08 Şubat 2010, Pazartesi 20:00:50

ESRARENGİZ TELEFONUN AMACI NEYDİ?

Airport TV'de geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan Fikir Fırtınası programına telefonla bağlanan bir izleyicinin Tarkim'i ima ederek mağdur edildiği şeklindeki ifadesi Tarkim tarafından yapılan açıklamayla yalanlandı.
  • Böyle rakabet mi olur böyle rezillik mi olur.Çamur at izi kalsın.Ben tarkimin adını 32-3 yıldır çok sıklıkla duyuyorum.İstanbul da Adana da adamlar sadece işini yapıyor.Ne hazımsız bir millet olduk.Bir yandan jet uçuruyorlar bir yandan eğitimlere devam ediyorlar kimsenin işiyle uğraşmıyorlar.Olması gerekende bu değil mi?
  • "İyi ki varsın Tarkim" gibi naif bir cümle mi olur Allah aşkına... Allah ezilenlerle beraberse eğer, parası peşin alınıp uçurulmayanlarla daha çok beraber olmalı sanki...
  • Amaç ne olabilir ki ?Yıpratmak.Günde kaç saat uçulduğunu kaç saat teorik ders verildiğini açıklasın Tarkim.Kaç öğrenci Kontrol Uçusuna girdi?Kimse kimseyi suçlamadan herkes isine baksın Sivil Havacılık yeterli görüyorsa herkes pilottur!
  • Zaten belliydi,ADANA yazılmıştı ve Adana ilinde bir tek Tarkim vardı ayrıca üstüne basa basa isim verildi. Lafların arkasında durulmadı. İSTANBUL'dan aransaydı belli ki bir sürü uçuş okulu ismi gelecekti akıllara ancak yazık oldu. Allah ezilenlerle beraberdir,TARKİM'in bu yükselişini heyecanla izliyorum. İyiki varsın Tarkim

İşte Tarkim'den yapılan o açıklama;

Sayın SEFA İNAN, ALİ KIDIK ve MURAT HERDEM

Airport TV’de her hafta Cuma günü yayınlanan Fikir Fırtınası programının geçtiğimiz haftaki bölümünde yaşanan ve bize “Meyve veren ağaç taşlanır.” atasözünü hatırlatan, karalama kampanyasının hayali kişileri kullanarak, Tarkim Uçuş Okulu’nun hızlı gelişiminden rahatsız olan kişi/ kurum ya da kurumlar tarafından hazırlanmış olabileceği kanaatimizi sizlere bildirmek isteriz.

5 Şubat 2010 tarihli programınıza telefonla bağlanan ve adının Murat Okumuş olduğunu söyleyen kişinin söyledikleri tamamen bir yalandan ibarettir. Şöyle ki; bu kişi Adana’da bir uçuş okuluna kayıt sırasında okula 40 bin $ ödeme yaptığını ancak sağlık muayenelerinden muvaffak olamadığı için eğitime başlayamadığını ve parasını iade alamadığını söyledi. Bu konuşma, Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olan ve havacılığa hayatını adamış kişilerce bu günlere gelen Tarkim Havacılığı zan altında bırakmıştır. Konuşmanın sonunda Ali Kıdık Beyefendinin isteği üzerine dekontları göndereceğini söyleyip göndermemesi ve telefonu da kapatması dikkat çekicidir.

Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olmanın sorumluluk ve yükümlülüklerini sonuna kadar yerine getirmenin gururunu yaşayan Tarkim Uçuş Okulu, bugüne kadar böyle bir olayla karşılaşmamış olup böyle bir isim de öğrencimiz de olmamıştır. Kayıt sistemimizde öncelikle öğrenci adayının eğitim alabilmesi için gerekli kriterlere sahip olup olmadığına bakılır. Öğrenci adayının; yaş, öğrenim durumu, yabancı dil seviyesi uygun ise, öğrenci adayı yetkili hastanelere yönlendirilir. Hastaneden aldığı “Pilotluğa elverişlidir.” raporundan sonra gerekli evrakları ile birlikte okulumuzdaki kayıt işlemleri başlatılır. Prensip olarak, Tarkim Uçuş Okulu; pilot olabileceğine yetkili kurumlar tarafından onay verilmeyen bir öğrenci adayından bırakın bir ödeme almayı, evrak dahi kabul etmemektedir.

2008, 2009 ve 2010 yıllarında yaklaşık 100’ün üzerinde öğrencisini sektöre kazandıran, havacılıkta adından sıkça olumlu olarak bahsedilen ve zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Tarkim Uçuş Okulu’nun bu tür hayali kişilerle kirletilmeye çalışılması bizi, sektör çalışanlarını ve öğrencilerimizi bil hayli üzmüştür.

Bugüne kadar şerefi ve namusunu tüm değerlerin üzerinde tutarak, bulunduğu noktaya gelen Tarkim Uçuş Okulu’na destek veren, gönül bağıyla bağlanmış olan siz değerli havacılık çalışanlarının, öğrencilerimizin, mezunlarımızın ve gelecekte ailemize katılacak pilot adaylarının bu habere itimat etmeyeceğine yürekten inanmaktayız.

Bu olaydan duyduğumuz rahatsızlık ve üzüntümüzü tüm kamuoyuna duyurmanızı rica eder, bu gibi çirkin iftiraların Tarkim’in gelişmesini engellemek yerine, hırsımızı ve başarı isteğimizi kamçılayacağını tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız.

ESRARENGİZ TELEFONUN AMACI NEYDİ?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle rakabet mi olur böyle rezillik mi olur.Çamur at izi kalsın.Ben tarkimin adını 32-3 yıldır çok sıklıkla duyuyorum.İstanbul da Adana da adamlar sadece işini yapıyor.Ne hazımsız bir millet olduk.Bir yandan jet uçuruyorlar bir yandan eğitimlere devam ediyorlar kimsenin işiyle uğraşmıyorlar.Olması gerekende bu değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"İyi ki varsın Tarkim" gibi naif bir cümle mi olur Allah aşkına... Allah ezilenlerle beraberse eğer, parası peşin alınıp uçurulmayanlarla daha çok beraber olmalı sanki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Amaç ne olabilir ki ?Yıpratmak.Günde kaç saat uçulduğunu kaç saat teorik ders verildiğini açıklasın Tarkim.Kaç öğrenci Kontrol Uçusuna girdi?Kimse kimseyi suçlamadan herkes isine baksın Sivil Havacılık yeterli görüyorsa herkes pilottur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten belliydi,ADANA yazılmıştı ve Adana ilinde bir tek Tarkim vardı ayrıca üstüne basa basa isim verildi. Lafların arkasında durulmadı. İSTANBUL'dan aransaydı belli ki bir sürü uçuş okulu ismi gelecekti akıllara ancak yazık oldu. Allah ezilenlerle beraberdir,TARKİM'in bu yükselişini heyecanla izliyorum. İyiki varsın Tarkim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000