci bölgede görev yapmış olan Mellon, ABD donanmasının UFO olarak adlandırılan bilinmeyen uçan bir cisimle karşılaştığını duyurdu. Görevinden ayrılmasının ardından dünyanın dört bir yanındaki UFO vakalarını takip eden "To The Stars Academy" kuruluşuna dâhil olan Mellon, geçtiğimiz yıllarda Kaliforniya eyaletinin San Diego şehri açıklarında bulunan ordu donanmasının güpegündüz UFO ile karşılaştığını ve olay anını kaydettiğini ileri sürdü. USS Nimitz uçak gemisi ve ona eşlik eden USS Princeton uçak gemisi mürettebatlarının UFO tespit ederek deneme uçusundaki iki savaş uçağına haber verdiğini belirten Mellon, "Transponder cihazı bulunmayan cisim, telsiz çağrılarına yanıt vermiyor. F-18 uçakları, cismin kanatları ve egzoz çıkışı olmadığını gördü" dedi.

UFO'LAR ABD ORDUSUNU TEHDİT EDİYOR

Mellon, bilinmeyen cismin raporlara geçen fiziksel özelliklerini "Beyaz renkte ve dikdörtgen şeklinde. 12 metre uzunluğunda ve 4 metre kalınlığında" diye saydı. UFO'nun fizik kurallarını altüst eden manevralarıyla F-18'lere üstünlük sağladığını kaydeden Mellon, "Objenin silah kamerası görüntüleri ve kızılötesi görüntüleri kaydedilmiş" diye konuştu. F-18'lerin uçak gemilerine dönmelerinin ardından UFO'nun saatlerce havada dolandığını belirten Mellon, "25 bin metre yüksekliğe çıkması, okyanusun 15 metre üzerine sesten daha hızlı iniş yaptığı kaydedilmiş. Bu tür vakalar tartışılmak üzere Kongre'ye sunulmalı. UFO'lar ordu kuvvetlerini tehdit ediyor" dedi.

F-18'ler UFO'larla it dalaşına girdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Teknik TK ~ 6 yıl önce
Yalan bunlarda,katliam bunlarda,sömürücülük bunlarda... Ne ruya,ne amerika!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 6 yıl önce
Yaw he he. Bende marsliyim zaten. Buranin cayi cok güzel ondan uzun kaldim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 6 yıl önce
Pilot egitimlerde ufo tanimlama, alt etme, sairtma manevra egitimi dahil edilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veryansın ~ 6 yıl önce
Kedidir o kediii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FW ~ 6 yıl önce
Bu UFO'ları Anadolu Kartalına davet edelim, hem bir şeyler öğreniriz, hem bir şeyler öğretiriz. Cebimize de bir avuç taş koyduk mu hazırlıklar tamamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olabilir ~ 6 yıl önce
Ben ve yardımcı pilot arkadaşım bi ara böyle bir olaya şahit olmuştuk. Yunanistan üzerinde uçarken durumu kuleye anlattık. Kule radar da tespit edemedi ve bize verdiği cevap .it is most probably Ufo. Yorumu size bırakıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yayınlasınlar ~ 6 yıl önce
Ufoların varlığına inanmayan biriyim, insanları oyalamak için uydurulan senaryolar bunlar. Hollywood bu konuda 1numara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Confirm ~ 6 yıl önce
Ortadoguda terorist(!)lere 20 mm ile saydirirken paylastiginiz hud goruntulerini bu olayda da paylasir misiniz mr john?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fizikçi ~ 6 yıl önce
Fizik kurallarına aykırı demiş. Sesten hızlı varyo ile alçalmış. Bu fizik kurallarına aykırı değil. Belki bizim uygulamaya koyabildiğimiz fiziki şartların çok üzerinde ama aykırı değil. Evrende hiç bir şey fiziğe aykırı değildir. Sadece bizim henüz keşfedemediğimiz, ve keşfedilmeyi bekleyen fizik kuralları vardır. Yoksa yüzyıllar önce, 300 tonluk araçların gökyüzünde uçmasına da fiziğe aykırı demişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 6 yıl önce
Adam görevden ayrılmış, hala gündemde kalmanın derdinde. Bizim Haktan’a da ekmek çıktı, damlar birazdan... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000