23 Ocak 2017, Pazartesi 09:30:35

Esenboğa'dan direkt uçuş çağrısı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Sağlık turizmi, termal turizm ve kongre turizmini geliştirmek için direkt uçuş konusunun bir an önce hallolması lazım” dedi.
  • Esenboğa'da iş başı yapalı yaklaşık 12 sene oldu.. Direk uçuş çağrısı vs. uzun süredir var ve sanırım bi' 12 sene daha duyacağız. Zamanında birtakım adımlar atılmıştı, teşvik için bütçe de ayrılmıştı. Ne oldu acaba bu 'adımlar'a ? Bunu da bir sorgulamak lazım bence. Saygılar..
  • Ankara'daki belediye herşeyden elini çeksin artık. Belediye ekmek üretir, havaş işletir, kömür satar, otobüs işletir zarar edince kimseye hesap vermez falan filan.
  • ego wardi kaldirdilar hizmet lazim birilerini zengin etmek degil
  • THY, İstanbul saplantısı yüzünden ESB dış hatları tamamen yabancı şirketlere terk etti. Ukrayna'dan Suudi Arabistan'a kadar ne ararsan var. Bir tek THY yok. Bu inat niye?
  • Ankara'da insanların ucmamasinin sebepleri 1-ulaşım metro veya ego yok! 2- hava alanı ulaşım ücreti. Hava alanından ya taksi yada özel otobüsler ile gidebilirsinz ücreti 10 tl 10 10 10! ve dönüşte yol üstünden almıyorlar. Ben bu sistem yüzünden uçak kaçırıyordum. Ankara istanbul 60 tl Ankara hava alanı ulaşım 10 tl. Önce birini bitirin sonra diğerine başlarsınız!
  • Sayın Başkanlar. Pegasus Esenboğa' ya direk diş hat ve daha çok iç hat ucusları için SHGMye basvuruları var. Evet gidin siz devlet otoritesıne soyleyın izinleri versinler. Tekrar rica ediyorum gidip soyleyin izin versinler (Bu yazıları okudugunuzuda biliyorum). İstanbul-Ankara uçakla 60TL ye gelıyorum. Esenboga havalimanın dan merkeze 70tl taksi ucreti oduyorum. Bu nasıl iştir ben 140-150TL ye Avrupa'ya-Ortadogu'ya ucuyorum. Toplu tasıma sistemi cok zayıf. Meto şart bunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Bu kafa ile Metro 2023de bile hayal kalacak. Ankara halkıda biraz daha hızmet istemeli. Hersey AVM olmuş.
  • Pek haber çıkmadı ama Google Earth'de Ankaraya üçüncü pist yapım faaliyeti var gibi görünüyor.
  • SHGM'ye söyleyin siz onu.Pegasus base yapacak ama izin verilmiyor.
  • Siz önce havalimanına kadar metro yapın da sonra uçuş isteyin. Yht garı yapıldı avm olarak çalışıyor. Keçiören metrosu yapıldı ne aştiye ne gara ne Kızılaya gidiyor o yüzden kimse kullanmıyor.
  • Nereye direkt ucus. Hicbir bilgi yok

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Sağlık turizmi, termal turizm ve kongre turizmini geliştirmek için direkt uçuş konusunun bir an önce hallolması lazım” dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve belediye meclis üyelerinin hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Baran, Ankara ve ATO için güzel şeyler yapmak istediklerini belirterek şunları söyledi: “Ankara tüccarına borcumuz var. Yönetimimiz, komitelerimiz ve meclis üyelerimizle tüccarın önünü açma gayretindeyiz. Tüccarın sıkıntılarının farkındayız. 1 milyar TL’lik Nefes Kredisi ile 20 bin üyemize yardımcı olma niyetindeyiz. Ankara önemli bir sağlık merkezi. Sağlık turizmi, termal turizm ve kongre turizmini geliştirmek için direkt uçuş konusunun bir an önce hallolması lazım.” Keçiören’in nitelikli göç verdiğini söyleyenBelediye Başkanı Mustafa Ak ise şöyle konuştu: “İlçe olarak nitelikli konut ve nitelikli okul sıkıntısı yaşıyoruz. Yapılan yeni imar düzenlemeleriyle nitelikli konut sıkıntısının giderileceğini düşünüyoruz. Sizlerden nitelikli okul projelerimizde ve sosyal projelerimizde destek bekliyoruz.” Akyurt’ta yapılması planlanan fuar alanının bir an önce bitirilmesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Ak, “Bir şehir turizm şehriyse, sanayi şehriyse ona göre yatırım yapılmalı. Tüm sektörlerin merkezi İstanbul olmuş durumda, tüm yatırımlar orada” dedi.

Esenboğa'dan direkt uçuş çağrısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

ESB ~ 7 yıl önce
Esenboğa'da iş başı yapalı yaklaşık 12 sene oldu.. Direk uçuş çağrısı vs. uzun süredir var ve sanırım bi' 12 sene daha duyacağız. Zamanında birtakım adımlar atılmıştı, teşvik için bütçe de ayrılmıştı. Ne oldu acaba bu 'adımlar'a ? Bunu da bir sorgulamak lazım bence. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belediye ~ 7 yıl önce
Ankara'daki belediye herşeyden elini çeksin artık. Belediye ekmek üretir, havaş işletir, kömür satar, otobüs işletir zarar edince kimseye hesap vermez falan filan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rant ~ 7 yıl önce
ego wardi kaldirdilar hizmet lazim birilerini zengin etmek degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaralı ~ 7 yıl önce
THY, İstanbul saplantısı yüzünden ESB dış hatları tamamen yabancı şirketlere terk etti. Ukrayna'dan Suudi Arabistan'a kadar ne ararsan var. Bir tek THY yok. Bu inat niye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
by Ankaralı pilot ~ 7 yıl önce
Ankara'da insanların ucmamasinin sebepleri 1-ulaşım metro veya ego yok! 2- hava alanı ulaşım ücreti. Hava alanından ya taksi yada özel otobüsler ile gidebilirsinz ücreti 10 tl 10 10 10! ve dönüşte yol üstünden almıyorlar. Ben bu sistem yüzünden uçak kaçırıyordum. Ankara istanbul 60 tl Ankara hava alanı ulaşım 10 tl. Önce birini bitirin sonra diğerine başlarsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Açıkçası Ankara gibi bir şehirde ulaşım ücreti 10 tl ise ben yine de uygun buluyorum. Tabi acilen metronun yapılması lazım. Hatta daha güzel olabilecek bir uygulama daha var. Yurtdışında bazı ülkelerdeki gibi bazı hızlı tren hatları ESB den de geçirilirse çok daha iyi olabilir.
Pegasus ~ 7 yıl önce
Sayın Başkanlar. Pegasus Esenboğa' ya direk diş hat ve daha çok iç hat ucusları için SHGMye basvuruları var. Evet gidin siz devlet otoritesıne soyleyın izinleri versinler. Tekrar rica ediyorum gidip soyleyin izin versinler (Bu yazıları okudugunuzuda biliyorum). İstanbul-Ankara uçakla 60TL ye gelıyorum. Esenboga havalimanın dan merkeze 70tl taksi ucreti oduyorum. Bu nasıl iştir ben 140-150TL ye Avrupa'ya-Ortadogu'ya ucuyorum. Toplu tasıma sistemi cok zayıf. Meto şart bunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Bu kafa ile Metro 2023de bile hayal kalacak. Ankara halkıda biraz daha hızmet istemeli. Hersey AVM olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğa 3. pist? ~ 7 yıl önce
Pek haber çıkmadı ama Google Earth'de Ankaraya üçüncü pist yapım faaliyeti var gibi görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merhaba ~ 7 yıl önce
Bence öncelik havalimanına ucuz ve hızlı ulaşım için metro Ⓜ olmalı, yolcu sayısı artınca 3.pist düşünülebilir
Havacılık ciddiyettir ~ 7 yıl önce
Türk hükümeti uyumasın. Koskoca Türkiye uluslararası uçak kazalarını inceleyemiyorsa genel olarak kurumları yeniden yapılandırma ihtiyacı var demektir. Dünya havacılığında söz sahibi olmak hatta uçak üretmek isteyen ülkemiz bu rezilliği görsün. Karakutu yanmış diyen rusların o işte parmağı var belli ki.
tabii ki ~ 7 yıl önce
Metro yapımı tabii ki daha önemli, en önemli konu. Ama metro için en ufak faaliyet yok iken 3. pist yapımı başlamış görünüyor.
TT ~ 7 yıl önce
SHGM'ye söyleyin siz onu.Pegasus base yapacak ama izin verilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğa ~ 7 yıl önce
Hızlı ve ucuz bir ulaşım olmadan halk Ankara'da havayolunu tercih edemez. İç Anadolu nun çevre illerinide potaya almak için Aşti ile bağlantılı metro olsa süper olur. Şuan arabanla gitmek eziyet, taksi uçak biletinden pahalı..
Metro ~ 7 yıl önce
Siz önce havalimanına kadar metro yapın da sonra uçuş isteyin. Yht garı yapıldı avm olarak çalışıyor. Keçiören metrosu yapıldı ne aştiye ne gara ne Kızılaya gidiyor o yüzden kimse kullanmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stewad ~ 7 yıl önce
Tebrikler metro çok haklısın
2100 yılında ~ 7 yıl önce
Şu parsel parsel satma işleri bi bitsin 2100 yılında metro da gelecek
Fk ~ 7 yıl önce
Nereye direkt ucus. Hicbir bilgi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000