26 Nisan 2011, Salı 16:35:53

ESKİŞEHİR'DE F-4 DÜŞTÜ!

Eskişehir'de eğitim uçuşu için kalkış yapmak isteyen F-4 uçağının arıza sebebiyle piste düştüğü, çıkan yangın sonucu bir askeri pilotun yaralandığı bildirildi.
  • 28 yıldır Eskişehirde yaşıyorum, F4 veya bir başka Uçağın sesini duymakdan gurur duyuyorum,özellikle yaz aylarında akşam 23 e kadar uçuşlar oluyor,asla rahatsız olmuyoruz.yaralı Pilotlara ve Eskişehir halkına büyük geçmiş olsun,yerleşim birimlerine düşmediği için sevinmeliyiz.
  • MAALESEF JET SESİ IZDIRAPTIR ESKİŞEHİR HALKI İÇİN.NE ÖZGÜTLÜĞÜ..7 YIL DAYANABİLDİM.F-4 LERDE UÇULACAK HAL KALMAMIŞTIR HV.KV.KOMUTANIM. KOMUTANLAR ERGENEKON PLANI YAPACAĞINIZA PİLOTLARINIZA YENİ UÇAK ALDIRMAYA ÇALIŞIN... OTOBÜS ŞÖFÖRÜ PİLOTLARI DİYE SUÇLAMA YAPAN SEVGİLİ KARDEŞİM...SEN F-4 CÜ MÜ DOĞDUN ANANDAN....
  • ABİCİM BU NEDİR YAA...KALİTE VE SEVİYE YERLERDE.... BU NASIL KAFA VE ZİHNİYET
  • Buraya yorum yazan arkadaslar öncelikle F-4 gibi bir ucakta ucuklamadan ucmaniz lazim. Ancak o zaman yorum yapma hakkiniz dogar. Sadece karalama amacli yazilariniz ne yazikki cehaletinizi ortaya koyar. Hic bir pilot ta sizin bu zirvalarinizi kaale lmaz, onun icin lütfen yirtinmayin.
  • siz kendinize ve halinize acıyın önce...kokuşmuşluğun içinde sürüklenip gidiyorsunuz haberiniz yok....olsun birgün gelir sizide dinlendirirler....ha ha ha
  • KİNİNİZİ ANLAIYOR VE SİZE ACIYORUZ. UÇAĞIN SESİNİ DUYSANIZ ALTININAZA KAÇIRIRSINIZ. ONDA UÇANLARI KISKANMAYIN TAKDİR EDİN. DEMEKKİ SENDE BİR HATA VARKİ SEVDİĞİN KIZ SENİ TERK ETMİŞ. SENDE BU ÜLKEYİ TERKET HERKESİ SEVİNDİR. PİLOTLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN.
  • dediğimi demee.........gerisini se anlarsın hocammmm :))
  • inox ve boran sizin hakkınızda da dönen dolaplar ayyuka çıkmış.herkes sizi konuşuyormuş.harap olmuşsunuz.
  • yaa biz harap okulunda ne yapacağız ki? orada dönen dolaplar ayyuka çıktı
  • başta pilotlarımız olmak üzere tüm askeri havacılık camiasına geçmiş olsun diyorum. umarım pilotlarımızın sağlık durumları iyidir ve bir an önce kokpitteki yerlerini alırlar.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Eskişehir'deki 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'na ait bir F-4/2020 uçağının bugün saat 14.13'te eğitim uçuşu için Eskişehir meydanından kalkış esnasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle üs sınırları içerisinde düştüğünü bildirdi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamada şunlar kaydedildi: "1'inci Ana Jet Üs Komutanlığına ait bir adet F-4/2020 uçağı bugün saat 14.13'te eğitim uçuşu için Eskişehir meydanından kalkış esnasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle üs sınırları içerisinde düşmüştür.

Uçakta bulunan iki pilot, uçağı paraşütle emniyetle terk etmişlerdir. Pilotların sağlık durumu iyi olup her iki pilot kontrol amacıyla hastaneye kaldırılmıştır. Kaza ile ilgili inceleme ve araştırma faaliyetleri devam etmektedir."

ESKİŞEHİR'DE F-4 DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
28 yıldır Eskişehirde yaşıyorum, F4 veya bir başka Uçağın sesini duymakdan gurur duyuyorum,özellikle yaz aylarında akşam 23 e kadar uçuşlar oluyor,asla rahatsız olmuyoruz.yaralı Pilotlara ve Eskişehir halkına büyük geçmiş olsun,yerleşim birimlerine düşmediği için sevinmeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MAALESEF JET SESİ IZDIRAPTIR ESKİŞEHİR HALKI İÇİN.NE ÖZGÜTLÜĞÜ..7 YIL DAYANABİLDİM.F-4 LERDE UÇULACAK HAL KALMAMIŞTIR HV.KV.KOMUTANIM. KOMUTANLAR ERGENEKON PLANI YAPACAĞINIZA PİLOTLARINIZA YENİ UÇAK ALDIRMAYA ÇALIŞIN... OTOBÜS ŞÖFÖRÜ PİLOTLARI DİYE SUÇLAMA YAPAN SEVGİLİ KARDEŞİM...SEN F-4 CÜ MÜ DOĞDUN ANANDAN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ABİCİM BU NEDİR YAA...KALİTE VE SEVİYE YERLERDE.... BU NASIL KAFA VE ZİHNİYET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buraya yorum yazan arkadaslar öncelikle F-4 gibi bir ucakta ucuklamadan ucmaniz lazim. Ancak o zaman yorum yapma hakkiniz dogar. Sadece karalama amacli yazilariniz ne yazikki cehaletinizi ortaya koyar. Hic bir pilot ta sizin bu zirvalarinizi kaale lmaz, onun icin lütfen yirtinmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
siz kendinize ve halinize acıyın önce...kokuşmuşluğun içinde sürüklenip gidiyorsunuz haberiniz yok....olsun birgün gelir sizide dinlendirirler....ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KİNİNİZİ ANLAIYOR VE SİZE ACIYORUZ. UÇAĞIN SESİNİ DUYSANIZ ALTININAZA KAÇIRIRSINIZ. ONDA UÇANLARI KISKANMAYIN TAKDİR EDİN. DEMEKKİ SENDE BİR HATA VARKİ SEVDİĞİN KIZ SENİ TERK ETMİŞ. SENDE BU ÜLKEYİ TERKET HERKESİ SEVİNDİR. PİLOTLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dediğimi demee.........gerisini se anlarsın hocammmm :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
inox ve boran sizin hakkınızda da dönen dolaplar ayyuka çıkmış.herkes sizi konuşuyormuş.harap olmuşsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa biz harap okulunda ne yapacağız ki? orada dönen dolaplar ayyuka çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başta pilotlarımız olmak üzere tüm askeri havacılık camiasına geçmiş olsun diyorum. umarım pilotlarımızın sağlık durumları iyidir ve bir an önce kokpitteki yerlerini alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000