04 Aralık 2015, Cuma 08:20:22

Etna yanardağı patladı, havalimanı kapatıldı

İtalya'nın yarı özerk adası Sicilya'nın doğu kıyısında bulunan Etna Yanardağı kısa süreli olarak faaliyete geçince havalimanı kapatıldı...
  • kafir memleketlere gitmeyin arkadaşlar sonunuz böyle olabilir.
  • sicilyann kaderi zaten lanetlenmiş topraklar oraları,fuhuş,mafia,dolandırıcılık,hırsızlık,yok yere adam öldürme katliam hep sicilyada.lanetli yer.havalimanı kapatılmış isabet olmuş.
  • geçmiş olsun.

İtalya'nın yarı özerk adası Sicilya'nın doğu kıyısında bulunan Etna Yanardağı kısa süreli olarak faaliyete geçti. Yanardağa 70 km. uzaklıktaki Stretto Havalimanı uçuşlara kapatıldı.

Yerel saatle 02.30 ile 03.10 arasında gerçekleşen şiddetli patlamanın ardından volkandan çıkan lavlar ve küller gökyüzünde muhteşem görüntüler oluşturdu.

Son patlamanın 20 yıldır yanardağda gerçekleşenlerin en büyüğü olduğu olduğu belirtildi. 3 bin 326 metre yüksekliğindeki Etna en son iki yıl önce faaliyete geçmişti.

Etna yanardağı patladı, havalimanı kapatıldı

Yorumlar

kafirler ~ 8 yıl önce
kafir memleketlere gitmeyin arkadaşlar sonunuz böyle olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
sicilyann kaderi zaten lanetlenmiş topraklar oraları,fuhuş,mafia,dolandırıcılık,hırsızlık,yok yere adam öldürme katliam hep sicilyada.lanetli yer.havalimanı kapatılmış isabet olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz ~ 8 yıl önce
O zaman türkiyede de bekliyorum bi yanardağ faaliyeti.zira burda da hukuksuzluk,adam kayırma,suç örgütlerine ortak olma,ayakkabi kutularina para saklama,hak yeme rüşvetçilik,çevre katliamı,ormanlik alanları imara açma...bak istesem de bitiremiyorum...bizde fazlası var
.. ~ 8 yıl önce
geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000