07 Ekim 2012, Pazar 09:24:55

ESAD'IN HELİKOPTERİNİ VURDULAR

Suriye’nin başkenti Şam’ın 12 kilometre yakınındaki El-Gota El-Şarkiye Bölgesi’nde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)’nun askerleri, uçak savar ile Esad ordusuna ait askeri bir helikopteri düşürdü.
  • Allahın verdiği canı bir tek ulu mevlam alır.. sen bu canı al bir de allah-u ekber diye bağırır...allah seni cehenneminde yaksın ki ondan af dilemek için kabirin de her saniye böyle bağırasın...ne suriyeyi tutarım ne diğer tarafı ama cinayet işleyip buna ulu mevlanın adını bunu karıştırmayın.
  • Allahu ekber deyip kardeş kanı döküyorlar. Bu ne biçim insanlık, yazıklar olsun size...
  • emperyalist guclerin amaci zaten iste budur arkadaslar. birtane musluman Allah diyerek adam oldurecek. digeri Allah diyerek kilincla kafa kesecek ve islami tum dunya boyle taniyacak.
  • Biz de birbirimizi öldürmedik mi 30 yıl kadar önce? Kardeş olsa ne yazar nifak girdi mi araya kimse kimseyi tanımaz arkadaş...
  • Allah diyorsun, insanlarin oldurulusleriyle imana geliyorsun. Icindeki pilotun kim oldugunu bilmezsin, dustugu zaman oldurdugu sivil insanlari bilmezsin. Yaziklar olsun, sonunuz aci olacak.
  • şerefsizler ,,, Allah kelimesini ağzına almayın , bizim dinimizde insan canı almak yok... it soyları
  • Allah-ü ekber diye bagirarak insan öldürmek..?
  • Tüm arap baharı hikayesinde tüm arap ülkelerinde tüm olaylarda hep aynı şey tekbir. Kim nasıl kullanır tekbiri allah aşkına yahu nedir bu. At mermiyi allahu ekber kes boğazı allahu ekber kopar bacağı allahu ekber tecavüz et allahu ekber.Bunlar nasıl şeyler. Hemde karşılıklı taraflar birlerine , bazende kendi kendilerine at mermiyi yap ,et ve tekbir allahu ekber. Sanırım sorgulama zamanı geldi biz neyin arkasından nereye gidiyoruz. Allah sonunu hayreyleye
  • kardes kardesi nasil oldurur filmlerini seyrediyoruz. Her iki tarafta birbirinden daha suclu. Insanlik kalmamis onlarda.

Helikopterin düşme anı saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde uçak savar mermilerinin helikopterin kuyruk kısmına isabet ettiği ve kuyruğun koptuğu görülüyor. Ardından helikopter düşüyor.

SURİYE ASKERİNİN İNFAZI KAMERADA

İç karışıklığın sürdüğü Suriye’de, muhalif askerlerin yakaladığı ve Suriye ordusuna bağlı asker olduğu iddia edilen bir kişinin öldürülmesi cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Akçakale’nin karşısında bulunan Telebyad’da yakın zamanda çekildiği iddia edilen görüntülerde; bazı muhalifler Esad’a bağlı asker olduğunu iddia ettikleri elleri bağlı, sivil kıyafetli bir kişiyi, otomobilin bagajından çıkardıktan sonra, yerleşim alanlarının yanındaki boş bir arazide tabanca ve kalaşnikof tüfekten açtıkları ateş ile öldürüyor. Yerleşim alanlarındakilerin de görüldüğü infaz sırasında, bazı muhaliflerin öldüğünü anladıkları, asker olduğu iddia edilen kişiye kurşun yağdırmaya devam ettikleri görülüyor.

ESAD'IN HELİKOPTERİNİ VURDULAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

rezillik.. ~ 12 yıl önce
Allahın verdiği canı bir tek ulu mevlam alır.. sen bu canı al bir de allah-u ekber diye bağırır...allah seni cehenneminde yaksın ki ondan af dilemek için kabirin de her saniye böyle bağırasın...ne suriyeyi tutarım ne diğer tarafı ama cinayet işleyip buna ulu mevlanın adını bunu karıştırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Allahu ekber deyip kardeş kanı döküyorlar. Bu ne biçim insanlık, yazıklar olsun size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emperyalist ~ 12 yıl önce
emperyalist guclerin amaci zaten iste budur arkadaslar. birtane musluman Allah diyerek adam oldurecek. digeri Allah diyerek kilincla kafa kesecek ve islami tum dunya boyle taniyacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeş...? ~ 12 yıl önce
Biz de birbirimizi öldürmedik mi 30 yıl kadar önce? Kardeş olsa ne yazar nifak girdi mi araya kimse kimseyi tanımaz arkadaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insanlik ~ 12 yıl önce
Allah diyorsun, insanlarin oldurulusleriyle imana geliyorsun. Icindeki pilotun kim oldugunu bilmezsin, dustugu zaman oldurdugu sivil insanlari bilmezsin. Yaziklar olsun, sonunuz aci olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
şerefsizler ,,, Allah kelimesini ağzına almayın , bizim dinimizde insan canı almak yok... it soyları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 12 yıl önce
Allah-ü ekber diye bagirarak insan öldürmek..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekbir nereye ~ 12 yıl önce
Tüm arap baharı hikayesinde tüm arap ülkelerinde tüm olaylarda hep aynı şey tekbir. Kim nasıl kullanır tekbiri allah aşkına yahu nedir bu. At mermiyi allahu ekber kes boğazı allahu ekber kopar bacağı allahu ekber tecavüz et allahu ekber.Bunlar nasıl şeyler. Hemde karşılıklı taraflar birlerine , bazende kendi kendilerine at mermiyi yap ,et ve tekbir allahu ekber. Sanırım sorgulama zamanı geldi biz neyin arkasından nereye gidiyoruz. Allah sonunu hayreyleye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
kardes kardesi nasil oldurur filmlerini seyrediyoruz. Her iki tarafta birbirinden daha suclu. Insanlik kalmamis onlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000