14 Mart 2017, Salı 13:03:51

Esenboğa'da 'fetö' gözaltısı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, örgüt mensuplarının yurt dışına kaçışlarında yardımcı olduğu öne sürülen, Esenboğa Havalimanı'nda görevli bir memur, gözaltına alındı.
  • Mesala kabin memuru adi fbso 1 senelik bayan konyadako buyuk feto torpiliyle girdi,-thy annesi 1 yil once agziyla soylemisti 15 temmuzdan onceydi acaba simdi ne hissediyordur merak ediyordur boyle hainlere acimamak gerek ama hala calisiyor ustelik yeniden sinava alinsa ingilizceyi bile gecemez
  • bıktık artık kandırılanlardan
  • Tabi Avrupa ülkeleri ile bugünlerde ilişkilerimizde sıkıntı var. Özellikle de halk oyalamsı kampnya sürecinde bu belirgin hale geldi. Avrupa'nın belli başlı ülkelerinde seçimler var. Onlarında bu sürece olumsuz katkısı oluyor. Avrupa'da son yıllarda İslam korkusu, ırkçı söylemler ve milliyetçilik akımlar zemin kazanıyor. Bu da merkez siyaseti tehdit ediyor. Burada Türkiye bulunmaz bir malzeme. Bizim 5 milyonun üzerinde soydaşımız var. Bizim duruşumuz çok net. Diyoruz siz gelecek vizyonunuzu gözden geçirin. İngilitere'nin aytılma kararı AB'nın artık bir bürokrasi devleti olduğunu büyümenin geçerkleşmediğini refah endişesinin arttığını bundan dolayı içe kapanma var. Avrupa'nın vicdanı olan bir kitle var. Bunalrın sesi çıkmıyor. Marjinal siyasetin içinde olan partiler var. Onlar bizi hedef alıyor. İlişkileri germenin bize faydası olmaz Avrupa'ya zararı olur. KARŞILIĞI VERİLECEKTİR Dışişleri Bakanımızın uçağını indirilmemesi yapılan en büyük ayıptır. Aile Bakanımıza yapılan iş kontrolden çıkarmıştır. Fiili durumun karşılığı verilecektir. Bu konuda özür ve bu işe sebep olanlara hesap sorulması, vatandaşlarımıza yapılan şiddet mağdurlarına haklarının iade edilmesi. Büyükelçilerin gelmesini istemiyoruz dedik. Uçuş iznini iptali en büyük yanlıştır. Bundan sonrası izlenecek, zamanı gelince yapılacaktır. Tamamen ilişkileri kesmek değildir. Biz açıklama yapmadan görüşmeyi talep ettik. Görüştük. Görüşme tamamen işi yanlış olduğu ve düzeltilmesi gerektiği ile ilgiliydi. Biz bu noktaya glemsini istemiyoruz. İşin sonunda da bir oturalım yemek yiyelim dediler. Biz de herhangi bir karşılık vermedik. Konuşma tonumuzdan öyle bir teklifte bulundular. Oradan yaşanan olayın sıkıntısı ile sesimizi yükselttik. Büyükelçimiz burada gitmeyecek.
  • Ohal daha 10 sene bitmez. Vah ülkem vaah. Lan bir sene geçmiş yeni uyanmışlar. Adam kaçak falan değil orada çalışıyor işte. Demek şimdi işlerine geldi. Son zamanlarda boş konuştuysa göze batmış olabilir. Yoksa kimin ne olduğu belli.
  • DHM de FETÖ cüler cirit atıyor hala baksana adam açığa alınıyor ve göreve tekrar geri dönüyor!!! Kim geri getirmiş soruşturulmalı mutlaka. DHMI deki FETÖ cüler iyice araştırılmalı ki yarın suçsuz yere kimsenin canını yakmasınlar. Bunlardan herşey beklenir.
  • dhmi,shgm,thy gibi devlet kurumlarında kim ne zaman,nasıl,hangi referanslarla,torpille girmiş,makam sahibi olmuş hepsi belliyken ve bu bilgilere ulaşmak kolayken hala fetoculardan bu kurumların temizlenememesi çok düşündürücü...
  • Hükümetin içini iyi arayın. Saklamaya çalışmayın. Ne yani, ülkedeki tek temiz kurum AKEPE ve akepenin kurduğu hükümet mi ?????????
  • Bu eleman açığa alındığı halde tekrar mesnetsiz şekilde göreve iade edenler hakkında soruşturma açılmalıdır. gerçek paralelcilere ancak bu şekilde ulaşılır.
  • Pes yani, o Zaman tüm Esenboğa FETÖ mü yönetmiş.. Yuh yani, o Zaman diğerleri herhalde ayakkabı kutusu doldurmak ile meşguldü,yada kedicikler ile... Artık kabak tadı verdi, baydınız .. Bırakın bunları

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, örgüt mensuplarının yurt dışına kaçışlarında yardımcı olduğu öne sürülen, Esenboğa Havalimanı'nda görevli bir memur, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ahmet Ö.'nün Türk hava sahasındaki uçuşların tüm aşamalarına dair bilgilere ulaşma yetkisi olduğu belirlendi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünde, Havacılık Bilgi Yönetimi Memuru olarak çalışan Ahmet Ö, FETÖ soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Esenboğa Havalimanı'nda görev yapan ve Türk hava sahasındaki uçuşların tüm aşamalarına dair bilgilere ulaşma yetkisi olduğu belirtilen Ahmet Ö'nün, örgüt mensuplarının yurt dışına kaçışlarına yardımcı olduğu öne sürüldü.

FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "ByLock"u aktif kullandığı iddia edilen zanlının, bugüne kadar kaç örgüt mensubunun kaçışına yardım ettiği ve hangi yöntemleri kullandığının araştırıldığı kaydedildi.

Esenboğa'da 'fetö' gözaltısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Onemsiz ~ 7 yıl önce
Mesala kabin memuru adi fbso 1 senelik bayan konyadako buyuk feto torpiliyle girdi,-thy annesi 1 yil once agziyla soylemisti 15 temmuzdan onceydi acaba simdi ne hissediyordur merak ediyordur boyle hainlere acimamak gerek ama hala calisiyor ustelik yeniden sinava alinsa ingilizceyi bile gecemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIR ~ 7 yıl önce
bıktık artık kandırılanlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4e ~ 7 yıl önce
Tabi Avrupa ülkeleri ile bugünlerde ilişkilerimizde sıkıntı var. Özellikle de halk oyalamsı kampnya sürecinde bu belirgin hale geldi. Avrupa'nın belli başlı ülkelerinde seçimler var. Onlarında bu sürece olumsuz katkısı oluyor. Avrupa'da son yıllarda İslam korkusu, ırkçı söylemler ve milliyetçilik akımlar zemin kazanıyor. Bu da merkez siyaseti tehdit ediyor. Burada Türkiye bulunmaz bir malzeme. Bizim 5 milyonun üzerinde soydaşımız var. Bizim duruşumuz çok net. Diyoruz siz gelecek vizyonunuzu gözden geçirin. İngilitere'nin aytılma kararı AB'nın artık bir bürokrasi devleti olduğunu büyümenin geçerkleşmediğini refah endişesinin arttığını bundan dolayı içe kapanma var. Avrupa'nın vicdanı olan bir kitle var. Bunalrın sesi çıkmıyor. Marjinal siyasetin içinde olan partiler var. Onlar bizi hedef alıyor. İlişkileri germenin bize faydası olmaz Avrupa'ya zararı olur. KARŞILIĞI VERİLECEKTİR Dışişleri Bakanımızın uçağını indirilmemesi yapılan en büyük ayıptır. Aile Bakanımıza yapılan iş kontrolden çıkarmıştır. Fiili durumun karşılığı verilecektir. Bu konuda özür ve bu işe sebep olanlara hesap sorulması, vatandaşlarımıza yapılan şiddet mağdurlarına haklarının iade edilmesi. Büyükelçilerin gelmesini istemiyoruz dedik. Uçuş iznini iptali en büyük yanlıştır. Bundan sonrası izlenecek, zamanı gelince yapılacaktır. Tamamen ilişkileri kesmek değildir. Biz açıklama yapmadan görüşmeyi talep ettik. Görüştük. Görüşme tamamen işi yanlış olduğu ve düzeltilmesi gerektiği ile ilgiliydi. Biz bu noktaya glemsini istemiyoruz. İşin sonunda da bir oturalım yemek yiyelim dediler. Biz de herhangi bir karşılık vermedik. Konuşma tonumuzdan öyle bir teklifte bulundular. Oradan yaşanan olayın sıkıntısı ile sesimizi yükselttik. Büyükelçimiz burada gitmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 sene daha ~ 7 yıl önce
Ohal daha 10 sene bitmez. Vah ülkem vaah. Lan bir sene geçmiş yeni uyanmışlar. Adam kaçak falan değil orada çalışıyor işte. Demek şimdi işlerine geldi. Son zamanlarda boş konuştuysa göze batmış olabilir. Yoksa kimin ne olduğu belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEL ~ 7 yıl önce
DHM de FETÖ cüler cirit atıyor hala baksana adam açığa alınıyor ve göreve tekrar geri dönüyor!!! Kim geri getirmiş soruşturulmalı mutlaka. DHMI deki FETÖ cüler iyice araştırılmalı ki yarın suçsuz yere kimsenin canını yakmasınlar. Bunlardan herşey beklenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
dhmi,shgm,thy gibi devlet kurumlarında kim ne zaman,nasıl,hangi referanslarla,torpille girmiş,makam sahibi olmuş hepsi belliyken ve bu bilgilere ulaşmak kolayken hala fetoculardan bu kurumların temizlenememesi çok düşündürücü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zerre ~ 7 yıl önce
haklılık payı yok değil
Fetö ~ 7 yıl önce
Hükümetin içini iyi arayın. Saklamaya çalışmayın. Ne yani, ülkedeki tek temiz kurum AKEPE ve akepenin kurduğu hükümet mi ?????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 7 yıl önce
Bu eleman açığa alındığı halde tekrar mesnetsiz şekilde göreve iade edenler hakkında soruşturma açılmalıdır. gerçek paralelcilere ancak bu şekilde ulaşılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Pes yani, o Zaman tüm Esenboğa FETÖ mü yönetmiş.. Yuh yani, o Zaman diğerleri herhalde ayakkabı kutusu doldurmak ile meşguldü,yada kedicikler ile... Artık kabak tadı verdi, baydınız .. Bırakın bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
69 ~ 7 yıl önce
işte bir parelelci yorumu hemen koruma içgüdüsü devreye giriyor. adamın çalıştığı yer htkm bu bile yeteri.
uyu ~ 7 yıl önce
seçime kadar bunlarla uyutacaz sizi:)
A9 ~ 7 yıl önce
Abi Bahreyn'de işler nasıl?
Pardon? ~ 7 yıl önce
Haberi iyi oku. Aptal mısın kardeşim ne esenboğa fetösü.adam tüm ucuslara ulasiyomus.tğm turkiyedeki ucuslar diyo.ayakkkabi kutusu ne alaka provakatormusun
A8 ~ 7 yıl önce
Sayın A9 evet sizin gibi düşünenler artık kabak tadı verdiniz az mı yediniz bu ülkenin kaymağını illegal yollarla temizliğe devam bitene kadar, ayrıca kabak tatlı olarak güzeldir ))
Paralelci ağzı ~ 7 yıl önce
Bu yorumun sahibi de araştırılmalı. Sosyal medyada çok gördüğümüz Atatürkçü (büyük öndere saygım sonsuz) kılığına girmiş fetöcü ağzı.
K9 ~ 7 yıl önce
Hayırdır neden bu kadar hararetlisin yaran varda gocunuyormusun. Yoksa sende mi fetöcüsün a9.
K9 ~ 7 yıl önce
Sende yandaşsın , ne olsu niye gocundun, ayakkabı kutun boş mu kaldı
pardon ~ 7 yıl önce
Tüm uçuşlara ulaşıyor diye FETÖ cü ise , tüm bilgilere sahip MİT de FETÖ cü , Ordu da FETÖ cü. Herkes FETÖ cü.. Jöleli sizi daha çooook öpecek
69 ~ 7 yıl önce
Rüya görmeye devam et , seni jöleli öperek uyandıracak.. Yürrü.. Hollanda'ya söz geçiremiyor, gelmiş burada Kasımpaşa ağızı ile yorum yapıyor .. Cahil cühela işte.. Tam yandaş ..
A9-K9 ~ 7 yıl önce
A9 un ne olduğuna pek emin olmasamda senin hangi grubun yalakası çok açık K9.. Anladın sen onu...
69 a ~ 7 yıl önce
Türkçe özürlü, ancak yandaş olabilir, git kedicikler ile Türkçe öğren .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000