14 Ağustos 2010, Cumartesi 08:39:12

EYVAH! YİNE Mİ GREV?

İngiltere'nin en önemli havalimanı işletmecisi BAA ile Unite sendikası arasındaki görüşmelerden anlaşma çıkmadı.
  • bir de şöyle bakmak lazım, içleri rahat ediyor mu onca insanı mağdur edince. şirketlerin elinde çok para mı var da maaşları az (hiç de az değil ya neyse) hem havalimanı çalışanı hem de yolcu olarak iki taraftan bakıyorum yine de içim rahat etmezdi ben olsam. Sık sık uçtuğum londrada şimdi, "acaba uçuş iptal edilecek mi" "ne kadar sürecek" diye panik yaşamaya başladım şimdiden.
  • asagidaki vatandasa dikkat ediyorum her habere yorum yapmaya calisiyor yazdiklarindanda gordugum kadariyla havaciliktan zerre kadar anlamiyor ama kendine gore bilmedigi konu yok profesyonel yorumcu olsa gerek baksaniza BAA deki greve bile karsi helal olsun valla yakinda bir havacilik sitesi kurarsa sasirmayin
  • Henüz daha batmadı ama 2009 bilonçosunda ciddi zarar açıkladı 2010 da kesin zarar olacak belli. Sağolsun sendika ellerinden geldiğince şirketi zarar sokmaya çalışıyor ne kadar çok grev yapalım ki şirket o kadar zarar etsin belki bize daha fazla para verirler. Oturup orta yol bulacaklarına sadece tek taraflı olarak sendika ağaları benim dediklerim olacaktır hedefi ile gidiyorlar sonun göreceklerdir..Sendika ağaları bu memleketi yani Türkiyeyi bitirdiler işçiden kestikleri parayla altlarına son model araba çekerler villar alırlar yurt dışı gezileri düzenlerler sonra biz işçöinin hakkını savunuruz derler yemezler..

Heathrow ve Stansted havalimanlarının da dahil olduğu toplam 6 havalimanında ağustos ayında greve gidilmesi kararlaştırıldı. Grevin yüzbinlerce İngilizin tatil planlarını olumsuz etkilemesi bekleniyor...

Heathrow ve Stansted havalimanlarının da dahil olduğu toplam 6 havalimanında görev yapan çalışanların bağlı olduğu İngiltere'nin en büyük havacılık sendikası Unite, bu yılki altıncı grevine gidiyor.

İngiliz Daily Telegraph gazetesinde ve travelmole.com'da yayınlanan haberlere göre; sendika üyeleri, yaptıkları oylamada ortaya çıkan üçe bir fark sonucunda greve "evet" dedi. Union, İngiliz havalimanı işletmecisi BAA'ya grev öncesinde yedi günlük uyarı süresi vermek zorunda. Bunun ardından grevin nasıl bir formda olacağı kesinleşecek.

İtfaiyeciler, mühendisler ve güvenlik görevlileri ile BAA şirketi arasında yaşanan ödemelerdeki anlaşmazlık nedeniyle, yolcular havaalanlarında uçuş iptallerine ve neredeyse İngiltere'deki bütün havaalanlarının kapanmasına maruz kalacak.

Grev başladığında 6 havalimanı kapandığı takdirde, bundan yaklaşık 300 bin yolcu etkilenecek. En çok da tatile çıkacak olan ailelerin tatil planlarının büyük sekteye uğrayacağı tahmin ediliyor. 
 

EYVAH! YİNE Mİ GREV?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bir de şöyle bakmak lazım, içleri rahat ediyor mu onca insanı mağdur edince. şirketlerin elinde çok para mı var da maaşları az (hiç de az değil ya neyse) hem havalimanı çalışanı hem de yolcu olarak iki taraftan bakıyorum yine de içim rahat etmezdi ben olsam. Sık sık uçtuğum londrada şimdi, "acaba uçuş iptal edilecek mi" "ne kadar sürecek" diye panik yaşamaya başladım şimdiden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
asagidaki vatandasa dikkat ediyorum her habere yorum yapmaya calisiyor yazdiklarindanda gordugum kadariyla havaciliktan zerre kadar anlamiyor ama kendine gore bilmedigi konu yok profesyonel yorumcu olsa gerek baksaniza BAA deki greve bile karsi helal olsun valla yakinda bir havacilik sitesi kurarsa sasirmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Henüz daha batmadı ama 2009 bilonçosunda ciddi zarar açıkladı 2010 da kesin zarar olacak belli. Sağolsun sendika ellerinden geldiğince şirketi zarar sokmaya çalışıyor ne kadar çok grev yapalım ki şirket o kadar zarar etsin belki bize daha fazla para verirler. Oturup orta yol bulacaklarına sadece tek taraflı olarak sendika ağaları benim dediklerim olacaktır hedefi ile gidiyorlar sonun göreceklerdir..Sendika ağaları bu memleketi yani Türkiyeyi bitirdiler işçiden kestikleri parayla altlarına son model araba çekerler villar alırlar yurt dışı gezileri düzenlerler sonra biz işçöinin hakkını savunuruz derler yemezler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000