22 Kasım 2010, Pazartesi 08:08:40

F-16'ları 'folyo'yla kapladı

İzmir'de folyo kaplama yöntemiyle 1 günde otomobillerin rengini değiştiren Hakan Saygıner, aynı yöntemle F-16 savaş uçaklarını 'giydirmeyi' başardı.
  • İzmir de 2000 yılından beri toplam 15 yıldır dijital baski işi yapiyorum. 15 yıldır da araç kaplarim, 11 ay nedir dostum? Hakan abi de bu işin duayenidir, yıllardır tek işi budur.
  • Türkiye'de araba giydirme işi 7 değil 9 yıldır yapılıyor,ancak baskılı araç giydirme işi.... Baskısız düz renk,sokaklarda yeni yeni gördüğünüz mat folyo işi 11 aydır yapılıyor;nerdenmi uydurdum?Çünkü malzemeyi ithal edenlerden biriyim.... Bilmeden yorum yapma ''Arkadaşım'' Ne arkadaşıysan???
  • Zamanında Sultan havayolları uçağına çok fiyakalı bir sticer'la logo ve isim yapmışdık.Akabinde uçağı Almanyaya yolladık geri döndüğünde uçak bembeyaz inmişdi.Gül Allah,gül tabikide.go
  • arkadaşım türkiyede sadece digital baskı ile araba giydirme işi bile 6-7 yıldır yapılıyo kaldı ki folyo yaklaşık olarak 15 16 senedir reklam sektörüne hizmet ediyo. Amcam kurt reklamcılardansa en az 10 senedir folyoyla haşır neşir demektedir bu durumda senelerce diyebilir. 11 ay gibi bi rakamı nerenden uydurdun merak ettim.
  • Adam yapmış işte . Daha ne bahane buluyorsun Haber efendi.
  • hellal olsun böylle adamlaraa:???
  • Araba kaplama işini bu şahsın senelerce yapması mümkün değil daha çünkü 11 aylık bir hadise....
20 yıldır otomotiv sektöründe olan Hakan Saygıner, otomobil kaplama işini 'hava'ya taşıdı.

Saygıner, otomobillerden sonra şimdi de 1 günde F-16'yı giydirdi.

Balıkesir'deki 9'uncu Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli bir subayın kendisinden, filodaki F-16'ların kaplanması istediğini söyleyen Saygıner, 'Kaplanlar' olarak bilinen 192. filoya bağlı bir F-16'yı 1 günde kapladı.

Test uçuşunda saatte 800 kilometre hızla 45 dakika havada kalan uçak problemsiz döndü.

Bunun üzerine yetkililer diğer uçakların da kaplanmasını istedi.  (Yeni Asır)
F-16'ları 'folyo'yla kapladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Onur Delibaa ~ 9 yıl önce
İzmir de 2000 yılından beri toplam 15 yıldır dijital baski işi yapiyorum. 15 yıldır da araç kaplarim, 11 ay nedir dostum? Hakan abi de bu işin duayenidir, yıllardır tek işi budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye'de araba giydirme işi 7 değil 9 yıldır yapılıyor,ancak baskılı araç giydirme işi.... Baskısız düz renk,sokaklarda yeni yeni gördüğünüz mat folyo işi 11 aydır yapılıyor;nerdenmi uydurdum?Çünkü malzemeyi ithal edenlerden biriyim.... Bilmeden yorum yapma ''Arkadaşım'' Ne arkadaşıysan???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zamanında Sultan havayolları uçağına çok fiyakalı bir sticer'la logo ve isim yapmışdık.Akabinde uçağı Almanyaya yolladık geri döndüğünde uçak bembeyaz inmişdi.Gül Allah,gül tabikide.go

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım türkiyede sadece digital baskı ile araba giydirme işi bile 6-7 yıldır yapılıyo kaldı ki folyo yaklaşık olarak 15 16 senedir reklam sektörüne hizmet ediyo. Amcam kurt reklamcılardansa en az 10 senedir folyoyla haşır neşir demektedir bu durumda senelerce diyebilir. 11 ay gibi bi rakamı nerenden uydurdun merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam yapmış işte . Daha ne bahane buluyorsun Haber efendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hellal olsun böylle adamlaraa:???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Araba kaplama işini bu şahsın senelerce yapması mümkün değil daha çünkü 11 aylık bir hadise....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000