24 Eylül 2017, Pazar 09:16:31

Eurowings uçuş ağına 22 yeni nokta ekledi

Alman Havayolu Eurowings gelecek yaz planları çerçevesinde 2018 yaz uçuş planına 22 yeni destinasyon ekledi.
  • TK Cuba ve Cancun u birlestirmeliydi, hayir bunu yapmadi, Cancun Mexico city hatttina girebilir, Avusturalya gazeterinde Singapur aktarmali Sdyney ucusu geliyor diyor, neden Asya merkezli bir sirket kurarak Istanbul Bali Bali Sdyney dusunulmuyor, hem Sdnyey Bali arasinda da yolcu tasinabilir, devaminda Perth Melborn u dusunurler
  • XG personeli yasadi daha fazla gezecekler

Alman Havayolu Eurowings gelecek yaz planları ile büyümeye devam ediyor. Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu uçuş ağını daha da genişleterek 2018 yaz uçuş planına 22 yeni destinasyon ekledi. Münih, Hannover, Köln, Salzburg, Stuttgart, Hamburg ve Palma de Mallorca’dan olmak üzere uçuş programına sayısız yeni rotalar ekleniyor. Şu an itibariyle tüm yeni destinasyonlara Eurowings’in web sitesi üzerinden veya Eurowings uygulamasından rezervasyon yapılabilecek.

Uçuş planında öne çıkan diğer güzergahlar ise Münih’ten yapılacak uzun menzilli turistik uçuşlar. Bu uçuşlar sayesinde Münih havalimanı, tatilciler ve iş seyahati yapan yolcular için oldukça cazip bir konuma gelecek. Münih merkezine üç yeni Airbus A330 konuşlandırıldıktan sonra Münih kalkışlı Bangkok, Las Vegas, Montego Bay, Mauritius, Puerto Plata, Punta Cana, Fort Myers, Varadero ve Windhoek uçuşları gerçekleştirilecek.

Florida eyaletinde bulunan Fort Myers şehrine Köln’den de her Cuma sefer yapılacak. Eurowings ayrıca 2018 yaz uçuş planı kapsamında Hannover’den Avrupa’nın güneyindeki Korfu, Rodos ve Kos’a da uçuş başlatacak. Korfu ve Rodos’a Salı günleri, Kos’a Pazar günleri ve Tunus’un Munastır şehrine de her Salı uçuş düzenlenecek.

Eurowings Havayolu 2018 yaz uçuş tarifesinde yeniliklerini bitirmiyor ve İspanya’da Alicante, İngiltere’de Newquay, İtalya’da Venedik ve Palermo, Yunanistan’da Zakintos olmak üzere yolcularına beş yeni bağlantı sunuyor. Alicante’ye Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri, Palermo’ya Pazar günleri, Zakintos ve Newquay’e her Cumartesi Stuttgart’tan uçuş düzenlenecek.

Yeni merkezi Salzburg’dan her Cuma Girit’e sefer düzenleyecek olan havayolu, Düsseldorf’tan da Korfu adasına her Cumartesi uçuş gerçekleştirecek. Ayrıca Hamburg’dan da Korfu’ya Salı ve Cumartesi olmak üzere haftanın iki günü, Fransa'nın kuzeyinde yer alan Manş Adaları'ndan biri olan Jersey’e de her Pazar yolcularını taşıyacak.

Üçüncü uluslararası merkezi Palma de Mallorca’dan Viyana ve Salzburg’a uçacak olan Eurowings, ileriki tarihlerde de Bavyera eyaletinin popüler kasabası Memmingen’e de Perşembe, Cuma ve Pazar günleri sefer düzenleyecek. 

Eurowings uçuş ağına 22 yeni nokta ekledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Thy ~ 6 yıl önce
TK Cuba ve Cancun u birlestirmeliydi, hayir bunu yapmadi, Cancun Mexico city hatttina girebilir, Avusturalya gazeterinde Singapur aktarmali Sdyney ucusu geliyor diyor, neden Asya merkezli bir sirket kurarak Istanbul Bali Bali Sdyney dusunulmuyor, hem Sdnyey Bali arasinda da yolcu tasinabilir, devaminda Perth Melborn u dusunurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş bitiren. ~ 6 yıl önce
ok
Sunexpress almanya ~ 6 yıl önce
XG personeli yasadi daha fazla gezecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun Express vs Eurowings ~ 6 yıl önce
Sun Express Boeing filosu ile uçuyor. Eurowings Airbus filosu ile uçuyor. Dolayısıyla birbirini etkilemez açılan yeni destinasyonlar. Klasik işkembeden atayım örneği
Efsane Bilgiler ~ 6 yıl önce
Bir de XG yazıyor. Havacılık bilgisi o kadar enfes ki kod kullanıyor. Dünyadan haberi yok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000