22 Ağustos 2018, Çarşamba 09:46:36

Eski sevgilisine nispet yapmak isteyen İtalyan avukat pilot oldu!

İtalya'da avukatlık yapan 43 yaşındaki Cristiana, pilot olan eski sevgilisine nispet yapmak için pilot olmaya karar verdi.
  • Thy artik pilotluk icin lise mezunu istiyor.hosteslik icin lise mezunu yaziyor fakat alima gelince lisans diplomalilari seciyor....cunku basvuru sayisi 25000 alinacak kisi 1000 ....bu arada hosteslere bu kadar laf edilip sonra da bu kadar basvuru yapilmasi da manidar:))
  • YER BURASI.sizler gercekmisiniz? Bu ego savasi da neyin nesi?
  • kız güzelmiş...
  • Kadın pilot değil ki zaten, bariz bir şekilde belli! Hem 3 sırmalı hem de sağda oturuyor. Bence yedek pilot statüsünde. Zaten kullandıkları uçak da tek pilota sertifiyeli.
  • Iyi yapmamis. Botokslari patlayabilir..
  • Değeri yok
  • Bizde ki kabin memurları gibi. Bir çoğu aynı hemşireler nasıl doktor avcısıysa onlar da pilot avcısı... ama burada suçlu pilot... gören de uzay mekiği kullanıyor sanır.
  • Yorumları okurken cok keyıf alıyorum ya:) pılotluk abartılmamalı artık eskıden miş pılot olmak bıraz ıngılızce bıde lise mezunuysan kesin oluyorsun :) kabını bıle unıye cevırdıler öpüyorum sizi:)
  • En son birlikte olunacak erkekler pilotlar meslek olarak.Yeryüzünün en egoisti ve kendini beğenmişlerdir.Bir daha asla kızlar sanmayınki bir tek size davranışları cümleleri ..Bir daha mı asla.Artık kadına naptıysa yazık.
  • Dunya uzerinde en cok bilgi sahibi olmak zorunda olan meslek sahiplerinin astronotlar ,pilotlar,doktorlarin oldugunu okumuşmuydun acaba; malesef bizde astronot kardeslerimiz de bilek gucumuze dayanmiyoruz artik kafamizi kullaniyoruz o yuzden olmayinca olmaz bazen başka mesleklere yonelebilirsiniz ;) bi yazida okumustum “ustun bir pilot ustun yeteneklerini kullanmamak icin ustun karar verme yetisini kullanabilir” diye bu tarz seyler =)) saygi gostermeyen saygi goremez bide =)

İtalya'da avukatlık yapan 43 yaşındaki Cristiana, pilot olan eski sevgilisine nispet yapmak için pilot olmaya karar verdi.

Ticari uçak pilotu olan eski sevgilisinin kendisine 'asla bir uçak kullanamayacağını'  söylediğini belirten Cristiana, Daily Star'a yaptığı açıklamada bu sebeple uçuş eğitimi aldığını belirterek şöyle konuştu:"Pilot olmaya karar verdim. İş için değil, eğlenmek amacıyla. Araba ve vapurla seyahat etmekten hoşlanmıyor ve havaalanında check-in yaptırmaktan nefret ediyorsanız pilot olmak muhteşem bir şey."

Cristina, pilotluk belgesi aldıktan sonra 13 ülkeyi gezdiğini belirterek "Yukarıdan bakınca her şey çok farklı gözüküyor. Bu gelmiş geçmiş en iyi his. Çünkü yukarıdayken her şey çok güzel. Dünya daha güzel, hava genellikle daha güzel. Uçaktan her şey çok güzel gözüküyor. Çirkin yerler bile."









Eski sevgilisine nispet yapmak isteyen İtalyan avukat pilot oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Yaniliyorsunuz ~ 6 yıl önce
Thy artik pilotluk icin lise mezunu istiyor.hosteslik icin lise mezunu yaziyor fakat alima gelince lisans diplomalilari seciyor....cunku basvuru sayisi 25000 alinacak kisi 1000 ....bu arada hosteslere bu kadar laf edilip sonra da bu kadar basvuru yapilmasi da manidar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok komik bir ~ 6 yıl önce
YER BURASI.sizler gercekmisiniz? Bu ego savasi da neyin nesi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hay allah ! ~ 6 yıl önce
kız güzelmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Kadın pilot değil ki zaten, bariz bir şekilde belli! Hem 3 sırmalı hem de sağda oturuyor. Bence yedek pilot statüsünde. Zaten kullandıkları uçak da tek pilota sertifiyeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi ~ 6 yıl önce
Iyi yapmamis. Botokslari patlayabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Değeri yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abicim ~ 6 yıl önce
Bizde ki kabin memurları gibi. Bir çoğu aynı hemşireler nasıl doktor avcısıysa onlar da pilot avcısı... ama burada suçlu pilot... gören de uzay mekiği kullanıyor sanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot avcısı hostesler ~ 6 yıl önce
Sorma kardeş! İşe torpille girdikleri yetmiyor gibi birde pilot düşürmeye çalışıyorlar tk nın %80 ni lise mezunu torpilli hostesle doldu yazıktır ayıptır!
Üniversite okuyan hostes ~ 6 yıl önce
Öncelikle insan olmayı becerebilsen keske boyundan büyük laf etmeyesinki uzun yaşayasın senin gibi sığ düşüncede olan aşagılık düşüncelerini ulu orta utanmadan yazan ne oldugu belirsiz kişiler yüzünden kadın ve kadının oldugu her mesleğe dil uzatmaya utanmadan devam edersiniz bir kabin memuru adayı olarak üniversitemi okuyup geliyorum ayrıca uçkurunun peşine düşmüş bir ton meslekten bir cok insan varken bir kadına servet avcısı gibi konusmak senin haddine değil sen kimsinki böyle konusuyosun terbiye yolsunu kimseye dil uzatmak senin haddine değil torpil demissin sanırım tüm işlerini böyle hallediyosun kişi kendinden bilir sapıklıgıda bölücülüğüde kadın erekk ayrır yetmez meslek ayrımı yapar birini aşagılar yetmez eğitim almanıs diye aşagılar pardon doçent doktorumuz diploma oxford mu ?
Üniversite okuyana... ~ 6 yıl önce
Bu kadar sinirlenecek bir şey yok doğru olan bu şirketin içinde olanlar biliyor zaten bunu arkadaş kimse doğru söylemiş çoğu böyle maalesef hele o yatılarda neler dönüyor neler :) sen önlisans diploması için kendini parçalama thy artık lise mezunu alıyor torpilin varsa gel başla yoksa çok zor ;)
Adam ~ 6 yıl önce
Adam dogru soylemis cogu tk hostesi business clas yolcusu avcisi ya da ab pasaportu icin yabanci pilot avcisi. Herkes biliyor
Pilot hunters ~ 6 yıl önce
Adam %80 demiş eğer sen o %20 lik kısımı kapsasaydın bu kadar tepki vermezdin. Ne demişler yarası olan gocunur. Bunu yazan yanlış bir şey söylememiş. Bilakis hepsi harfi harfine doğru ya zengin yolcu ya da zengin-yabancı pilot. Hatta kabinden kızın biri yolculardan topladığı kartvizitleri biriktiriyordu zavallım kapaklayacağını sanıyordu
Burdakı ~ 6 yıl önce
Yorumları okurken cok keyıf alıyorum ya:) pılotluk abartılmamalı artık eskıden miş pılot olmak bıraz ıngılızce bıde lise mezunuysan kesin oluyorsun :) kabını bıle unıye cevırdıler öpüyorum sizi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birader ~ 6 yıl önce
Sen bi atpl pronciples of flight var onu gec oyle konusalim.
gormemis ~ 6 yıl önce
2 ihtimal var ya hic biseyden haberin yok ya da sen de ittire kaktira mezun olmus basarisiz bir pilotsun :)
Kabin Hala Lise ~ 6 yıl önce
kabin için yeni ilanda lise mezununa dönüldü gündemi takip et canım :)
Nur ~ 6 yıl önce
En son birlikte olunacak erkekler pilotlar meslek olarak.Yeryüzünün en egoisti ve kendini beğenmişlerdir.Bir daha asla kızlar sanmayınki bir tek size davranışları cümleleri ..Bir daha mı asla.Artık kadına naptıysa yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 6 yıl önce
peki neden o zaman yabanci fo pesinde kosuyorsunuz? cevap belli, cunku Turk pilotlar kullanilmis mal almiyor.
Thy cpt SEN SVA CPT ~ 6 yıl önce
Dunya uzerinde en cok bilgi sahibi olmak zorunda olan meslek sahiplerinin astronotlar ,pilotlar,doktorlarin oldugunu okumuşmuydun acaba; malesef bizde astronot kardeslerimiz de bilek gucumuze dayanmiyoruz artik kafamizi kullaniyoruz o yuzden olmayinca olmaz bazen başka mesleklere yonelebilirsiniz ;) bi yazida okumustum “ustun bir pilot ustun yeteneklerini kullanmamak icin ustun karar verme yetisini kullanabilir” diye bu tarz seyler =)) saygi gostermeyen saygi goremez bide =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000