10 Ocak 2017, Salı 09:23:55

Eurowings'ten Münih atağı

Alman havayolu şirketi Eurowings, yeni yıl kampanyası kapsamında Münih Havalimanından 32 yeni güzergaha uçmaya başlıyor.
  • TÜRKİYEYE ZATEN MÜNİH DEN SUNEXPRESS TÜRK HAVA YOLLARI PEGASUS VE LUFTHANSA YETERİNCE SEFER DÜZENLİYOR
  • Hani yaw,bi tane de numunelik Türkiye olsun...

Alman havayolu şirketi Eurowings, yeni yıl kampanyası kapsamında Münih Havalimanından 32 yeni güzergaha uçmaya başlıyor.

Lufthansa Grubu'nun kaliteli düşük maliyetli havayolu Eurowings, Mart 2017'den itibaren Güney Almanya'da da konumunu güçlendirecek. Yaz programı kapsamında Münih'te dört adet A320 uçağını konuşlandıran Eurowings, misafirlerine Avrupa'nın en çekici destinasyonlarına uygun maliyetlerle seyahat etme imkanı sunuyor. Eurowings’in yeni uçuş noktaları arasında İtalya, Yunanistan, Portekiz ve İspanya (İbiza, Palma de Mallorca da dahil olmak üzere), Londra, Paris ve Roma gibi popüler turizm merkezleri yer alıyor. 22 Aralık 2016 tarihi itibariyle 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni uçuş noktalarına seyahat etmek isteyen yolcular, çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesinden rezervasyonlarını yapabilirler. Eurowings, yeni yıl kampanyası kapsamında misafirlerine ilk kez Münih kalkışlı ve inişli olarak uygun maliyetlerle seyahat fırsatı sunuyor. Erken rezervasyon yapan yolcular, Eurowings’in en uygun tarifelerinden yararlanabilecek.

Köln/Bonn, Hamburg, Stuttgart, Düsseldorf, Berlin ve Hannover gibi havalimanlarında güçlü bir konuma sahip olan Eurowings, uçuş ağına eklediği 32 yeni nokta ile Münih’teki konumunu da sağlamlaştırıyor. Kaliteli ve uygun maliyetli taşıyıcı, 2017 yaz sezonunda haftalık 89 uçuşuyla Münih Havalimanında  yaklaşık 400,000 yolcuyu ağırlamayı planlıyor.

Eurowings’ten sorumlu Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Karl Ulrich Garnadt, “Münih'teki bu yeni uçuş programıyla kendimizi bir kez daha Lufthansa Grubu'nda bir büyüme motoru olarak konumlandırıyoruz. Düşük maliyetli doğrudan uçuş pazarında Avrupa'da lider bir kalite sağlayıcısı olma hedefimiz, Güney Almanya'daki yeni merkezimiz sayesinde 2017’de ivme kazanacak” dedi.

Eurowings (şuan 93 uçak) geçen hafta Air Berlin’den kokpit mürettebatı ve kabin personelinin de dahil olduğu 33 adet uçak kiralayacağını açıkladı. Ayrıca Lufthansa Grubu, bünyesindeki ortaklıklardan Brussels Airlines’in tamamını alarak Belçikalı havayolunun bünyesindeki 51 uçağı da filosuna katmış oldu. Belçikalı Havayolu, 2017 yılı itibariyle Eurowings’in de bir parçası olacak.

Flughafen München GmbH CEO’su Dr. Michael Kerkloh, “Havayolunun Bavyera havacılık merkezindeki bu taahhüttü bizim için iyi bir haber, ama her şeyden önce yeni tekliflerden yararlanacak olan yolcular için güzel bir gelişme. Atılan bu adımlar, Eurowings’in Münih Havalimanındaki başarısı için olumlu gelişmeler. Bu nedenle, konuşlu dört uçağın bu gelişmelerin temeli olduğuna ve önümüzdeki yıllarda daha da artacağına inanıyorum” dedi.

Düşük maliyetli ve uygun fiyatlı taşıyıcı Eurowings’in hem tatil hem de iş amaçlı seyahat edenler için Münih Havalimanından sunduğu 32 yeni uçuş noktası ve sefer sayıları şu şekildedir: Haftada 6 kez Amsterdam, Paris, Cenevre ve Londra; haftada 5 kez Basel, Edinburg, Nice ve Roma; haftada 4 kez Selanik; haftada 3 kez Napoli, Pula ve Zadar; haftada 2 kez Catania, Dubrovnik, Faro, Glasgow, Heraklion, Kavala, Girit, Lamezia Terme, Mikonos, Olbia, Palermo ve Rodos; haftada 1 kez Bastia, Cagliari, İbiza, Korfu, Porto, Brindisi ve Kos. Ayrıca Eurowings, Palma kalkışlı uçuşların yanı sıra Münih’ten de her Cumartesi Palma de Mallorca’ya sefer düzenliyor. Eurowings’in yeni uçuş noktalarına seyahat edecek misafirler, BASIC, SMART ve seçili destinasyonlarda geçerli BEST tarife alternatifleri üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler.

Exclusive ön kabin alanında premium koltuk konforu sunan ‘BEST’ tarifeli uçuşu tercih eden misafirler, ikram menüsünden diledikleri seçimi yapabiliyorlar. Ayrıca ek bagaj hakkı, check-in ve boarding önceliği, lounge kullanımı ve daha fazla mil kazanma gibi avantajlara da sahip oluyorlar.

Uygun fiyatlı ‘SMART’ tarifesini tercih eden misafirler ise, 23 kg'a kadar bagaj hakkı ile atıştırmalık ve alkolsüz içecek ikramından yararlanırken Miles & More üyeleri bunlara ek olarak lounge kullanımı ve mil kazanma hakkına da sahip oluyor.

‘BASIC’ tarife ise, ilave avantajları içermeyen uygun fiyatlı seyahat deneyimi sunuyor.

Eurowings'ten Münih atağı

Yorumlar

Hanssss ~ 7 yıl önce
TÜRKİYEYE ZATEN MÜNİH DEN SUNEXPRESS TÜRK HAVA YOLLARI PEGASUS VE LUFTHANSA YETERİNCE SEFER DÜZENLİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanssss. ~ 7 yıl önce
Hani yaw,bi tane de numunelik Türkiye olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000