21 Temmuz 2016, Perşembe 10:16:35

Eva Air Türkiye seferlerini durduruyor

Tayvan'ın ikinci büyük havayolu EVA Airways Türkiye'de olağanüstü hal ilan edilmesinin ardından Türkiye seferlerini gelecek hafta durduracağını açıkladı.
  • EVA Air'in uçuşları durdurması gerekli değerlendirmeler yapılmadan,gidişata bakılmadan alınmış fevri bir karar olduğunu düşünüyorum.Kriz yok ama,öyle algılayıp İPTAL kararı veren diğer batı ve uzakdoğu ülkelerinin boşluğunu doldurabileceğini,fırsatları değerlendirmesinin doğru olacağına inanıyorum.Her zaman cesur olan kazanır.
  • Lutfen mantıklı olalım.Ülkemize yabancı uçak şirketlerinin gelmemesi demek;Yer hizmeti verememek,Transferler ile yolcu alamamak,Döviz getiren turistin gelememesi.Yatırımcı işadamlarının tedirgin olması.Uluslar arası ilişkilerde GÜVEN'sizlik. İst.Atatürk Havalimanında çalışan 50bin personelden,10-15bin'inin işlerini kaybetmesi...dir.İlle de THY dersek olmaz. Havacılık gibi bir sektörde daha global düşünmeli ve yeni şirketlerin de katılımı için kolaylıklar sağlamalıyız.Yetkililerin tez zamanda değerlendirme ve girişimler yapacağını umuyorum.
  • Dünyanın en büyük havaalanını yapıyoruz,''ama kimse gelmesin''mantığı ile.Lüx otel yapıyoruz,''Biz hısım akraba kalacağız''...Bu mantıkla nereye?Lutfen önce kendi,sonra dünya ile BARIŞIN.3.havaalanını açtığımızda tüm ülkelerin tavır koyduğunu düşünün.O devasa tesis bir beton yığını olacaktır.Batının güdümündeki birkaç -çakma-zengin müslüman ülkeye de güvenmeyelım.Kendimiz ve dünya ile DOST olalım. Ticari getirileri arkadan gelir.
  • Zaten THY ile basa cikamadiklarindan frekans azaltacaklardi. Bu son kahpe girisim de ustune tuy dikti.
  • Hey arkadaşlar... size ufak bir sorum var? EVA Air'in adı nereden gelir? EVA ne alaka? Ben size söyleyeyim, Çaresiz Ev Hanımları dizisinden hatırladığınız Eva Longoria'dan gelir (ahan da linki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Eva_Longoria) Güzel kadındır, eyvallah ama temsil ettiği değerlerin ismi vasıtasıyla gökyüzünde dolaşması bilinçli bir harekettir. Hele biz gibi müslüman ülkelerin semalarında gezerek ne yapıyorlar? ahlaksızlığı, fuhuşu, uyuşturucuyu tepemizde gezdiriyorlar. Bunu yağmur gibi düşünebilirsiniz. Dinimize, milli örf ve adetlerimize... efendime söyleyeyim, ne bileyim işte, manevi değerlerimize aykırı bu sapık düşünceler adeta yağmur taneleri gibi üzerimize EVA Air yüzünden yağıyor ve biz dinden, imandan, kitaptan uzaklaşıyoruz. aman deyim...tamam Eva Longoria'yı ben de beğeniyorum, yaradan özenerek bezenerek yaratmış ama o iş başka bu iş başka. meraklısa link de atarım, sorun değil ama elmalarla armutlar karışmasın o yüzden,taklaya gelmeyin, oyun büyük...
  • Yazik oldu. Istanbulun havacilikta merkez olmasi git gide ruya oluyor. Zaten son aylarda isler kotuydu . Daha da vahim oldu. Umarim guzel ulkemiz guzel gunleride en kisa zamanda gorur
  • Pek bilgim yoktur bu konuda, ancak sanmıyorum ki Eva CDG uçuşlarını durdurmuş olsun. Orada olağanüstü hal yok mu??
  • THY ile rekabet edemedik demiyorlarda OHAL'i bahane ediyorlar.Hepsi de dize gelecek...
  • EVA ile 3 kez TPE-IST uçtum ve neden 5 YILDIZLI oldukları çok açıkça gördüm. Hayatımın en iyi uçuşundan biriydi. Ama en son bindiğimde (geçen hafta) çok boştu içi. Yaklaşık 20-30 yolcu. Bu arayı vermeleri onlar için doğru karar bizim için kötü oldu. Ama seneye Mart ayında geldiklerinde çok şey değişecek, daha dolu olacak
  • Elbette yabancı havayollarının seferlerini durdurma iyi değildir..De olağanüstü hal ne demektir bellidir..kısıtlama yok seyahat kısıtlaması yok..güvenlik problemi yok..neden durdurdu anlamadım. .

Tayvan'ın ikinci büyük havayolu EVA Airways Türkiye'de olağanüstü hal ilan edilmesinin ardından Türkiye seferlerini gelecek hafta durduracağını açıkladı.

EVA Airways Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Golden Kou, "Siyasi gelişmeleri izlememiz gerekiyor... Müşterilerimizin güvenliğini de öncelik olarak görüyoruz" dedi.

İstanbul'a uçuşlarını Mart ayında başlatan EVA seferleri gelecek hafta başından yıl sonuna kadar durdurdu. Şirket Türkiye seferlerinde yolcu doluluk oranının Mayıs ve Haziran'daki yüzde 80'in üzeri seviyelerden yüzde darbe girişimi sonrası yüzde 50'ye düştüğünü belirtti.

Tayvan devleti de Türkiye hakkıdna seyahat uyarısında bulundu. (Reuters)

Eva Air Türkiye seferlerini durduruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Utku K. ~ 8 yıl önce
EVA Air'in uçuşları durdurması gerekli değerlendirmeler yapılmadan,gidişata bakılmadan alınmış fevri bir karar olduğunu düşünüyorum.Kriz yok ama,öyle algılayıp İPTAL kararı veren diğer batı ve uzakdoğu ülkelerinin boşluğunu doldurabileceğini,fırsatları değerlendirmesinin doğru olacağına inanıyorum.Her zaman cesur olan kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eva Dursun ~ 8 yıl önce
Lutfen mantıklı olalım.Ülkemize yabancı uçak şirketlerinin gelmemesi demek;Yer hizmeti verememek,Transferler ile yolcu alamamak,Döviz getiren turistin gelememesi.Yatırımcı işadamlarının tedirgin olması.Uluslar arası ilişkilerde GÜVEN'sizlik. İst.Atatürk Havalimanında çalışan 50bin personelden,10-15bin'inin işlerini kaybetmesi...dir.İlle de THY dersek olmaz. Havacılık gibi bir sektörde daha global düşünmeli ve yeni şirketlerin de katılımı için kolaylıklar sağlamalıyız.Yetkililerin tez zamanda değerlendirme ve girişimler yapacağını umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer K. ~ 8 yıl önce
Dünyanın en büyük havaalanını yapıyoruz,''ama kimse gelmesin''mantığı ile.Lüx otel yapıyoruz,''Biz hısım akraba kalacağız''...Bu mantıkla nereye?Lutfen önce kendi,sonra dünya ile BARIŞIN.3.havaalanını açtığımızda tüm ülkelerin tavır koyduğunu düşünün.O devasa tesis bir beton yığını olacaktır.Batının güdümündeki birkaç -çakma-zengin müslüman ülkeye de güvenmeyelım.Kendimiz ve dünya ile DOST olalım. Ticari getirileri arkadan gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Speedy ~ 8 yıl önce
Zaten THY ile basa cikamadiklarindan frekans azaltacaklardi. Bu son kahpe girisim de ustune tuy dikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVA'ya dikkat! ~ 8 yıl önce
Hey arkadaşlar... size ufak bir sorum var? EVA Air'in adı nereden gelir? EVA ne alaka? Ben size söyleyeyim, Çaresiz Ev Hanımları dizisinden hatırladığınız Eva Longoria'dan gelir (ahan da linki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Eva_Longoria) Güzel kadındır, eyvallah ama temsil ettiği değerlerin ismi vasıtasıyla gökyüzünde dolaşması bilinçli bir harekettir. Hele biz gibi müslüman ülkelerin semalarında gezerek ne yapıyorlar? ahlaksızlığı, fuhuşu, uyuşturucuyu tepemizde gezdiriyorlar. Bunu yağmur gibi düşünebilirsiniz. Dinimize, milli örf ve adetlerimize... efendime söyleyeyim, ne bileyim işte, manevi değerlerimize aykırı bu sapık düşünceler adeta yağmur taneleri gibi üzerimize EVA Air yüzünden yağıyor ve biz dinden, imandan, kitaptan uzaklaşıyoruz. aman deyim...tamam Eva Longoria'yı ben de beğeniyorum, yaradan özenerek bezenerek yaratmış ama o iş başka bu iş başka. meraklısa link de atarım, sorun değil ama elmalarla armutlar karışmasın o yüzden,taklaya gelmeyin, oyun büyük...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yobaz ~ 8 yıl önce
İşte Türkiye'de havacılığa bakış bu arkadaşlar . Tam bir komedi :))
Jjj ~ 8 yıl önce
Yazik oldu. Istanbulun havacilikta merkez olmasi git gide ruya oluyor. Zaten son aylarda isler kotuydu . Daha da vahim oldu. Umarim guzel ulkemiz guzel gunleride en kisa zamanda gorur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
France ~ 8 yıl önce
Pek bilgim yoktur bu konuda, ancak sanmıyorum ki Eva CDG uçuşlarını durdurmuş olsun. Orada olağanüstü hal yok mu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
THY ile rekabet edemedik demiyorlarda OHAL'i bahane ediyorlar.Hepsi de dize gelecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVA ~ 8 yıl önce
EVA ile 3 kez TPE-IST uçtum ve neden 5 YILDIZLI oldukları çok açıkça gördüm. Hayatımın en iyi uçuşundan biriydi. Ama en son bindiğimde (geçen hafta) çok boştu içi. Yaklaşık 20-30 yolcu. Bu arayı vermeleri onlar için doğru karar bizim için kötü oldu. Ama seneye Mart ayında geldiklerinde çok şey değişecek, daha dolu olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simdiGeldi ~ 8 yıl önce
kesin bilgi yayalim... pegs ogu-tpe başlayacakmış sırf sizin için 6 yıldız ile hepsi sizi bekliyor iyi yolculuklar..
camarothy ~ 8 yıl önce
Elbette yabancı havayollarının seferlerini durdurma iyi değildir..De olağanüstü hal ne demektir bellidir..kısıtlama yok seyahat kısıtlaması yok..güvenlik problemi yok..neden durdurdu anlamadım. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
yolcu yok ondan.kimse gelmiyor disardan..ohal bahane..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000