30 Aralık 2010, Perşembe 08:09:32

ESKİ DTP'Lİ SAHTE PASAPORTLA YAKALANDI

Kapatılan DTP’nin başkan yardımcılarından Mustafa Sarıkaya, üzerinde Kıbrıs Rum mühürlerinin de bulunduğu sahte Bulgar pasaportuyla Selanik Havaalanı’nda yakalandı.
  • SAHTEKARLIK BU İNSANLARIN KANINDA VAR
  • bende diyarbakırlıyım,ama diğer kürt arkadasın söyledıklerıne katılmıyorum.guneydoğunu sorunu işşizliktir ve cehalettır.ailemde cok sayıda kişi kabın memuru..torpille girmediler.kimseye "sen kürtsün sana iş veremeyız" demedıler.en ıyı devlet unılerinde okudular.ben 30 yasındayım ayrımcılık görmedım...ne zamanki son 3 yıldan bu yana dtp ortamı gerdi.ve kürtlere kötü gözle baklımaya başlandı..askerımıde, dilimide,vatanımda cok cok sevıyorum..
  • DTP sizi temsil etmiyor olabilir, tiksiniyorda olabilirsiniz.Tek bayrak ve tek dillede yasamak isteyebilirsiniz ama ben bu tercihinizden dolayi sizde tiksinmiyorum.Sizi ve diger Turkleri oldugu kabul ediyorum.Birakin haksizlarsa zate her zaman (sizin demokrasi dediginiz ve layik olduugunuz) %10 barajini asamayacaklardir. Ben Londra`da,Paris`te Amsterdam`da ve Dusseldorft yasadim. Benim koyumu PKK yakti,benim koyumu Devlet yakti diyip bir suru iltica eden TURK taniyorum. Arilmak istemedigimii soyuyoruz, tarihimize kulturumuze dilimize karismayin yter. MGKda ayri, Diyarbakirda ayri konusanlara baksin Turkler once.Ozelestiri ve empati ihtyacini ola tek sey.biliyrsunuz.urkleronce iclerineki AB
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  • Geldiğimizde Bizanslılar vardı , şimdi YOKLAR. Geldiğimizde Rumlar vardı, şimdi YOKLAR. Geldiğimizde Ermeniler vardı, şimdi YOKLAR. Persler vardı ama şimdi onlarda YOK. Mademki siz bizimle 1000 yıl önce gelmediğinizi düşünüyor ve hala bu topraklarda eşit haklar ile yaşıyorsunuz , sebebi SİZİ BİZDEN GÖRMEMİZDİR başka bir şey değil. KIYMETİNİ BİLİN derim, kıymet bilmeyenlerin hali ortada, saygılar.
  • Bende KÜRTüm. Sizler bizi temsil etmiyorsunuz, etmenizide istemiyorum. Sizin yüzünüzden arkadaşlarımla aram açıldı, huzurum kaçtı. Hadi yapabiliyorsanız, toprak ağalığı yasasını çıkarında bizi MARABALIK tan kurtarın. O zaman size inanayım. Maraba.
  • NE OLDU?YUNANISTAN BATTI;SİZİ BESLEMEDIĞİ BIRAKTI.2050 YILINDA TOPRAKLARIMIZ ERBIL,MUSUL,SULEYMANIYE,ERIVAN VE HATTA MEDINE VE MEKKE TÜRK BAYRAKLARIYLA DALGALANICAK.ÖNCE ALLAH SONRA ISE TURKİYE CUMHURİRETI MÜSLÜMANLIĞI KORUYACAKTIR..... ALLAH TÜRKİYE TOPRAKLARINI KORUSUN..
  • BENDE KÜRDÜM..AMA BENI HIC ZAMAN BİZLERİ TEMSIL ETMEDINIZ VE ETMIYECEKSINIZ!SİZLERDEN TİKSİNİYORUZ.HİÇBİR ZAMAN SİZLERİN DÜŞÜNCELERİNİ VE IDEOLOJISI AZ BIR KÜRT DIŞINDA HİÇKİMSE BENIMSEMEDI.%90 KÜRT TEK VATAN,TEK MİLLET VE TEK DİL İSTIYORUZ.. SEREFSİZLER....
  • Bir haber nezdinde butun bir halk icin bunlar soyle bunlar boyle diye yazan fasistler, size binlerce kotu Turk sayarim, bu yine de butun Turk halkini kotu yapmaz benim gozumde. kacak pasaort ile yurtdisinda bulunan Cem Uzana %7,5 oy verdiniz,Turhan Comez`i once milletvekili sonra kacak yaptiniz, Gulay Altug`u unutmadik, Bedrettin Dalan hem belediye baskani hem de parti baskani am simdi sahte pasaportlu. O yuzden boyle haber buldukca kin , nefret kusmayi birakin,bu topraklar bizim anayurdumuz, siz 1000 yil once geldiniz.Size samimiyetimizi, kardesligimizi sunduk.Savs,kan,gozyas dsindan verdinizi???
  • Bak kurtcuklar havlamaya,hakaretler yagdirmaya baslamis bile, Sirri Sakik haberinde oldugu gibi.Firsat bu firsat. Ama Genc Partili Cem Uzan,ANAPli Bedrettin Dalan,ANApli Gulay Atug ve kocasi,AKPli Turhan Comez kacak degillermi? Kurtler her turlu pis isi yapiyorda, bunlar kim o zaman? Turk degillermi? Bir haber nezdinde, butun bir halka kufur ettiiyorsunuz.Ve sirada maillerimizi bil sansuluyrsunuz. Kurtleri hazmettiginiz gun kacak pasaortta kullanmalarna gerek kalmayacaktr....

Kıbrıs Rum Havayolları uçağı ile 23 Aralık’ta Baf’tan Sofya’ya gitmekte olan Sarıkaya’nın, Bulgaristan’daki kötü hava şartları nedeniyle uçağının Selanik’e inmesi üzerine pasaport kontrolünde Bulgar pasaportunun sahte olduğu belirlendi. Yunan güvenlik yetkilileri, yasadışı giriş ve sahte seyahat belgeleri kullanmak suçlarıyla Sarıkaya’yı tutuklayarak mahkemeye sevketti. Mahkeme, Sarıkaya’nın beraatine karar verdi. Sarıkaya, iltica talebine Yunan Kamu Düzeni Bakanlığı’ndan cevap verilinceye kadar Selanik Havaalanı’nda tutuluyor.

 

ESKİ DTP'Lİ SAHTE PASAPORTLA YAKALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAHTEKARLIK BU İNSANLARIN KANINDA VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende diyarbakırlıyım,ama diğer kürt arkadasın söyledıklerıne katılmıyorum.guneydoğunu sorunu işşizliktir ve cehalettır.ailemde cok sayıda kişi kabın memuru..torpille girmediler.kimseye "sen kürtsün sana iş veremeyız" demedıler.en ıyı devlet unılerinde okudular.ben 30 yasındayım ayrımcılık görmedım...ne zamanki son 3 yıldan bu yana dtp ortamı gerdi.ve kürtlere kötü gözle baklımaya başlandı..askerımıde, dilimide,vatanımda cok cok sevıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DTP sizi temsil etmiyor olabilir, tiksiniyorda olabilirsiniz.Tek bayrak ve tek dillede yasamak isteyebilirsiniz ama ben bu tercihinizden dolayi sizde tiksinmiyorum.Sizi ve diger Turkleri oldugu kabul ediyorum.Birakin haksizlarsa zate her zaman (sizin demokrasi dediginiz ve layik olduugunuz) %10 barajini asamayacaklardir. Ben Londra`da,Paris`te Amsterdam`da ve Dusseldorft yasadim. Benim koyumu PKK yakti,benim koyumu Devlet yakti diyip bir suru iltica eden TURK taniyorum. Arilmak istemedigimii soyuyoruz, tarihimize kulturumuze dilimize karismayin yter. MGKda ayri, Diyarbakirda ayri konusanlara baksin Turkler once.Ozelestiri ve empati ihtyacini ola tek sey.biliyrsunuz.urkleronce iclerineki AB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geldiğimizde Bizanslılar vardı , şimdi YOKLAR. Geldiğimizde Rumlar vardı, şimdi YOKLAR. Geldiğimizde Ermeniler vardı, şimdi YOKLAR. Persler vardı ama şimdi onlarda YOK. Mademki siz bizimle 1000 yıl önce gelmediğinizi düşünüyor ve hala bu topraklarda eşit haklar ile yaşıyorsunuz , sebebi SİZİ BİZDEN GÖRMEMİZDİR başka bir şey değil. KIYMETİNİ BİLİN derim, kıymet bilmeyenlerin hali ortada, saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bende KÜRTüm. Sizler bizi temsil etmiyorsunuz, etmenizide istemiyorum. Sizin yüzünüzden arkadaşlarımla aram açıldı, huzurum kaçtı. Hadi yapabiliyorsanız, toprak ağalığı yasasını çıkarında bizi MARABALIK tan kurtarın. O zaman size inanayım. Maraba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NE OLDU?YUNANISTAN BATTI;SİZİ BESLEMEDIĞİ BIRAKTI.2050 YILINDA TOPRAKLARIMIZ ERBIL,MUSUL,SULEYMANIYE,ERIVAN VE HATTA MEDINE VE MEKKE TÜRK BAYRAKLARIYLA DALGALANICAK.ÖNCE ALLAH SONRA ISE TURKİYE CUMHURİRETI MÜSLÜMANLIĞI KORUYACAKTIR..... ALLAH TÜRKİYE TOPRAKLARINI KORUSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BENDE KÜRDÜM..AMA BENI HIC ZAMAN BİZLERİ TEMSIL ETMEDINIZ VE ETMIYECEKSINIZ!SİZLERDEN TİKSİNİYORUZ.HİÇBİR ZAMAN SİZLERİN DÜŞÜNCELERİNİ VE IDEOLOJISI AZ BIR KÜRT DIŞINDA HİÇKİMSE BENIMSEMEDI.%90 KÜRT TEK VATAN,TEK MİLLET VE TEK DİL İSTIYORUZ.. SEREFSİZLER....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir haber nezdinde butun bir halk icin bunlar soyle bunlar boyle diye yazan fasistler, size binlerce kotu Turk sayarim, bu yine de butun Turk halkini kotu yapmaz benim gozumde. kacak pasaort ile yurtdisinda bulunan Cem Uzana %7,5 oy verdiniz,Turhan Comez`i once milletvekili sonra kacak yaptiniz, Gulay Altug`u unutmadik, Bedrettin Dalan hem belediye baskani hem de parti baskani am simdi sahte pasaportlu. O yuzden boyle haber buldukca kin , nefret kusmayi birakin,bu topraklar bizim anayurdumuz, siz 1000 yil once geldiniz.Size samimiyetimizi, kardesligimizi sunduk.Savs,kan,gozyas dsindan verdinizi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bak kurtcuklar havlamaya,hakaretler yagdirmaya baslamis bile, Sirri Sakik haberinde oldugu gibi.Firsat bu firsat. Ama Genc Partili Cem Uzan,ANAPli Bedrettin Dalan,ANApli Gulay Atug ve kocasi,AKPli Turhan Comez kacak degillermi? Kurtler her turlu pis isi yapiyorda, bunlar kim o zaman? Turk degillermi? Bir haber nezdinde, butun bir halka kufur ettiiyorsunuz.Ve sirada maillerimizi bil sansuluyrsunuz. Kurtleri hazmettiginiz gun kacak pasaortta kullanmalarna gerek kalmayacaktr....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000