01 Kasım 2017, Çarşamba 12:21:01

Esenboğa'da soygun girişimi

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bir sağlık kuruluşunda görev yapan bir çalışan, izinli gününde geldiği havalimanında döviz bürosu soymaya kalkıştı.
  • Yorumları okuyorum ve hepimiz işin iç yönünü bilmeden sallayıp suçlamaya bayılıyoruz,biz yapılan bu ahmaklığı asla tasvip etmiyor vede kendisine kızıyoruz belki bizimde ilgi ve alaka eksikliğimiz var ama kendisininde yaşantı bozukluğu vede çocukça düşüncesizlikleri neticesi bu vahim olay var , gırtlağına kadar borca batmış çırpındıkca çırpınıyor kurtuluşu böyle saçma sapan bir girişimde buluyor Kimse kimsenin psikolojisini bilemez bu insan haberlerde hergün rastlanan bir hırsız soyguncu değil çaresizlik içerisinde saçma bir yola başvuran bir insan salıverilmesinin sebebi sabıkası olmayışı vede aciz durumda olması bu çocuk iki kelime kullanmış ya intihar edecektim yada buna başvuracaktım bilip bilmeden sallayıp durmasın kimse tekrar tekrar ifade ediyorum yapılanı asla ve asla tasvip etmiyor vede üzüntü içerisinde yaşıyoruz
  • Hiç kimsede demiyoki milleti üç kuruşa çalıştırıp bu duruma düşürüyolar diyen yok
  • İnsanların koyduğu ve adına medeni denilen hukuk bu arkadaşlar.. Avrupada da cok farklı degil, cezayı indirmek icin veya tutuklanmamak icin (parayla kefalet ödeme vs gibi) birçok bahane var. Eğer o hırsız eli bileklerinden kesilmiş birini görmüş yada duymuş olsaydi 210 defa sabıka sahibi olur muydu? Polisimiz bunlarla harcadığı vakti gerçek isine harcasa birçok teror olayını yasamazdık herhalde??
  • darbeden sonra yok banka hesabi ,yok okul vs abuk sabuk herkesi iceri atinca icerde yer kalmadi.. ondan eger cinayet vs yoksa iceri almiyorlar..(birisi fetocu soyguncu deseydi, yok degilim diye ispat edinceye kadar 5 sene garantili icerdeydi :)
  • ülkenin geldiği hale bakın..içler acısı...gerçekten fena büyüyoruz
  • Serbest bırakın aferin size. Yarında başkasını soysun öbür günde sizin eve gelir belki. .aniden karşına çıkarsa birbirinizi vurusursunuz o zaman birileri ölür işte o zaman suç olur biri mezara girene kadar beklemek zorundamisiniz
  • Gecenlerde tvde Istanbul'da yakalanan bir hirsizin tam 210 sabikasi oldugu haberi vardi simdi de bu. Tutuksuz yargilama ve sikayetci misin sacmaliklari bitmedikce,adam gibi kanunlar konulup,uygulanmadikca memlekette ne suc biter ne rusvet iddialari ne de kaos. Vatandas gozunde devletin agirligi,otoritesi bitti ama hala ders alan yok.
  • Serbest mi bırakıldı?

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda görev yapan bir çalışan, izinli gününde geldiği havalimanında döviz bürosu soymaya kalkıştı.

Esenboğa Havalimanı’nda çalışan personel, izinli gününde havalimanındaki döviz bürosunda soygun girişiminde bulundu.

İddiaya göre, yaklaşık 10 yıldan bu yana Esenboğa Havalimanı’nda çeşitli şirketlerde çalışan kişi dün sabah saat 06.00 sıralarında havalimanına geldi. İzinli olmasına rağmen havalimanına gelen personel döviz bürosuna girerek soygun yapmak istedi. Ancak o sırada döviz bürosunda bulunan bir çalışan, acemi soyguncuyu kıskıvrak yakalayarak polise teslim etti.

Savcılığa çıkarılan havalimanı personeli tutuksuz yargılanmak üzere bu sabah serbest bırakıldı.

©AirportHaber

Esenboğa'da soygun girişimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Anonim ~ 6 yıl önce
Yorumları okuyorum ve hepimiz işin iç yönünü bilmeden sallayıp suçlamaya bayılıyoruz,biz yapılan bu ahmaklığı asla tasvip etmiyor vede kendisine kızıyoruz belki bizimde ilgi ve alaka eksikliğimiz var ama kendisininde yaşantı bozukluğu vede çocukça düşüncesizlikleri neticesi bu vahim olay var , gırtlağına kadar borca batmış çırpındıkca çırpınıyor kurtuluşu böyle saçma sapan bir girişimde buluyor Kimse kimsenin psikolojisini bilemez bu insan haberlerde hergün rastlanan bir hırsız soyguncu değil çaresizlik içerisinde saçma bir yola başvuran bir insan salıverilmesinin sebebi sabıkası olmayışı vede aciz durumda olması bu çocuk iki kelime kullanmış ya intihar edecektim yada buna başvuracaktım bilip bilmeden sallayıp durmasın kimse tekrar tekrar ifade ediyorum yapılanı asla ve asla tasvip etmiyor vede üzüntü içerisinde yaşıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç kimse ~ 6 yıl önce
Hiç kimsede demiyoki milleti üç kuruşa çalıştırıp bu duruma düşürüyolar diyen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek suçlu milleti çalıştıran mı? ~ 6 yıl önce
Sistem insanları daha da fakirleştiriyor doğru ancak hırsızlık yapmalarına da mazeret olamaz o zaman her 3 kuruşa çalışan hırsızlık yapsın olacak iş mi? Ayrıca 3 kuruşa çalışanların çoğu da kendilerini 3 kuruşa çalıştıran,sömüren zihniyete durmadan oy veriyor bu da gerçek.
Biz bunu hakediyoruz ~ 6 yıl önce
İnsanların koyduğu ve adına medeni denilen hukuk bu arkadaşlar.. Avrupada da cok farklı degil, cezayı indirmek icin veya tutuklanmamak icin (parayla kefalet ödeme vs gibi) birçok bahane var. Eğer o hırsız eli bileklerinden kesilmiş birini görmüş yada duymuş olsaydi 210 defa sabıka sahibi olur muydu? Polisimiz bunlarla harcadığı vakti gerçek isine harcasa birçok teror olayını yasamazdık herhalde??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 6 yıl önce
Kardeşim bu el kesme nerden çıkmış bi anlatırmısınız ? Kuran da elini kesin derken acaba o işlerden elini ayağını kesin mi demek istemiş yoksa elini kılıçla kesin mi demiş ? Aydınlatırsan sevinirim.
feto ~ 6 yıl önce
darbeden sonra yok banka hesabi ,yok okul vs abuk sabuk herkesi iceri atinca icerde yer kalmadi.. ondan eger cinayet vs yoksa iceri almiyorlar..(birisi fetocu soyguncu deseydi, yok degilim diye ispat edinceye kadar 5 sene garantili icerdeydi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dreams country ~ 6 yıl önce
ülkenin geldiği hale bakın..içler acısı...gerçekten fena büyüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayaz ~ 6 yıl önce
Serbest bırakın aferin size. Yarında başkasını soysun öbür günde sizin eve gelir belki. .aniden karşına çıkarsa birbirinizi vurusursunuz o zaman birileri ölür işte o zaman suç olur biri mezara girene kadar beklemek zorundamisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 6 yıl önce
Gecenlerde tvde Istanbul'da yakalanan bir hirsizin tam 210 sabikasi oldugu haberi vardi simdi de bu. Tutuksuz yargilama ve sikayetci misin sacmaliklari bitmedikce,adam gibi kanunlar konulup,uygulanmadikca memlekette ne suc biter ne rusvet iddialari ne de kaos. Vatandas gozunde devletin agirligi,otoritesi bitti ama hala ders alan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 6 yıl önce
Serbest mi bırakıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000