15 Ekim 2012, Pazartesi 14:57:10

ERZURUM'DA KONTROLLER SONA ERDİ

Air Armenia kargo şirketine ait Antonov 12 tipi kargo uçağıNIN Erzurum'a inmesinin ardından kalkışı izin verildiği öğrenildi...
  • bu tür hareketleri seneler önce yapacaktık...ama olsun...helal olsun...o ülkelerin hepsi bize düşman...iyi olmuş...arkanda nato ve amerika var...istediğine hareket çekebilirsin...kıbrısa çektinde ne oldu? biraz ambargo yağ kuyruğu bitti gitti işte...şimdi ambargoda koyamazlar...ülke köpek gibi üretiyor çünkü...hem obama ve clinton seviyor bu ülkeyi...eşide öyle...bush olsa böyle olmazdı...bu fırsatı değerlendirmemiz lazım...birdaha gelmez...
  • ne cikti.. fosssssss onun icin sopaliyacak adam mi ariyorsunuz..
  • Ermenistandan uc@k nereye gidiyor? evet H@lep'e. Kim h@lep'i kontrol ediyor, evet bizim destekledigimiz @nti Esed kesim. dol@yisiyl@ BIZ o uc@kl@ destek muhimmat sevk etmedigimiz bur@da bellimi? H@yir, ve sozde b@ska bir ulke uc@gini'da (kendi ark@mizi kap@tmak m@ksatiyla duny@ya k@rsi) indirip durumuda kendi @vantajimiza cevirip sil@h sevkiy@tina degistirildigini okudum. Boylece bir kac t@ne kus tek kursunla vurulmus gibi gozukuyor. Bu okudugum tez cok m@ntikli gibi geldi, cunki tasinilan 'yardim' malzemelerini TIR'la gonderilmesi daha mantikli. Ben bile bile neden ucagimi Ankaraya gonderiyim ozel izinlerle vs. vs. Arti TC, Azerbaycana karsi politik sikintiya'da guzel bir yanit vermis oluyor vs. vs.
  • Bırakın gündem değiştirmeyi , Suriye uçağından ne çıktı önce ona resmi bir cevap verin; gündemi zırt pırt değiştireceğinize.
  • Suriyeye silah göndermek isteyen bir devlet, Iran varken, Türkiye üzerinden riske girmez. Bosuna devlet parasini harcamayin böyle kel alaka propogandalara. Endiselenmeyin, Amerikayi memnun edecek binlerce baska yol daha var!
  • Zira her kosulu yerine getirdigimiz halde (vize, davetiye vb.) sinir kapilarinda saatlerce tutulmanin ne demek oldugunu bilen bir milletiz. "Guvenlik" denince akan sular duruyor ya! Muhatablarimiz da anlasin iste onun yarattigi hissiyat boyle bir sey.

Erivan’dan Halep’e giden Antonov 12 tipi kargo uçağının Erzurum'a yaptığı teknik inişin ardından kalkışına izin verildiği bildirildi.

Erzurum'a inmesinin ardından arama yapılan uçakta olumsuz herhangi bir durumun saptanmadığı ve kalkışına müsade edildiği öğrenildi.

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Ermenistan'dan Suriye'nin Halep kentine giden ve Erzurum havalimanına indirilen Ermenistan Havayolları'na bağlı uçağın kalkışına izin verildiğini söyledi.

Daha önceden insani yardım taşıdığı bilgisi verilen uçağın incelendiğini ifade eden Arınç, "Beyanın doğru olduğu anlaşıldı. Uçağın havalanmasına müsaade edildi" dedi.

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, "Uçağı kontrol edip gönderdik. Bu işe ne kadar ciddi baktığımızın göstergesidir" şeklinde konuştu.

ERZURUM'DA KONTROLLER SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bu tür hareketleri seneler önce yapacaktık...ama olsun...helal olsun...o ülkelerin hepsi bize düşman...iyi olmuş...arkanda nato ve amerika var...istediğine hareket çekebilirsin...kıbrısa çektinde ne oldu? biraz ambargo yağ kuyruğu bitti gitti işte...şimdi ambargoda koyamazlar...ülke köpek gibi üretiyor çünkü...hem obama ve clinton seviyor bu ülkeyi...eşide öyle...bush olsa böyle olmazdı...bu fırsatı değerlendirmemiz lazım...birdaha gelmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katiliyorum Gundem ~ 12 yıl önce
ne cikti.. fosssssss onun icin sopaliyacak adam mi ariyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okudugum bir baska tez.. ~ 12 yıl önce
Ermenistandan uc@k nereye gidiyor? evet H@lep'e. Kim h@lep'i kontrol ediyor, evet bizim destekledigimiz @nti Esed kesim. dol@yisiyl@ BIZ o uc@kl@ destek muhimmat sevk etmedigimiz bur@da bellimi? H@yir, ve sozde b@ska bir ulke uc@gini'da (kendi ark@mizi kap@tmak m@ksatiyla duny@ya k@rsi) indirip durumuda kendi @vantajimiza cevirip sil@h sevkiy@tina degistirildigini okudum. Boylece bir kac t@ne kus tek kursunla vurulmus gibi gozukuyor. Bu okudugum tez cok m@ntikli gibi geldi, cunki tasinilan 'yardim' malzemelerini TIR'la gonderilmesi daha mantikli. Ben bile bile neden ucagimi Ankaraya gonderiyim ozel izinlerle vs. vs. Arti TC, Azerbaycana karsi politik sikintiya'da guzel bir yanit vermis oluyor vs. vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜNDEM ~ 12 yıl önce
Bırakın gündem değiştirmeyi , Suriye uçağından ne çıktı önce ona resmi bir cevap verin; gündemi zırt pırt değiştireceğinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gundemi takıp edın ~ 12 yıl önce
Turk ucagını dusuren fuze dahıl bır cok fuze sıstemınde kullanılabılen radar ekıpmanları bulundu...
füzeçiye ~ 12 yıl önce
sen öyle san..hemende radara bağlamışsın makarnacı..harbiden komiksin
.... ~ 12 yıl önce
Suriyeye silah göndermek isteyen bir devlet, Iran varken, Türkiye üzerinden riske girmez. Bosuna devlet parasini harcamayin böyle kel alaka propogandalara. Endiselenmeyin, Amerikayi memnun edecek binlerce baska yol daha var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s1 ~ 12 yıl önce
Etrafımızda kı tum komsularımız acık acık tehdıt edıyor sız hala bırılerını memnun etmekten bahsedıyorsunuz.. Adama sorarlar sız kıme hızmet edıyorsunuz dıye
Guzeldir Bu aramalar ~ 12 yıl önce
Zira her kosulu yerine getirdigimiz halde (vize, davetiye vb.) sinir kapilarinda saatlerce tutulmanin ne demek oldugunu bilen bir milletiz. "Guvenlik" denince akan sular duruyor ya! Muhatablarimiz da anlasin iste onun yarattigi hissiyat boyle bir sey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000