27 Haziran 2012, Çarşamba 15:05:48

ETİMESGUT HAVAALANI TAŞINIYOR

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'dan önemli açıklamalar geldi.
  • Ankara'da 5 adet havaalanı pisti/pistleri var. Esenboğa, Etimesgut, Akıncı,Güvercinlik veTemelli ykınlarıngdaki pist. Taşınacak olak Kara Havacılık Okulu yani Güvercinlik'teki askeri pist. Etimesgut taşınırsa Ankara merkezli THK ve yeni açılan üniversitesi de taşınacak demektir ki bu düşük bir olasılık. Ya bakan beyin dili sürçtü ya da gazeteciler yanlış anladı.
  • askeri bölüm mü THK mı ?
  • Tasinacak havaalani Guvercinlik olmasın? Haberi doğrulamak gerekir!

Bakan Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda, Harp Akademileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını cevapladı.

Etimesgut Havaalanı Taşınıyor
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 2014 yılının sonundan itibaren Etimesgut Askeri Havaalanı'nın Isparta'ya taşınacağını söyledi.

ETİMESGUT HAVAALANI TAŞINIYOR

Yorumlar

Yorumcu ~ 12 yıl önce
Ankara'da 5 adet havaalanı pisti/pistleri var. Esenboğa, Etimesgut, Akıncı,Güvercinlik veTemelli ykınlarıngdaki pist. Taşınacak olak Kara Havacılık Okulu yani Güvercinlik'teki askeri pist. Etimesgut taşınırsa Ankara merkezli THK ve yeni açılan üniversitesi de taşınacak demektir ki bu düşük bir olasılık. Ya bakan beyin dili sürçtü ya da gazeteciler yanlış anladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 12 yıl önce
askeri bölüm mü THK mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis olmasın ~ 12 yıl önce
Tasinacak havaalani Guvercinlik olmasın? Haberi doğrulamak gerekir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000