02 Eylül 2010, Perşembe 11:41:27

ESKİ ORTAKLAR RAKİP OLUYOR

Havayolu şirketleri arasında yaşanan rekabet, uçak içi ikramda da yaşanıyor. Turkish DO&CO ve LSG’den sonra bir şirket daha ikram pazarına giriyor.
  • sancağın eski personeli olarak geri gelmesini sevindim eski kadroyla hiç acemilik çekmez
  • sancak ikram servisinde çok çok degerli ustalarımız var sezai usta nevzat usta digerlerini tanımıyorum ama sezai usta havacılık ne oldugunu çok iyi bilir nevzat usta yirmi senesini havaalanında restorant ikram ve piyasda lüks işletmelerde çalışmış mustafa beye arkadaşlara başarılar dilerim fethi dalboy
  • Turkısh do/co 2007de geldi ve hazıra kondu USAŞA DUA ETSİN TURKISH DO/CO DEDİKLERİ ZAMAN KİMSE BİLMİYOR .USAŞIN ADI YETER SANCAK INFIGHT SERVİCE BAŞARILAR DİLERİM..
  • thy çekildimi görücez doco u adamsadece mutfak biliyor teknik departman umurnda deyil dua etsin eski usaş personeline
  • sancak ikram herkese rakip olur gibime geliyor:) başarılar dilerim!!!
  • sancak catering e başarılar dilerim
  • DO & CO da mı bademler var ? eh pes artık. Gerçi TK ortaklı değil mi orası ?
  • Arkadaslar siz gercekten paranoyak olmussunuz. Uzuluyorum sizin icin. Badem i , adem i filan yok bunun beyler, hepimiz insaniz.
  • Aman DO CO ya kötü birşey yazmayın bademler kızıyor. Cemaat misali.
  • Ya siz ne kadar komik insanlarsaniz, sabahtan aksama kadar burda bekleyip bir firsat kollayip aklinizca THY i kotulemekten baska bir isiniz yok mu sizin arkadaslar? Laf ettiginiz Do&CO ile THY best on board cartering on board odulunu aldi Skytrax tarafindan duzenlenen World Airlines Awards yarismasinda. Siz hala konusuyormusunuz?

2007 yılında ortaklık hisselerini LSG Sky Chefs’e devrederek ikram pazarından çıkan Sancak Catering, yeniden pazara giriyor.

Sancak Inflight Service adıyla kurulan Sancak Uçak İçi Servisleri şirketi, İstanbul Atatürk ve Antalya havalimanlarında üretim ve hizmet için ruhsat aldı.

Her iki havalimanında 2 bin 500 metrekarelik tesislerde ikram üretimi yapacak olan Sancak Uçak İçi Servis, önümüzdeki haftadan itibaren ilk ikramını uçaklara yüklemeye başlayacak.

Şirket, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da uçaklara hizmet verebilecek. Ancak Sabiha Gökçen’de üretim tesisi İzmir ile birlikte Mart 2011’de tamamlanacağı için o süreye kadar ikramlar Atatürk Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e nakledilecek.

1993 yılında Sancak Catering adıyla kurulan şirket, ikram konusunda oldukça deneyimli. 2007 yılına kadar LSG Sky Chefs ile ortaklığı bulunan Mustafa Bayrak’a ait şirket, bir süredir ikram hizmetlerine ara vermişti. Sancak Catering’in yeniden ikram pazarına girmesiyle bu pazardaki şirket sayısı üçe yükseldi. Sancak Catering, bir dönem ortağı olduğu LSG Sky Chefs ile birlikte Türk Hava Yolları’nın ortağı Turkish DO&CO ile de rekabete girecek.

©AirportHaber.com ÖZEL

ESKİ ORTAKLAR RAKİP OLUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
sancağın eski personeli olarak geri gelmesini sevindim eski kadroyla hiç acemilik çekmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sancak ikram servisinde çok çok degerli ustalarımız var sezai usta nevzat usta digerlerini tanımıyorum ama sezai usta havacılık ne oldugunu çok iyi bilir nevzat usta yirmi senesini havaalanında restorant ikram ve piyasda lüks işletmelerde çalışmış mustafa beye arkadaşlara başarılar dilerim fethi dalboy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkısh do/co 2007de geldi ve hazıra kondu USAŞA DUA ETSİN TURKISH DO/CO DEDİKLERİ ZAMAN KİMSE BİLMİYOR .USAŞIN ADI YETER SANCAK INFIGHT SERVİCE BAŞARILAR DİLERİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy çekildimi görücez doco u adamsadece mutfak biliyor teknik departman umurnda deyil dua etsin eski usaş personeline

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sancak ikram herkese rakip olur gibime geliyor:) başarılar dilerim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sancak catering e başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DO & CO da mı bademler var ? eh pes artık. Gerçi TK ortaklı değil mi orası ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar siz gercekten paranoyak olmussunuz. Uzuluyorum sizin icin. Badem i , adem i filan yok bunun beyler, hepimiz insaniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman DO CO ya kötü birşey yazmayın bademler kızıyor. Cemaat misali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya siz ne kadar komik insanlarsaniz, sabahtan aksama kadar burda bekleyip bir firsat kollayip aklinizca THY i kotulemekten baska bir isiniz yok mu sizin arkadaslar? Laf ettiginiz Do&CO ile THY best on board cartering on board odulunu aldi Skytrax tarafindan duzenlenen World Airlines Awards yarismasinda. Siz hala konusuyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000