21 Nisan 2015, Salı 08:05:17

ESENBOĞA'YA BTA BEREKETİ

Anadolu’nun dört bir yanından, unutulmaya yüz tutmuş özgün tarifleri ve değişik tatları derleyerek günümüze taşıyan Tadında Anadolu, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki yeni yerinde iki kat kapasite ile hizmet vermeye başladı.
  • Bta firmasi calisanlarini kendi bunyesin de egitp oyle hizmet veriyor.bta firmasinin tek bir kati kurali var.mvar.musteri memnuniyeti ve hijyen ben bta dan cok memnunum.smemnunum.siddetle tavsiye eder güvenebilirsiniz.
  • Cakes&Bakes'in açılması çok iyi oldu, insanın içini açan bir dükkan. Fiyatları dışarıdaki dükkanlara göre kıyasla pahalı gibi olsa da sonuçta burası havaalanı ve yemek kartımın ücreti benden değil şirketimden çıkıyor. Bir de eski çalıştığım işyerlerine kıyasla, orada sadece bir tek personel yemekhanesinde yemek yerken, şimdi havalimanında bir çok yerde yeme şansım var, yemekhanede yemeği beğenmezsem, eat&fly da yiyebiliyorum.
  • Gördüğüm en başarısız yemekler ESB BTA da, üstelik de aşırı pahalı.kimseye tavsiye etmiyorum
  • Esenbogada calisan birisi olarak soyluyorum eat&fly bta icin soyluyorum hem kalitesiz hemde cok pahali hemde porsyonlar kucuk buyuzden eat and fly cok musteri kaybetti zaten ayrica lahmacun pide bolumunde ciplak elle yapilan hamuru yiyemezsiniz bile ve firini sildikleri yer bezini gorseniz zaten iciniz kalkar ayrica aldigim paket tavuk corbasindanda kurt cikti elimde fotosu bile mevcut gerekli sikayetleri hep yaptim ama hic degisen bisey olmadi !!! Kimseye eat&fly bta yi tavsiye etmem !!! Bosuna sagliginizdan olmayin.

Anadolu’nun dört bir yanından, unutulmaya yüz tutmuş özgün tarifleri ve değişik tatları derleyerek günümüze taşıyan Tadında Anadolu, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki yeni yerinde iki kat kapasite ile hizmet vermeye başladı. Yeni açılan Cakes & Bakes ise, Esenboğa Havalimanı’nı ziyaret eden yolculara tadına doyulmaz lezzetlerini sunuyor.

BTA, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yolcuların vazgeçilmez tercihi olan Tadında Anadolu’da yeni yerine taşıyarak kapasitesini artırdı. BTA, ayrıca en sevilen markalarından Cakes & Bakes’i de Esenboğa Havalimanı’na getirdi.

BTA Esenboğa İşletme Müdürü Kerem Arman, “BTA olarak misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda dünyanın en iyi havalimanı restoranları arasına giren Tadında Anadolu’yu, gördüğü yoğun ilgiye daha iyi cevap verebilmek üzere yeni yerine taşıdık. Esenboğa Havalimanı’nda 2010’dan bu yana yer alan Tadında Anadolu’nun bu çalışmayla kapasitesini de artırdık. Ayrıca, yine bir BTA markası olan Cakes & Bakes konseptimizi de Ankara’ya getirdik. Türkiye’de ve yurtdışındaki yer aldığı noktalarda beğeniyle karşılanan Cakes & Bakes’i şimdi de Esenboğa’dan uçan misafirlerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Tadında Anadolu, iç hatlar 110 ve 111 numaralı kapılar arasında yer alan yeni yerinde, eskiye oranla iki kat daha fazla misafir ağırlayabiliyor. BTA’nın, Anadolu mutfağının kültür mirasını korumak ve dünya mutfakları arasındaki ününü perçinlemek amacıyla oluşturduğu Tadında Anadolu’yu Esenboğa Havalimanı’nda 335 metrekarelik 172 sandalyeli yeni yerinde ziyaret edenler, Anadolu mutfağının özlenen lezzetlerini keşfettikleri unutulmaz yolculuklara çıkıyorlar. Tadında Anadolu, Ankara Esenboğa Havalimanı’nın yanı sıra Yalova, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Yenikapı İDO Hızlı Feribot İskelesi, Bursa Güzelyalı İDO Hızlı Feribot İskelesi ve UNIQ İstanbul içinde yer alan Foods in the Woods’da misafirlerini bekliyor.

Cakes & Bakes ise iç hatlar 109 numaralı kapının hemen yanında hizmet veriyor. Kahvaltıdan başlayarak günün her saatine uygun unlu mamulleri, misafirleri için bir buluşma noktası olabilecek konforlu ve zevkli bir ortamda sunan Cakes & Bakes, tadına doyum olmaz lezzetlerini 95 kişilik oturma kapasitesine sahip yerinde yolcularla buluşturuyor. Müziği, dekorasyonu, lokasyonu ve nitelikli çalışanlarıyla kafe konseptine yeni bir soluk getiren Cakes & Bakes “unlu mamule dair her şey” mottosu ile yiyecek dışında, konsepte uygun pasta ve ekmekçilik ara ürünleri, küçük el ve mutfak aletleri, ayrıca pastacılık ve unlu mamul ile ilgili tarif ve kaynak kitapları da bünyesinde bulunduruyor. Cakes & Bakes Türkiye’de Ankara Esenboğa Havalimanı’nın yanı sıra İstanbul Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, UNIQ İstanbul içinde yer alan Foods in the Woods, Yenikapı ve Bostancı İDO iskeleleri, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda misafirlerini bekliyor. Cakes & Bakes, yurtdışında Tunus ve Makedonya’da hizmet veriyor.





ESENBOĞA'YA BTA BEREKETİ

Yorumlar

Metehan tig ~ 9 yıl önce
Bta firmasi calisanlarini kendi bunyesin de egitp oyle hizmet veriyor.bta firmasinin tek bir kati kurali var.mvar.musteri memnuniyeti ve hijyen ben bta dan cok memnunum.smemnunum.siddetle tavsiye eder güvenebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 9 yıl önce
Cakes&Bakes'in açılması çok iyi oldu, insanın içini açan bir dükkan. Fiyatları dışarıdaki dükkanlara göre kıyasla pahalı gibi olsa da sonuçta burası havaalanı ve yemek kartımın ücreti benden değil şirketimden çıkıyor. Bir de eski çalıştığım işyerlerine kıyasla, orada sadece bir tek personel yemekhanesinde yemek yerken, şimdi havalimanında bir çok yerde yeme şansım var, yemekhanede yemeği beğenmezsem, eat&fly da yiyebiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gördüğüm en başarısız yemekler ESB BTA da, üstelik de aşırı pahalı.kimseye tavsiye etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Esenbogada calisan birisi olarak soyluyorum eat&fly bta icin soyluyorum hem kalitesiz hemde cok pahali hemde porsyonlar kucuk buyuzden eat and fly cok musteri kaybetti zaten ayrica lahmacun pide bolumunde ciplak elle yapilan hamuru yiyemezsiniz bile ve firini sildikleri yer bezini gorseniz zaten iciniz kalkar ayrica aldigim paket tavuk corbasindanda kurt cikti elimde fotosu bile mevcut gerekli sikayetleri hep yaptim ama hic degisen bisey olmadi !!! Kimseye eat&fly bta yi tavsiye etmem !!! Bosuna sagliginizdan olmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000