25 Ocak 2017, Çarşamba 09:09:05

Eurowings Stuttgart çıkışlı 4 yeni noktaya uçacak

Lufthansa Grubu'nun kaliteli düşük maliyetli havayolu Eurowings, Stuttgart’tan dört yeni güzergaha uçmaya başlıyor.
  • Bunlar hep Yunan Adalarina ucus baslatiyor. Bodrum, Gazipasa, Dalaman niye yok? Halbuki biz de deniz,kum, gunes ileri uclusu var. Orta sahada, Raki-balik sis kebap, baklava Geride de Torkish delight, belly dance, nargile var. Bu takimla basa oynamamiz lazim, seferler Turkiye'ye. Uzun reis ucagi ulkeye getirrrrrrrrrrr.
  • Cok hizli bir sekilde buyuyor. Avrupa'nin en buyuk havayolu olabilir ilerde, cok basarili.
  • Bursa'ya da uçun, bizimkiler havayolu görsünler.. haydi Yurovings...
  • reklam arasi gibi olmus

Lufthansa Grubu'nun kaliteli düşük maliyetli havayolu Eurowings, Stuttgart’tan dört yeni güzergaha uçmaya başlıyor. Uçuş ağını genişletmeye devam eden havayolu, 26 Mart 2017 itibariyle Stuttgart kalkışlı Skiathos, Santorini, Osijek ve Rodos uçuşlarına başlıyor. Ayrıca, mevcut uçuş noktalarına ek olarak Stuttgart’tan Faro, Hannover, Olbia, Pula ve Londra Stansted'e de bağlantılı uçuşlar sunuyor.

Eurowings’in cazip fiyatları ile yeni güzergahlara seyahat etmek ve bağlantılı uçuşlardan yararlanmak isteyen misafirler, çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler.

Eurowings, artan talepler ve istikrarlı büyüme stratejisi doğrultusunda önümüzdeki yıl da Baden-Württemberg’in başkenti Stuttgart kalkışlı uçuş noktalarını arttırmaya ve bölgedeki konumunu güçlendirmeye devam edecek.

Eurowings Stuttgart çıkışlı 4 yeni noktaya uçacak

Yorumlar

Iyi de ~ 7 yıl önce
Bunlar hep Yunan Adalarina ucus baslatiyor. Bodrum, Gazipasa, Dalaman niye yok? Halbuki biz de deniz,kum, gunes ileri uclusu var. Orta sahada, Raki-balik sis kebap, baklava Geride de Torkish delight, belly dance, nargile var. Bu takimla basa oynamamiz lazim, seferler Turkiye'ye. Uzun reis ucagi ulkeye getirrrrrrrrrrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyrowings ~ 7 yıl önce
Cok hizli bir sekilde buyuyor. Avrupa'nin en buyuk havayolu olabilir ilerde, cok basarili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 7 yıl önce
Bursa'ya da uçun, bizimkiler havayolu görsünler.. haydi Yurovings...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
reklam arasi gibi olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000